Crestinismul si evolutia spirituala 6
Raspunsuri - Pagina 16
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Da,Conchita ,au aratat la stiri..7.2...mai mare ca-n Haiti..incredibil..dar n-au zis de victime nimic,sper sa nici nu fie! Ai grija si odihneste-te. |
pana acum nu s-a raportat nici o victima, doar pagube materiale. s-a prabusit o cladire peste granita, conducte sparte, de-astea. slava Domnului. mie mi-e frica. imi bate inima asa de tare ca nu realizez cand e replica, sau cand e frica mea. :-)) macar sonia e in siguranta si restul familiei, asta ma linisteste.
crinuta spune:
Aoleu Conchita, groaznic. Intr-adevar, ai dreptate. Trebuie sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.
Bine ca sunteti bine.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
crinuta spune:
Legat de protectie, uitati cate ceva despre Medalia Miraculoasa, care ar trebui purtata..: http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en%7Cro&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Miraculous_Medal
si aici : http://www.greco-catolic.ro/predici.asp?autor=ploscaru&id=88
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
mamabear spune:
HRISTOS A INVIAT!
Conchita, m-am bucurat ca ai fost la Inviere si ca te-ai si impartasit, dar imi pare tare rau ca bucuria ti-a fost umbrita de cutremurul de la voi. Bine ca sunteti tefere si tu si Sonia. Imi imaginez ce spaima ai tras, si ca te-a marcat si icoana rasturnata (cred ca are dreptate Katya, s-a suparat diavolul ca te-ai impartasit si a vrut sa te tulbure).
Nikole, sa-ti traiasca printesa, si sa invete sa pape cum trebuie. Nu-ti fa griji, o s-o iubeasca si fratiorul pe papusica ta dulce, dupa ce se obisnuieste cu ea. Numai bine va doresc (si tie refacere rapida)!
Katya si noua ne place tare mult vecernia Invierii, dar anul asta eram asa de obosita ca n-am mai ajuns.
Sambata l-a sunat pe sotul meu , maica stareta de la manastirea din Ierihon, si i-a povestit ca a fost la Sfantul Mormant cand a venit Lumina. A fost toata obstea, si au stat chiar in fata, au vazut realmente cum a coborat din cer Sfanta Lumina. Erau cu toate asa de bucuroase, pur si simplu transfigurate (sotul nici n-o recunoscuse initial pe maica). E emotionant si sa urmaresti reportaje despre venire Luminii, dar sa fii de fata!
Crinuta, ai reusit sa te odihnesti si tu putin? Sotul tau a avut si el liber de Pasti, ati petrecut noaptea de Inviere impreuna? Ma bucur ca te-a impartasit parintele , de Inviere, in timp ce cantai, deci in timp ce-ti valorificai talantii.
Iasmin, iubita mea surioara, pe unde esti? De-abia acum am reusit si eu sa intru pe forum si m-am mirat ca nu te-am vazut. Sper ca esti bine.
Va pup si va imbratisez pe toate!
Sa aveti o Saptamana Luminata minunata si plina de bucurii (si de odihna ) !
crinuta spune:
Sotul meu nu e in tara si nu a reusit sa isi ia liber sa vina, lucreaza in prostie, si e terminat. Va veni in curand.
Eu tocmai m-am enervat pe mama ca m-a trezit, cand mai aveam o ora de dormit inainte sa mergem la Biserica, pt ca facem novena si trebuie Liturghie zilnic. Sunt f nervoasa acum...
In rest nu fac nimic, lancezesc toata ziua, si e atat de bine. Nu imi trebuie nici mancare, nimic, doar sa dorm si sa nu fac nimic, sa nu mai stiu ce e ala stres.
Crinuta si minunea ei
Second chance
crinuta spune:
Am venit si de la Biserica. A fost ceva lume.
Crinuta si minunea ei
Second chance
crinuta spune:
Este " Sf. Petru" pe National TV, varianta pe care o am si eu pe dvd, cu Omar Sharif.
N-am vazut un actor mai potrivit pt Petru, jos palaria pentru felul in care joaca Omar Sharif. Ce mare talent i-a dat Dumnezeu.
Iar despre maestrul Marco Frisina, Monsenior si Compozitor, precum si dirijorul corului Vatican, nu am cuvinte sa exprim cat ii iubesc muzica.
Un film de exceptie, cu o muzica de exceptie. Stiti de cate ori am vazut filmul asta? Am scene in care cant la orga impreuna cu filmul, ma rog, impropriu spus, dar pricepeti voi ce vreau sa spun, pt ca sunt innebunita dupa muzica atat de frumoasa si sugestiva a acestui film.
Crinuta si minunea ei
Second chance
Macrina spune:
Hristos a inviat, dragelor!
Conchita, ce ma bucur ca ai fost la biserica si s-a intamplat asa, pana la urma.. Felicitari.. din toata inima.. ma bucur.
Doamne, ingrozitoare-s cutremurele, bine ca nu s-a lasat cu tragedii umane.. Si Sonia e bine. Si tu.
Eu am facut de toate, niciun bebe la orizont, am fost si la Slujba de Inviere, si ca de obicei, desi merg de ceva ani la biserica, ma impresoara frumusetea noptii, diferenta intre Saptamana PAtimilor, Prohodul si lumina Invierii.. Nu pot sa nu ma bucur copilareste, imi vine sa plang mereu in timpul slujbei..
Am urmarit o parte a slujbei si pe tv romanesc, am ascultat slujba de la Manastirea Putna.. mi-am mai ostoit dorul- n-am mai auzit o slujba in romaneste de mult.
Katya spune:
Adevarat a-nviat!Hristos a-nviat!
Draga Macrina ,chiar ma intrebam cum ai petrecut Invierea si uite ce frumos ai descris!Si mie-mi vine sa pling,mai ales la inceputul slujbei cu "Invierea Ta,Hristoase,ingerii o lauda..."Si m-a impresionat si soacra lui Kariguld care a plins de frumusetea slujbei desi nu intelegea limba...
Crinuta ,ma bucur ce te-ai odihnit,n-am vazut filmul,dar o sa-l caut.
Dar chiar asa:unde-i Iasmin ?Sper ca esti bine,draga noastra,uite,iti fac o cafea s-o ai pregatita,vezi c-am pus-o-n dreapta,pe birou,sa n-o versi!E buna?Te astept miine dimineata sa-mi zici.
Mamabear ,stiu ca ai o saptamina cu ceva sarbatoriti,ma gindesc la voi cu drag!
Conchita ,sper ca te-ai mai linistit,am vazut si eu la tv niste imagini socante..
Va imbratisez pe toate!
mamabear spune:
Adevarat a inviat! Hristos a inviat!
Macrina, chiar ma gandeam la tine aseara, si ma intrebam cum te mai simti. Ma bucur ca ai fost si la biserica , si ca bebelusul sta la locul lui deocamdata.
Katya, multumesc de gandul bun. Asa e, am doi sarbatoriti saptamana asta. La noapte trebuie sa fac un tort pentru maine, fara pretentii de crema, dar sa fie rosu si in forma de inimioara.
Apoi, maine fac pt poimaine, un tort patrat umplut cu crema de ciocolata si imbracat in frisca. Bineinteles ca nu vor lipsi artificiile. Azi mergem dupa cadouri.
Fetelor, stiati ca saptamana asta nu se mai fac rugaciunile incepatoare obisnuite, se zice doar "Hristos a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand ..." (x3), apoi pana la Inaltare se inlocuieste doar "Imparate ceresc" cu "Hristos a inviat din..." (x3).
Incepe sa ma ingrijoreze absenta Iasminutei noastre. N-as vrea sa o deranjez, stiu ca zilele astea se petrec in familie si poate nu a avut timp sa intre pe forum, dar daca nu intra nici astazi, eu o sun.
Va pup si va imbratisez pe toate!