Aspirante optimiste > 20 ani (466)
Raspunsuri - Pagina 13
JoAnn spune:
buna 
zic buna fiindca nu mai retin daca am intrat azi la voi ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 eu muream de durere iar la urgenta la polizu era doctorita, inca vreo 5 rezidenti care stateau toti cu ochii in .... mea si ziceau" moama dar ce e aici, moama..uite asta e asa, uite un firicel, unei nuai stiu ce " |

moama cre'ca isi luau bataie 

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
bebelu86 spune:
nu mai vreau sa imi aduc aminte prin ce am trecut atunci.
a fost oribil
dupa ce ca eu eram temrinata k nu stiam ce se intampla, doctorita vb de operatii, pastile de eliminare a sarcinii, laparoscopie cu sotu pe hol.(de parca el nu venea sa imi zica mie, dar ma rog) am picat in salon cu 4 fete care aveau toate fibroame si trebuiau operate de urgenta.
toate erau fara copii si vroiau unu macar, si acolo au zis din start: "scoatem tot"
deci ...groaznic.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
cos_minutza spune:
Despre medici din Romanica NO COMMENT 

Mai sunt si execptii dar mai rar
Joann 
Madutza plimbare placuta
Bebelu imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea
Joy bine ca stai bine eu cred ca deveneam paronia,cum mama naibi sa zica ceva si nu stie sa-ti explice
Va 
In primavara asta,musai sa vina barza
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 nu mai vreau sa imi aduc aminte prin ce am trecut atunci. a fost oribil dupa ce ca eu eram temrinata k nu stiam ce se intampla, doctorita vb de operatii, pastile de eliminare a sarcinii, laparoscopie cu sotu pe hol.(de parca el nu venea sa imi zica mie, dar ma rog) am picat in salon cu 4 fete care aveau toate fibroame si trebuiau operate de urgenta. toate erau fara copii si vroiau unu macar, si acolo au zis din start: "scoatem tot" deci ...groaznic. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png noi2 nunta noastra Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta |
Offf, am trecut si eu prin faza cu 1 dr si 5 rezidenti uitandu-se cu interes in ... mea. Groaznic. Si eram si mica. Un cosmar cand imi amintesc. De aceea prefer sa merg la controle sa un sp. particular ca la stat te trateaza ca pe o vita.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
6+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
bebelu86 spune:
bine ca a trecut
oricum in POlizu am zis k nu mai calc in viata vietilor mele.

noi2
nunta noastra
anul acesta
bebelu86 spune:
hai sa zambim un pic. poate iese si soarele k e tare inorat afara 
O femeie la vreo 30 de ani, dupa ce si-a rezolvat treburile īn capitala de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist si īi spune:
- Uite, tre s-ajung si eu īn Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las ca ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un cāmp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe lucerna.
Femeia, īngrijorata īi zice:
- Vai, dar nu pot sa fac asta, sunt maritata, am acasa doi copii!
- si ce? si eu sunt īnsurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna...
- Doamna īnvatatoare, sa stiti ca fiul meu nu poate veni azi la scoala! se auzi o voce de copil.
- Dar cu cine vorbesc?
- Cu tatal meu!
Īntr-o zi, o sotie se plīnge sotului:
- Draga, sīnt nemultumita ca am sīnii mici.
Sotul īi raspunde:
- Ia o bucata de hīrtie igienica, freac-o īntre sīni si īn cītiva ani ai sa vezi ca o sa-ti creasca.
- De unde stii? īntreaba mirata sotia.
- Cu fundul a functionat, nu-i asa?
Un om fuge de niste canibali, care dupa un timp īl prind si unul dintre ei īi spune:
- Stai linistit, noi sīntem vegetarieni, mīncam numai marul lui Adam!
Un tip se trezeste dimineata, ia ziarul de la usa, se uita pe numerele de la loto si vede ca i-au iesit toate cele sase. Cum avea un serviciu pe care nu īl suporta, pleaca tacticos la serviciu, intra īn audienta la sef si īl anunta cu satisfactie ca demisioneaza.
Seful spune ca e alegerea lui, īi multumeste pentru cei peste 20 de ani lucrati īn firma si īi da un bonus de despartire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, īn drum spre loterie intra la reprezentanta BMW si cumpara cel mai scump model, īn valoare de 200.000 de euro.
Cīnd sa dea banii, este anuntat ca, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primeste masina gratis.
- Cīnd e sa ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros ca a ramas si cu cei 200.000 de euro si are si BMW nou nout.
Trece pe la loto, ridica milioanele si pleaca acasa.
Sta pe terasa, la o bere si o vede pe sotia sa venind acasa, cu bicicleta. Moment īn care trece pe strada o betoniera si o calca.
- Asta e, zice omul, cīnd e sa ai noroc, ai noroc pīna la capat!

noi2
nunta noastra
anul acesta
bebelu86 spune:
mi-am dat seama dupa ce am trimis k erau cu diacritice si nu se vedeau
si am stat sa le corectez

noi2
nunta noastra