Clubul cucelor nauce *9* - Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 uite pe bebelu'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!seamana c-un ratoi http://img685.imageshack.us/img685/1327/001poi.jpg Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Doamne ajuta sa fie totul ok!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andruskandu spune:
Noi suntem in focuri masive cu mutatul... ar trebui in cateva zile sa ne mutam, sau cel putin sa ducem din lucruri acolo, dar mai trebuie pus parchetul in living. Pama atunci spala Andreea la ferestre si gresie/faianta plina de lavabil... si tare greu se ia.
Din cauza ca ne mutam, n-o sa mai avem acces la net, ca asteptam de la UPC sa ajunga un terminal si aproape de noi...ca nu e!
andruskandu spune:
Moaaama, ce liniste e aicea.... nimeni nu nika, mucles!
Gabitza, creste burtica, creste? Sper sa te simti bine. Astept vesti, ca n-am chief sa le "vanez" pe la alte subiecte. Si credeam ca aparitia ta va revigora subiectul... unde-s zilele-n care abia apucam sa citesc ce-ati scris voi???
Eu vreo 2-3 sapt. n-o sa mai am net... asa ca pan-atuncea va .
andruskandu spune:
Fetelor, v-ati mutat in alta parte si eu nu stiu???? V-am gasit acolo unde v-am lasat....
Noi am terminat cu mutatul, avem insa casa plina de cutii.De 2-3 zile avem si net.
Gabitza, ce mai faci, creste burtica? Da-ne si noua (pardon, deocamdata numai mie, ca vaz ca-s singura pe-aicea) un semn ca esti bine.
Va pe toate, absentelor!
andata spune:
Hai ca nu esti singura de tot
Dar e vara, cald, lumea se plimba...
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andruskandu spune:
Hai, ca azi avem de sarbatorit!
Andreiutzul meu a implinit 4 ani!
Asa ca va dau de si de !
andata spune:
Andreea, sa iti traiasca flacauasul, sa fie sanatos, fericit si iubit si tot ce va doriti voi pentru el sa devina realitate.
O viata frumoasa ii doresc, plina de bucurii si impliniri.
La multi ani, Andreiutz!
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andruskandu Hai, ca azi avem de sarbatorit! Andreiutzul meu a implinit 4 ani! Asa ca va dau de si de ! Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea BAZAR UNIC!!! Andreea mamica fericita de Andreiut Puiut 11.06.2006 |
hei buna
la multi ani sa-ti traiasca puiutul dulce
hai ca apar prin zona vin vineri in buce 9iulie dar am treburi si prin buc si prin campina
te sun
pupici la sarbatorit!
andruskandu spune:
Ce-i aicea???? Liniste totala? Ati abandonat de tot cuibul? Ia ititi si voi capshoarele pe-aice cu un cuvintzel, doua...
Hai sa va spun un banc auzit azi in tren, cand veneam spre casa:
S-au gandit elvetinenii sa construiasca un pod.... si se cheama la licitatie firmele.
Vine turcul, face masuratori, calcule si zice ca costa 5 milioane euro. Cam mult, zic elvetienii, da' las' ca mai vin altii..
Vine neamtul, face masuratori, calcule si zice: 10 milioane! Pai,bine, dar turcul a cerut 5, tu de ce ceri 10?
Aaa, facem cu arcade frumoase, modern, materiale bune, etc...
Biiine...
Si vine romanul. Face masuratori, calcule, si zice: 25 milioane euro!
Cum? Turcul 5, neamtul 10, tu de ce ceri atat de mult? e exagerat!
Si zice romanul:
-Bai, da' prost esti! 10 milioane pentru mine, 10 pentru tine si cu 5 lucreaza turcul podul!
Si cam asa merg lucrurile prin Romanica noastra....