ajutati-ma, sotul meu a plecat din nou...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

draga anca rbt stii ce e aia fermitate?e vreo smecherie cu acest om de fara el nu poti?preferi sa il tii langa tine dar tu sa fii precum o mobila in casa pt el?

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu stiu daca am scris vreodata pe aici, dar acum chiar nu ma pot abtine. Mie mi se pare un non-sens sa afirmi ca iubesti un om care si-a batut joc de atatea ori de tine, ''care nu se prea da in vant dupa copil'', de care te milogesti ca sa-ti dea bani, pe care l-ai vazut sarutandu-se cu foc intr-o poza cu o alta doamna. Un asemenea marlan nu ar trebui sa mai calce pragul casei tale. Iar cand iti iubesti cu adevarat copilul, vii si-l vezi, iti petreci timpul cu el, te faci frate si cu dracu ca sa-l vezi. Eu cred ca domnului ii arde de aventuri iar viata de familie e departe de el.
daca am fost prea dura imi cer mii de scuze, dar trebuia sa scriu ce gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Dumnezeule, mare e gradina ta!
Sa ma iertati, dar nu am cuvinte.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Topicul asta mi-a amintit de un sfat pe care l-am primit cand al meu sot nu putea renunta la amanta lui...cica.."mergi la unpsiholog ceva si vezi ce sfaturi,metode iti da pentru a-l recuceri si a-l aduce inapoi acasa"...adica tot io trebuia sa merg la psiholog......

scuze pt off-topic

Ce pot sa-ti zic este ca tu nu esti mamica lui de tre sa-i faci educatie acuma..sa-l aduci tu pe drumul cel bun...sa inventezi vreo licoare magica care sa-i bage mintile in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu inteleg de ce il iubesti. Dar accept asta ca pe o realitate. Asta e, il iubesti. Tot asa trebuie sa accepti si tu realitatea: el nu te iubeste pe tine. Nu stiu daca iubeste pe altcineva (unii indivizi nu se iubesc decat pe ei...). Nu stiu daca te-a iubit sau nu. Dar acum nu te mai iubeste. Nu poti schimba asta. (Cred ca poti sa-l "recuceresti" pentru o partida de sex sau o serie de partide, dar apoi problemele vor reveni.)

Mergi mai departe. De fapt, nu ai de ales. Viata merge mai departe. Dar tu poti decide cum va merge viata ta mai departe. Si a copilului tau. Incearca sa fie cat mai bine pentru voi.

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-ti clarifici situatia. Sa pui punct, sa divortezi, sa imparti bunurile, sa castigi pensia alimentara la care copilul tau are dreptul (si nu sa te "milogesti" pentru niste bani). Sa-ti castigi linistea si sa renunti la sperante fara nicio baza. Asa cum am mai scris, chiar daca intr-un fel sau altul l-ai face sa se intoarca acum, peste o luna sau doua sau sase povestea se va repeta. Nu exista o sansa reala ca tu si el sa traiti "fericiti pana la adanci batraneti". Exista multe sanse pentru tine dar intai trebuie sa treci cu adevarat, cu gandul si cu sufletul peste acest episod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Mie mi se pare un non-sens sa afirmi ca iubesti un om care si-a batut joc de atatea ori de tine, ''care nu se prea da in vant dupa copil'', de care te milogesti ca sa-ti dea bani, pe care l-ai vazut sarutandu-se cu foc intr-o poza cu o alta doamna.

Ba, nu-i asa. Cand iubesti, o faci cu inima, nu cu capul. Dragostea nu are ratiune, are intensitate. Cand motivele pentru care iubesti incep sa dispara, unul cate unul, te agati cu disperare crescanda, te injosesti, dar nu-ti pasa. Ai face orice compromis ca sa-ti tii dragostea langa tine.
Ne deosebim intre noi prin cat de multe putem indura. Unii realizeaza imediat, altii mai tarziu, ca sunt luati de prosti. Nu cred ca e vorba de desteptaciune aici...pur si simplu viata reala.

anca...mi-e teama ca ar fi trebuit sa ne intrebi cum sa o apuci tu pe calea cea buna...pentru ca el, la modul cum te-ai comportat pana acum (si cum te comporti), nu-ti va indeplini visul. Imi pare rau, dar nu cred ca aveti sanse impreuna.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

rupe-te de trecut, uita-l, nu are rost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Eu nu cred ca tu iti iubesti sotul, iubesti doar ideea de a avea un sot, o familie, inteleg ca si copilul tot numai tu ti l-ai dorit....
Iar el va pleca si va reveni atat timp cat tu ii vei permite, intelegi? Incearca sa fii mai drastica, pune piciorul in prag si gandeste-te daca asta e modelul de viata pe care vrei sa il oferi copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mai devreme sau mai tarziu oricum va veti desparti.
imi pare rau pt tine...
tu vei suferi oricum.

pt a ti salva demnitatea, ar fi mai bine sa divortezi si sa ti impui sa nu-l mai vezi.vei suferi o vreme, dar apoi lucrurile se vor limpezi. dc amani acest moment si tot il primesti inapoi, e ca si cum ai zgarmana o rana si nu o lasi sa se inchida.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Daca zici ca te milogesti la el sa-ti dea bani.Probabil ca si banii sint problema nu numai iubirea pe care io porti.

Mergi la inceput