ajutati-ma, sotul meu a plecat din nou...

ajutati-ma, sotul meu a plecat din nou... | Autor: anca_rbt

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am mai scris povestea dar mai de mult.
povestea mea e asa.... de ajunul craciunului2008 sotul meu a venit acasa si mi-a scpus ca vrea sa divortam pe motivul ca nu ma mai vrea si ca vea sa fie liber. din acel moment toata viata mea e un calvar.
Apoi in 2009 in vebruarie a venit inapoi acasa spunandu-mi ca-i pare rau si ca ma iubeste mult si ca nu vrea sa divortam.
In martie am ramas insarcinata iar el in mai a plecat parasindu-ma.
mi-a spus atunci ca nu-l intereseaza de mine sau de copil si ca sa fac ce vreau in privinta sarcinii.
eu am pastrat copilul si dupa 2 luni dupa despartire ne-am intalinit si mi-a mi-a spus ca sa am rabdare ca lucrurile se vor rezolva intre noi.
toata sarcina am tinut-o numai intr-un du-te vin-o. venea 2 sapt pleca din nou.
Chiar si dupa ce am nascult lucrurile nu s-au calmat, pana cand acum in februarie din greseala am vazut niste poze cu el si cu o fata in care se pupau de mama focului.
am facut legaturile si mi-am dat seama ca toata sarcina mea el a fost cu altcineva si m-a tinut si pe mine. de ce??
i-am spus ca am vazut pozele, am sta de vb cu el, i-am spus sa ne lasa in pace si sa uite de noi, dar el atunci a spus ca vrea inapoi ac si ca sa-l iert ca-i pare rau pt tot.
asa am facut dar minunea atinut 3 zile dupa care au inceput caeleasi discutii, acelas comportament, parca nimic nu se schimbase intre noi.
acum suntem in situatia in care el imi spune ca ma uraste de moarte si ca nu-l mai intereseaza vita mea si ca nu ma mai suporta.
ce sa fac fetelor, pt ca si acum il mai iubesc si nu vreau sa-l pierd
cum sa-l aduc pe calea cea buna???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

ce iubesti la el?

tu nu il poti tine intr-o casnicie pe care el nu o vrea.

intrebarea mea este - vrei sa iti petreci toata viata si sa il supui si pe copil la un vesnic "te iubesc, nu te iubesc, te vreau inapoi, te urasc nu vreau sa mai stiu de tine"?

Ce naiba are omul asta de e o varianta atit de atractiva pentru tine? cit de putin te pretuiesti singura ca sa te agati de un asemenea mirlan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Anca, sotul tau pleca din tara sau pleca de la voi de-acasa? Nu ai spus nimic de cum se comporta cu copilul vostru. Are grija de el, se ocupa, iti da bani pentru copil, este TATA intr-un cuvant? Pacat ca te-a imbrobodit sa tii sarcina daca tu nu iti doreai cu adevarat acest lucru, in timp ce deja era in alta relatie. Eu zic ca pentru linistea ta sufleteasca este mai bine sa-i dai libertate (divort). El nu te iubeste, prin urmare te umileste, te desconsidera, si nu iti va fi bine intr-o astfel de situatie. Si stii si tu: dragoste cu sila nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_rbt spune:

sotul meu a pleca de acasa.
fata de copil nu pot sa sun ca nu il intereseaza dar nici nu se da in vant.
adica vine foarte rar sa-l vada spunandu-mi ca din cauza mea nu vine pt ca nu mai suporta.
bani nu prea ne da decat daca ma milogesc eu
de el.
eu stiu ca trebuie sa-l las liber dar el a fost iubirea mea si mi-e foarte greu sa accept ca nu ma mai iubeste.
copilul lam dorit de foarte mult mult timp, dar se pare ca doar eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

e momentul sa-ti stabilesti foarte clar care sunt prioritatile in viata ta.
ai un copil, pe care spui ca ti l-ai dorit foarte mult.
esti datoare fata de acest sufletel sa-i asiguri un mediu in care sa creasca fericit, iubit, fara sa asiste la certuri, scandaluri, plecari si intoarceri ale tatalui "ratacitor".
asadar, lasa-l pe sotul tau sa plece, definitiv, organizeaza-ti viata fara el, rezolvati cu divortul si custodia copilului. in felul acesta copilasul nu va fi afectat, cum ar putea fi daca "agonia" relatiei voastre se prelungeste ani in sir...
nu inteleg si pace, cum poti iubi un om care te uraste, caruia nu-i pasa foarte mult de propriul copil, care umbla "din floare in floare", acu' vrea familie, acu' pleaca la amanta(e)...o fi fost el iubirea ta, dar se vede treaba ca tu nu ai fost marea lui iubire...e dur, stiu, dar asta e realitatea...genul acesta de barbat va recidiva la nesfarsit...
draga mea, nu esti carpa de sters pe jos a nimanui. esti un om, cu calitati si defecte, incepi sa te apreciezi la adevarata valoare, recastiga-ti respectul de sine, ambitioneaza-te sa te descurci singura, prin forte proprii, bifeaza fiecare mica reusita, fii mandra de tot ce poti realiza singura...

imagineaza-ti pentru o clipa ca ai avea o fata, care ar trece exact prin situatia ta - ce sfat i-ai da ?!? ai fi de acord ca ea sa duca viata pe care o ai tu acum ?

si mai poti face un exercitiu de imaginatie : nu stiu cati ani ai tu acum, dar cum te vezi peste 10-15 ani (sa zicem)? singura cu copilasul sau tot langa acest om, nefericita, frustrata, sau langa un alt barbat, care sa stie sa te aprecieze, sa te iubeasca, sa fie tata pentru copilul tau, cu care sa simti ca ai o familie adevarata, care sa-ti aduca implinirea pe toate planurile ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

La ceea ce bine a zis Corina, as adauga un singur lucru: ODATA PLECAT, NU IL MAI PRIMI INAPOI! Ca doar la tine nu-i hotel, se cazeaza de cate ori are chef si pleaca apoi fara sa se uite inapoi, fara sa ii pese de tine sau copil. Acest om nu merita sa te consumi pentru el. Vezi mai bine de tine si de copil si mai ales, exclude-l pe el din viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

parerea mea, bazata pe propria experienta, este ca nu se poate face nimic si cu cat rupi pisica mai devreme e mai bine pentru tine si cpoil. eu uitandu-ma in urma, regret ca l-am lasat sa ma umileasca asa cum a afcut-o. cand ti-am citit subiectul am avut un deja-vu. daca ai rabdare cauta la subiectele arhivate subiectul meu "nici cu tine dar nici fara".
curaj, putere si multa sanatate iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

A plecat si va pleca din nou, daca il mai reprimesti.
Poate ar fi bine sa nu mai ai incredere in el, un om care isi inseala nevasta (mai ales nevasta insarcinata) dupa parerea mea e o jigodie. Tu chiar vrei o astfel de specie in jurul tau si in jurul copilului??? Ce va invata copilul de la tati? Ca o pot trata pe mama ca pe o carpa, iar eu ca barbat imi traiesc viata dupa placul meu si ma culc cu cine vreau eu? Unde ti-e demnitatea de femeie, de om???
Trezeste-te la realitate, s-a intors pt ca n-avea cine sa-i spele sosetele, si n-avea cine sa-i puna mancarea in fata.
Sper ca ti-e clar ca omul nu te iubeste de mult, numai profita de tine.
Scuze pt. tonul dur, esti disperata si astepti probabil idei de recastigarea omului pierdut... dar nu-l poti forta. Si mai trist, omul isi bate joc si de tine, si de copil. Nu are un gram de respect fata de voi.
Acuma sincer, ai mai avea incredere in el daca ar vrea sa se intoarca?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Draga Anca.eu am procedat ca tine...acum 2 ami am facut greseala de a-l reprimi dupa ce a plecat de acasa,dupa 5 luni de la nastrea copilului nostru.La fel nu l-a prea interesat de copil..de mine ce sa mai zic?

Si greseala mare a fost ca m-a induplecat cu rugaminti,maica-sa l-a dat afara cand a aflat ca vrea s revina la familia lui(iti dai seama ce familie are...mama ,tata...care abia asteapta sa isi desparta copilul de sotie si puiul lui)si a revenit spasit langa noi.O perioada a fost bine...foarte bine,doar ca raul si suferinta gata facute nu se uita usor..si daca mai si ai rabufniri de genul in continuare,si vorbe urate,nepasare,lipsa afectiune,lipsa comunicare,certuri inutile,toate astea duc la ce e mai rau...se duce increderea ta,dorinta de afi langa acel om.Asa am patit eu si uite-ma..am ajuns si la divort si la finalul relatiei si ce e mai dureros e ca viata lui nu prea are tangenta cu viata copilului decat la doua saptamani odata,o singura zi la doua saptamani,cand il ia si sta cu el si in rest,pauza!nu tu un telefon..nu o intrebare..despre Andrei.
Asa ca ...asculta-ma bine:OAMENII NU SE SCHIMBA!!!!Daca ai impresia ca e sufiecint sa iubesti tu TE INSELI!El nu te iubeste ,nu te respecta,copilul l-ai facut din dorinta de a fi bine,dar un copil nu poate fi liantul daca nu e sa mearaga o relatie.Fa ce trebuie facut.Nu-l lasa sa isi bata joc de sufletul tau si de viata copilasului vostru.Repara ceva acum..ai timp,sa gasesti pe cineva care te va merita.Stiu ca poate suna dur,dar si eu am fost sfatuita fara menajamente cand a fost cazul si mi-a prins bine.NU mi-ar fi fost bine sa fiu mintita cu vorbe de genul"lupta,draga mea,ca vei reusi sa-l schimbi!NU!"

Acum mi-am recapatat macar linistea sufleteasca,stiu ce am de facut,chiar daca e greu,vei vedea ca e mai greu,infinit mai greu cu ce te lupti acum decat cu ce te vei confrunta dupa,cand iti vei recapata linistea si increderea in tine.Fa ce e bine pentru copilul tau care numai pe tine te are!
Cu mult drag,te imbratisez si sa ne tii la curent!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Eu stiu ca situatii ca ale Ancai exista permanent, dar nu contenesc cu mirarea, totusi.

Anca draga, tu vrei sa fii presul pe care sotul tau isi sterge pantofii??? Ce e la tine acasa, gara??? Pleca-vine cand vreea el, te umileste, te jignete si Tu TE INTREBI CUM SA IL ADUCI PE CALEA CEA BUNA??
Calea cea buna pentru cine? Pentru tine? Ca pentru el este clar care-i calea cea buna! Inceteaza sa te mai agati te o himera. Realitatea este alta, sotul tau te inseala si isi bate joc de tine. Duca-se.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

confuzi dragostea cu obsesia, fiindca nu a fost al tau asa cum ti-ai dorit ai facut o obsesie si o confunzi cu dragostea.
Ce iubesti mai mult la el: faptul ca te jigneste, ca te considera demna de mila, ca-si bate joc de tine, ca nu-i pasa de copil, ca te lasa sa te milogesti ca sa te ajute cu bani?
Ti-e frica sa iesi din asta fiindca mintea ta s-a setat pe "eu il iubesc pe el, eu il vreau pe el" ca un copil care vrea o jucarie a altui copil din parc. El nu te iubeste si nu cred ca te-a iubit!
Tu iti dai seama cat esti de nesincera cu tine, cat esti de nefericita si toate astea pentru o himera? Daca tu poti sa-mi spui cu mana pe inima ca el s-ar putea trasforma in iubitul la care visezi atunci imi mananc papucii de casa!
De 2 ani si cateva luni te zbati tot in mocirla si nu ti-a ajuns? Copilul are acuma 1 an, maine poimaine o sa priceapa si o sa vada suferinta ta si o sa-l marcheze pe viata! Trezeste-te si da-i pace sa se duca in lume. Nu te iubeste si nu o sa te iubeasca in veci. De ce nu intelegi ca daca te faci pres tot nu o sa te iubeasca?
Cine poate sa iubeasca un pres?

Mi-e mila de tine ca nu crezi/vezi ca meriti mai mult si ca viata este frumoasa si merita traita din plin/in armonie si ca nu vrei sa-i oferi asa ceva copilului tau.

Raspunde te rog la prima intrebare: ce iubesti la el?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput