Clubul cucelor nauce *9* - Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 9
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Andrusko, tu cu pisicu' cum mai stai ? SUNT UN PACATOS, PARINTE !!! La parintele Vintila Vine-Arvinte, cam sfios Si se roaga: - Fie-ti mila De un suflet pacatos! Chiar in saptamina mare Cind tot omul e smerit Si posteste cu-ndurare, Uite, am pacatuit ! -Ai furat ? intreaba popa -Nu prea sfinte! Fara vrere M-am dat raului si hopa In gradina c'o mu.iere ! -Vai de mine, vai de mine... Greu pacat ai savirsit... Insa daca-mi spui cu cine, Poate vei fi mantuit. -Nu pot, a raspuns Arvinte Sa-mi fac chinul si mai greu Nu pot s-o divulg Parinte Ca ma bate Dumnezeu ! ......Era'nalta si frumoasa, Parul blond si ochi de jar, Gura dulce,voluptoasa, Dintii de margaritar... -Nu cumva ai fost cu Tantzi Din Smirdan, de peste drum ? -Nu pot s-o divulg ca Domnul Ma trazneste chiar acum ! .....Si-avea flori la cingatoare, Trup de crin imbobocit, Mijlocel de fata mare, Numai buna de iubit.. -Poate-ai fost cu Mitza Creatza Cea usoara ca un fulg ? -Cere-mi tot, ba chiar si viata, Insa nu pot s-o divulg ! ......Durdulie, 'mbujorata, Numai cintec, numai joc, Cind te-a strins in brate-odata, Ai simtit in vine foc ! -Mai Arvinte-ai fost cu Leana Care sade pe Neptun ? -Oh! Degeaba-mi zgindari rana, Fiindca tot nu pot sa spun ! .....O comoara tainuita, Fruct in dragoste scaldat, Toata plina de ispita, Toata plina de pacat! - Bine,du-te ,mediteaza, Si vii miine mai dispus, Domnul sa te aibe-n paza! -Sarut dreapta ! Si s-a dus . Ajungind in colt, ca vintu' S-a-ntilnit cu Calistrat Care ntreba: -Ei, Prea Sfintul De pacat te-a dezlegat ? -Inca nu ! raspunse Arvinte Foarte vesel si vioi, Dar aflai de la Parinte Inca trei adrese noi ! .................................................................................... De vanzare |
Tareee!
Iulia, pisicu' meu e cam inecat... ai citit tu, hai, m-ai prins...
gabriella1 spune:
ba da,da' io stau mai mult pe la odisee
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andruskandu spune:
citat din mesajul lui gabriella1 ba da,da' io stau mai mult pe la odisee Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
bine-bine, da' poti sta si pe-aicea cat de cat...
Btw, esti bine?
Abia astept sa aflu vesti...
Maine lucrez, si de luni voi fi superocupata cu mutatul. Mai ramane sa fac abonament la internet si cablu la noua adresa
gabriella1 spune:
dap,sunt ok si paranoica
Gabriela
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui violeta69 kokyleaso,am un dragut de 11 ani! si e dragoste cu nabadai Alaturi de SONIA si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA si nu in ultimul rand donu'Bodo Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi |
haoleu,e minor ? ti raportez la sectoristul maidanez
Gabriela
6+
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
haoleu,e minor ? ti raportez la sectoristul maidanez Gabriela 6+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Arata super semnatura ta! Sper ca, de data asta, sa creasca saptamana de saptamana pana la 39!
Sa nu ma dezamagesti, da?
gabriella1 spune:
uite pe bebelu'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!seamana c-un ratoi
http://img685.imageshack.us/img685/1327/001poi.jpg
Gabriela
7+