Crestinismul si evolutia spirituala 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iasmin, unde esti?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

E reluarea filmului "Sf. Petru" pe National TV.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Fetelorrrrrrrrrrrrrr, bine v-am gasit
Nici nu stiu cu ce sa incep si cu cine, mai ales.
Sunt bine, am fost si am petrecut Pastile cu mama si bunicul meu de 97 de ani, cu fratele meu si am trecut in vizeta scurta si pe la alte neamuri. Am fost in alt oras, nu am avut de unde sa intru pe net sa va las un semn. De altfel nici nu ma gandeam ca o sa se simta lipsa mea. Va pup pe toate de la cap la coada si invers, ca nici nu mai stiu, de bucurie pe cine sa iau intai in brate.

Nikole, nasterea ta usoara a fost minune Dumnezeiasca, prea multi preoti s-au rugat pentru tine, ei si noi, dar la noi nu se pune ca suntem nevrednice

KARIGULD,, scumpa si draga prietena, BINE AI VENIT!!! Nu am uitat binele pe care mi l-ai facut, toate sfaturile tale super pe care in continuare le ascult cu sfintenie

Conchita, am ramas speachless... Te-ai spovedit si te-ai impartasit!!!! Pentru mine lucrul asta este extraordinar, o alta minune si imi umple inima de o furtuna de sentimente pe care cu greu le pot descrie, ca sunt ca un curcubeu.

Mamabear, Crinuta, Katya, Ana sunt bine, abia am ajuns acasa, sunt obosita rupta, si ma simt asa fericita in casuta mea care imi pare dintr-odata atata de curata si de sfanta...
Ica
Macrina si zi asa... cu toate bunatatile pregatite si munca depusa, pana la urma n-au deranjat pe bebe. Ei, ce bataita iti trebuie tie.. Pupa mama asa o curajoasa.
Mey, da unde e graviduta noastra Dorothee???? O fi fost sa ia lumina in muzeul satului in aer liber de la Sibiu??

Acuma dupa ce v-am vazut ca sunteti OK, ma duc sa ma dezbrac si sa fac o baie fierbinte. Mai tarziu intru sa buchisesc tot ce ati scris, ca acuma nu vad decat zdruncinaturi de la drum. Vreau sa va zic: in 70 de km de drum (jumate din tot drumul nostru), au fost 7 radare pe care le-am vazut, probabil vreo 10 de toate... Au iesit sa dea amenzi, erau disperati. Si cum la noi iesi dintr-un sat si intri in altul (ba limita de viteza 30 km/h, ba 50 km/h) ni se parea ca ne taram cu dricul
O sa revin mai tarziu (daca imi fac loc cu coatele la calculator, iar daca nu, chiar maine si va raspund.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Cum sa nu iti simtim lipsa? Bataita iti dam daca mai spui asa.

Bine ca esti bine, ca ma apucam sa te sun.

Eu cica azi calc,of, si nu am nici un chef :))), as usual....

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Dar Patou unde este?

Eu am visat azi noapte ca trebuia sa calatoresc in Singapore, Hong Kong :), nu m-as supara deloc.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Am mai apucat sa mai citesc din urma, dar sunt total imprastiata cu gandul.
Noi am fost in ziua de Pasti la slujba celei de-a doua invieri chiar la catedrala mitropolitana (adica la 5 minute de mers pe jos de la noi de-acasa).
Ei, sfanta Evanghelie s-a citit in 8 limbi: ebraica, ceha, franceza, engleza, germana, aramaica, si inca vreo doua dar nu mi le amintesc acum. Mitropolitul a si zis ca e nevoie sa fie citita in cat mia multe limbi. Corul canta divin, iar diaconii cand mergeau sa tamaieze (doi dintre ei), parca faceau dans: mergeau unul la icoana Mantuitorului si celalalt la icoana Maicii Domnului, dupa care amandoi ca ostasi ai Domnului mergeau drept si cadelnitau in directia din care venea celalalt, la mijloc se intersectau. Ca sa nu mai zic ce frumos cantau, ce cantari, ce cuvinte, unele le stiam ,altele nu. AM plecat cu sufletul plin, toti erau cu lumanari aprinse in maini, (mai erau vreo doua babe care e foiau in sus si in jos si dadeau din coate chiar daca aveau loc , dar deh...) In schimb cu tot corul si cu toti preotii prezenti, parca eram in rai, nu gluma.
Zilele astea am mancat de-am pocnit. Cum zice fratele meu: "Stiu ca e o treaba grea, dar trebuie s-o faca cineva". Adevarul este ca dupa post nu-mi venea sa mananc atata. Era mai bine sa fi ramas acasa, dar i-am facut mamei asa o bucurie ca s-a meritat toata suferinta mea. (noaptea a fost cumplit, nici acuma nu ma simt ok cu stomacul).
Ei, dar ce bucurie sa vin acasa.
Mamabear, surioara, stiu ca ai maine si poimaine doi sarbatoriti, dar vroiam sa te intreb doua lucruri:
1. afara de M-rea Bistrita, mai stii vreo manastire in nordul Moldovei cu hramul Izvorul Tamaduirii?
2. Eu stiu ca nu se fac metanii pana la Inaltare. Asa e ori ba?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Iasmin, iubita , iti raspund pe fuga , ca ma asteapta tortul.

1. Nu stiu .
2. In mod normal nu se fac (doar daca da indicatii speciale duhovnicul, altfel nu).

Mergi la inceput

Mamabear, sa pui poze cu torturile. Dar pe cine sarbatoresti?>

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna
Iasmin, (imi place tare numele tau) multumesc de primire. io doar va citeam din cand in cand....asa careva-sa-zica, asculti sfaturile mele? incer sa ajut, nimik deosebit, doar ce sunt datoare sa fac pe pamantul asta.

sa va povestesc putin si eu atunci....
la noi vinerea mare e sarbatoare mare, nu se lucreaza, nu sunt magazine deschise, toata lumea merge la biserica si apoi cu familia. noi am fost la niste prieteni ai sotului, prieteni de suflet la care el a locuit pe vremuri cand era fecioras. la 200km de noi locuiesc, intr-un sat superb, o zona de dealuri minunate. copii s-au distrat pe cinste acolo, marea nebunie pe care au facut-o, au pus apa in piscina si au facut baie, chiar daca afara erau 4, 5 grade. si desigur sub flacarile soacrei, ca este la noi in vizita. multumesc Domnului ca n-au racit.
duminica ne-am dus impreuna la biserica, a fost frumos, slujba sa tinut in cateva limbi, soacra a plans tot timpul (socrul a murit de 2 luni si ceva, inca sufera) chiar daca n-a inteles nimik. apoi am luat masa in familie.

acum suntem pentru cateva zile in Austria.
ma lasa bateria la laptop, dar mai revin eu.

fiti binecuvantate!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Deci nu sunt eu nebuna care ma revolt pe statul roman care permite sa se lucreze in Vinerea Mare.
Si mie mi se pare normal sa nu mearga copiii la scoala, sa nu se lucreze, sa fie zi foarte importanta.

Bravo pt nemti. Oricum sunt fana lor de cand eram mica.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput