Magnifice Senioare -Paste Fericit! (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ziua 11 Elly.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Sincer, ziua 11-a este oarecum devreme. Nu foarte devreme insa.
O prietena, care a ramas cu gemeni a facut in ziua 10-a dupa ovulatie si i-a iesit slab pozitiv. dar nu Barza, ca nu sunt bune. Minut sau Clear Blue.
Dar la ea, cu gemeni iti dai seama ca era mare Beta.

Eu zic sa-ti pastrezi totusi speranta, sa vedem cat iese Beta maine. Ala e cel mai sigur

Adutzaaaaaaaa O zi minunata sa ai si tu iubitaaaaaaaaaa!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

gallicutzo...sunt in ziua 3CM.

adria...deocamdata caut un homeopat...dupa Paste intentionez sa merg la o consultatie si apoi vedem...oricum prima menstra vreau s-o las sa treaca fara sa fac ceva.
cu siguranta o sa va povestesc ce zice dr...vreau ceva pentru nivelul progesteronului ,pentru endometru si pentru functionarea ovarelor.

amy...fata draga...asteapta Beta...e prea devreme pentru test de sarcina...mai ales ca ai facut ET de ziua 3.

pup toate fetele...fara exceptie...si hai...pe cai...la treaba...ca avem multe de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Samiruto, unde ai facut beta, cat a durat si cat a costat, ca la Synevo vad ca da rezultatul a doua zi si nu vreau sa astept pana dupa Paste.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy, cum esti z 11 de la ET?
sami, modificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sar'na galli

amy...la Medlife am facut testul...in 3 ore ai rezultatul.
cand mergi sa-ti recolteze sange...rogi fetele de acolo sa-l dea la urgenta la facut...si in general ele sunt tare dragutze si nu te refuza.
iti vor spune ca e posibil sa ai rezultatul a2a zi...insa intotdeauna l-am avut la 3-4 ore dupa ce am dat sange.
chiar daca nu poti lua rezultatul pe hartie...poti sa-l vizualizezi online...iti vor da ei un cod pe care sa-l introduci impreuna cu CNP...ssi vezi rezultatul de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata!

dragelor voi sunteti niste super femei, faceti atatea bunatati si pe deasupra umpleti si paginile pe aici...
doamne cat am avut de recuperat....
stati ca-mi punsi vin la o sueta...
vreau si eu acasa sa vopsesc oua... stati ca vin..

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

fetili la mine e negativ... B-hcg <0.1...

deci "nada de nada"...

oricum stau fooooarte bine cu pisihicul... pe bune, nu glumesc... chiar nu ma steptam sa trec atat de usor peste nereusita! asta-i viatza si mergem mai departe!!!! next...

va pe toate si intru un pic mai tarziu ca s-a nimerit ca fix azi sa am o gramade de treaba la job ca deh... e prima zi din luna!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mami_vreau

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

dragelor,plec in piata, ne ciocnim mai tz!
sa fiti cumintele, da??

Mergi la inceput