Crestinismul si evolutia spirituala 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ok, nu vreau sa le vopsim, vreau sa le pictam, aka pensula si acuarele, carpe, vata, hartie si lipici, de-astea. ma gandeam ca nu e acelasi lucru. :-)) multumesc pentru dezlegare Katya, Iasmin si Crinuta. :-)

Iasmin, poti sa vii, dar nu sa-mi vopsesti ouale. am o artista de 3 ani in casa care ti-ar lua pensula din mana cat ai zice peste, e tarlaua ei, nu ma bag. poate sa fac poze doar. :-)) nu mai zice de patimi, ca pe mine ma incearca toate alea, dar nu zic de care. :-))

Crinuta, sanatate multa, oi fi racit? lichide multe, vitamina C, somn, cam astea merg.

Katya, nu m-am decis care biserica, dar m-am decis cu cine merg - un prieten caruia ii ziceam in seara asta la telefon ca l-as duce la aia romaneasca, dar eu sunt foarte activa pe un site romanesc si mi-e ca dau nas in nas cu useri care o sa fie total dezamagiti de diferenta enorma intre personalitatea mea virtuala si cea reala. si raspunsul a fost ca, foarte bine, macar de Inviere sa te vada si pe tine lumea cum esti cu adevarat.:-))

Nikole o naste de Pasti te pomenesti. superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Conchita. Adica cum esti, bre, in realitate? Mai putin incisiva? Razi mai mult, ei si ce, atata paguba, inseamna ca n realitate esti cu atata mai dulce.
Bine, io nu mai zic de patimi, o sa zic de durere. Da' nici voi nu va mai laudati cu copii vostri, ca mie imi vine sa ma urc pe pereti, al meu un pai nu vrea sa faca (decat daca primeste calculator- gen duce gunoiul? gata, calculator!) Asta e in mintea lui, face santaj cu mine, daca va puteti imagina. M-am tulburat tocmai azi la zi mare...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Conchita. Adica cum esti, bre, in realitate? Mai putin incisiva? Razi mai mult, ei si ce, atata paguba, inseamna ca n realitate esti cu atata mai dulce.
Bine, io nu mai zic de patimi, o sa zic de durere. Da' nici voi nu va mai laudati cu copii vostri, ca mie imi vine sa ma urc pe pereti, al meu un pai nu vrea sa faca (decat daca primeste calculator- gen duce gunoiul? gata, calculator!) Asta e in mintea lui, face santaj cu mine, daca va puteti imagina. M-am tulburat tocmai azi la zi mare...

draga mea, pai lauda ta sa fie ca baietelul tau e urmatorul bill gates. ce stii tu ce coace el acolosha? apoi, si eu daca as avea de ales intre dus gunoiul si calculator, crezi c-as sta pe ganduri? sa nu-mi spui ca tu ai alege zburdand ca o floricica si zumzaind ca o albinuta sa duci gunoiul, ca nu te cred. :-)

eu nu m-am laudat, unde m-am laudat??

asta cu realitatea era in sensul ca amicul ma indemna sa nu mai pretind ca sunt ce nu sunt, adica fiinta asta guraliva si exuberanta, ca de fapt sunt extrem de timida. se pare ca refulez pe net. :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Conchita, merci mult. Nu am racit. Aseara m-a durut cateva ore in zona ovarului drept. Ori a fost ovulatie, coincide perioada, ori anexita, ori nu stiu, dar sper sa nu fi fost apendicita, ca de aseara nu ma mai doare.
Nu stiu de ce am febra, stiu ca sunt f obosita, dar in rest nu am alte simptome...

Te-ai decis la ce Biserica vei merge de Inviere?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Crinuta dulceata, da' alte simptome afara de oboseala si febra mai ai? Nasucu iti curge? Ochii te dor? Muschii, burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nimic, nimic. M-a durut capul ieri, la Liturghie, dar cum dormisem 5 ore cu o noapte in urma, si cum vremea era cam ciudata, am spus ca de asta.
Nu imi curge nasul, nu am nimic. Eu fac foarte greu febra, de aceea ma mir...

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna fetelor!

Crinuta sanatate iubita! Si nu fi trista ca nu ajungi la catedrala, unde mergi tu va fi la fel de frumos, ai sa vezi. Important e ca mergi la slujba.

Conchita spor la pictat Soniei! Daca ar auzi ai mei, ar vrea si ei. Eu si asa de-abia ma descurc cu ei ca ma ajuta la vopsit ouale, si fac tot felul de combinatii, si de culori prin toata bucataria. Pe dupa-amiaza ma pregatesc cu multe carpe si prosoape de hartie.

Iasmin, draguto, toti copiii sunt la fel. Si ai mei, cand am mai multa nevoie de ajutorul lor parca fac pe dos (in majoritatea timpului nu pot chiar sa ma plang, dar sunt momente..., mai ales cand stau 2-3 ore sa-l adorm pe cel mic, si celor mari nu le ia mai mult de 10 minute sa-l trezeasca).

Katya spor la treaba iubito! Ai sa vezi ca o sa faci totul repede si usor, mai ales ca ai doua ajutoare de nadejde.

Eu am respectat in parte lista de ieri. Am facut pastile ( una cu smantana si una in trei culori ), am facut cozonacii, am facut curatenie in bai, am facut raciturile de pui (de la 2 la 4 azi-noapte), am spalat aragazul si o parte din rufe, dar calcatul l-am amanat ca de obicei. Sper ca astazi sa fie mai cooperant cel mic, fiindca ieri si-a facut de cap: s-a trezit de dimineata si nu mai dormit decat pe la 3 vreo ora, apoi a adormit pe la 9, dar s-a trezit fresh la 10 si nu s-a mai culcat pana la 1, (e prima data cand imi face asa ceva) si bineinteles ca s-a tinut ca scaiul de fusta mea si voia la 5-10 minute in brate.
Azi am de facut drobul, borsul de miel, salata din piept de pui, creierul pane (nu al meu, ca al meu e deja scrum), crema de branza cu marar, de spalat restul de rufe si de calcat. Parca vad ca trec pe lista de maine calcatul, apoi pentru dupa Pasti. Norocul meu ca nu-s pretentiosi ai mei.
Maine fac friptura de miel, sosul pt oua, schimb lenjeria si fac apoi curatenia de sfarsit de saptamana si ce-o mai interveni.

Mai ziceti si voi ce aveti in meniu, poate am uitat ceva sau poate ma mai inspir. Stiu ca sunt la "La bucatarie" niste subiecte despre meniul de Pasti , dar eu vreu sa stiu ce fac prietenele mele.

Va pup pe toate si va imbratisez!
Spor la treaba si la rugaciune!

Edit ca sa precizez ca, fiind vacanta la facultate, e sora mea la mine pt doua zile si ma mai ajuta cu unele-altele, ca altfel , datorita micului mare sef, cred ca aveam in meniu doar jumatate din ce am zis.
Asa a mai pregatit ea (sub supravegherea mea si cu indicatiile mele pretioase) o parte din compozitii, a hranit catelul si altele de-astea.

Mergi la inceput

Fetelor, am terminat de calcat lenjeriile. De asta imi e cel mai groaza, ca imi rupe spatele in doua si ma apuca crizele de rinichi de obicei. Slava lui Dumnezeu ca am terminat cu asta.
Mamabear, pe masa mea de Pasti o sa fie asa: oua umplute cu creier, pateu, maioneza; rosii umplute cu cas framantat cu branza si marar; salata boef, cas simplu, drob, racitura, bors, sarmalute, fripturica, oua rosii cu cozonac, pasca. Deci cam astea sunt in mare, fireste servite la marea arta pe platouri cu salata, ornate cu orsii, masline, etc. Deja in casa miroase de turb, n-am papat nimic, dar apa am baut ca io nu pot fara.

Conchita, io sper sa nu fie ca bill gates (ca nu stiu cat de bun este in fata lui Dumnezeu ca om). Cand era mititel, toti ii spuneau ''parintzelul'' si ii pupau manutzele. Ca era tare tare cuminte. N-a plans la botez deloc (si l-a bagat parintele serios n apa, nu s-a jucat sa il stropeasca si gata), la impartasanie n-a plans niciodata, da niciodata. Desi l-am impartasit mereu cat a fost bebelus, nici cand a fost bolnav n-a plans. Din contra, facea guritza mare. Cand avea vreun an, il luam si ii spuneam ca ii da parintele ''papa bun". Si mereu a primit cu placere. Pe urma, pe la 8-10 luni (mergea de-a busilea mai mult, deci sa fi fost de vreo 9 luni), eram in manastire si era unul din momentele cand ne rugam in genunchi. El a plecat de langa mine, dar nu-mi era teama ca va ajunge in altar caci era de-a busilea. Dar totusi cu ochii pe el. Si aproape de altar, era o stea mare in pardoseala, facuta special, foarte frumoasa. Acolo s-a oprit puiul meu, si era cu fata in jos, lungit la pamant, si s-a asezat in sfanta cruce. Cu mainile in laturi, larg, picioarele lipite, si cu gurita pe steaua aia, cu fruntea la pamant. Eu nu l-am vazut sa faca asa acasa si de aceea m-a mirat foarte tare. mamabear tu stii in ce ritual se face asa, nu? In timp a crescut si semne au mai fost dar din ce in ce mai putine. Sotzul ma obliga sa nu vorbesc despre ele, imi zice sa uit, ca sa nu atrag asupra copilului ceva rau. Acuma se joaca cu trusa de biochmist, a insirat-o in mijlocul casei. Deci sanse pentru bill gates, zic io is putine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Va doresc un "Paste fericit", zile senine si multe bucurii.

va imbratisez cu drag pe toate

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">pe cont propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

harnicutelor, eu sunt in urma cu toate treburile. in noaptea asta si maine gatesc. luni abia sosesc parintii si sora cu intariri.
fac si eu ce pot, de la ora 18 merg la Prohod cu fetita.
azi l-am vazut pe puiutul cel mic, e tare activ.
numai bine!

Mergi la inceput