Aspirante optimiste > 20 ani (466)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Joy

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

bebelule, multumim de reteta. De care drojdie recomanzi?

Anca, imi pare rau de pb cu sora ta. Ea este cumva Alexa1985 de la odisee? Pt ca trece prin acelasi lucru pe care l-ai descris si tu. Tb sa fiti optimiste si sa ganditi pozitiv. E f bine ca primeste tratament de sustinere. Am mai auzit de cazuri similare si au avut un final fericit.

Katy, Cosmy, Paula, Doula si celorlalte fete care sunt prin zona, multi .

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Da ea este

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

salutare iubitelor,revin dupa ce culc printesa

21+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anca cred ca si eu ziceam tot de ea

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

bebelule, stiu de care drojdie vb. E una cu P... nici eu nu imi aduc aminte numele

Hai sa-ti zic una mare tare, de cand am fost la ecografie. Baga sonda si incepe: "se vede sacul gestational fara ecou embrionar, e prea mica sarcina". Mai invarte sonda aia: "a, uite si embrionul", mai invarte putin "aaa, uite, are ritm cardiac" Pe urma incepe cu un ton grav "vaaaaai, de mine, asa ceva n-am mai vazut de mult! Pfffff, ce e la dumneavoastra aici.... de mult n-am mai vazut asa ceva!" La care eu" ?!? dar ce se vede", si ecografista "uitati-va si dumneavoastra!" Eu ma uit la monitor, se vede ceva cu rosu si albastru "?!? pai ce sa vad?" Ecografista :"ce plex venos are uterul, ceva incredibil!" Eu: "?!!? si ce inseamna??" Ecografista: "pfff, greu de spus, mai multe, poate sa dea si complicatii mai incolo, la nastere. Dar nu e nimic de facut. De mult n-am mai vazut asa ceva..." Eu "pai am nascut o data si uite ca mai traiesc, n-o fi asa grav"

Bine ca nu sunt slaba de inger, ca la modul in care s-a exprimat, lesinam pe acolo. Oricum, nu conteaza cat de grav sau nemaivazut era ceea ce a intalnit ea la mine in uter, ar fi tb sa-mi vb cu totul intr-un alt fel. Acum ma amuza oricum... cat de talentati sunt unii doctori!

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oricum cam tampita abordarea,asa ceva nu se face si mai ales nu se spunde daca nu esti in stare sa ii explici omului

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

stiu cum e Joy.

eu muream de durere iar la urgenta la polizu era doctorita, inca vreo 5 rezidenti care stateau toti cu ochii in .... mea si ziceau" moama dar ce e aici, moama..uite asta e asa, uite un firicel, unei nuai stiu ce "

si dupa cu zambetul pe buze de parca imi dadea o veste buna imi zice " internare de urgenta, extrauterina". care nici macar nu era, si nici nu se vedea nici aia mica care era acolo...

dar...astia sunt medicii nostri si cu ei defilam

noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Fetelor, eu plec pana la mama (o vizita scurta) ca ne plictisim in casa pe vremea asta. Cristi a fost un somnoros toata ziua.

Ne auzim pe seara.
-ici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

ca sa mi mai zic k ma contraziceam cu ea eu ziceam k mai mult de 2 sapt nu am, ea nu domne 4-5.

si stiam sigur ca nu avea cum k tinusem post. ea nu si nu.

zici k a stat ea la curu meu sa vada cand am facut-o

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

plimbare placuta Maduta

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput