Crestinismul si evolutia spirituala 6

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, am pus cateva poze la semnatura cu nepotica voastra

Crinuta, vreau s ate intreb:in biserica catolica se poate intra imediat dupa nastere?
La noi, abia dupa 40 zile pot intra, si as vrea sa merg jumatate de ora macar la biserica in seara asta, sau maine daca azi nu mai ajung.

Aici in vinerea mare nu e nimic, dar absolut nimic deschis, nu vezi om pe strada.

Iasmiiiin, da...ce sa mai spun....am avuit o nastere fulger...rapida si usoara, mai usor de atat nu cred ca se poate, practic nici nu am simtit cand am nascut-o...

ca sa nu mai spun ca sotul facea fisa la receptie , urma sa sun medicul sa vina sa ma asiste(asta costandu-ne 2000$) si cand colo, recdeptionista ne spune ca medicul meu e de planton, si nu are rost sa platim nimic, oricum era sa nasc pe holuri...

asadar medicul nu ne0-a luat nici un ban, o sa ii oferim o atentie totusi ptr ca s-a purtat exemplar...

Nu am cuvinte sa va multumesc pentru ajutorul si suportul vostru ...sincer, m-am gandit mult la voi, stiu ca rugaciunile voastre si a preotilor m-au ajutat, va spun totul a fost cum nu se putea mai perfect!

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nikole, raspunsul este DA.
Ma uit acum la poze.

Bravo si pt Brazilia ca respecta Vinerea Mare.
Ar trebui sa fie interzise programele de divertisment macar in Saptamana Mare, ca sa nu spun pe perioada Postului.
In schimb la noi emisiuni cu iepuras. Ce iepuras frate???????????

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Nikole, ce-mi amintesti de mine cand am nascut fata! am vazut si pozele, sunteti frumosi. si Luana.... e asa scumpa. cand vad bebei ma apuca asa un dor....Dumnezeu mi-a dat doar doi, am mai incercat noi dar fara succes. acuma la varsta mea....
in fine, viata merge inainte!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Am vazut pozele. Sa iti traiasca ambii copilasi. Ai o familie frumoasa. Mi-a placut de Kevin in poza din patutul de nou nascut. Hahaaha, ce idee. Vrea sa fie si el mic?
Sotul e fericit?

Sa stii ca eu m-as simti excelent intr-o tara ca Brazilia, mai putin treaba cu infractionalitatea, in rest pt mine ar fi ideal. Sper ca majoritatea e practicanta, adica nu catolici cu numele, ca asta nu inseamna nimic....

Oricum, faptul ca in Vinerea Mare totul a fost inchis, spune multe.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am uitat sa-ti spun, stiu ca se intra in biserica inainte de 40 de zile, in biserica catolica.

Crinuta, ce mi-au vazut ochii pe PRO tv international in ziua de Paste. si in alte zile.....fara comentarii.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

am uitat sa-ti spun, stiu ca se intra in biserica inainte de 40 de zile, in biserica catolica.

Crinuta, ce mi-au vazut ochii pe PRO tv international in ziua de Paste. si in alte zile.....fara comentarii.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

Exact!!!!!!!! Asta este respectul dat lui Dumnezeu, si apoi incepem sa ne miram ca ne merge rau, sa dam vina pe EL pt toate nenorocirile din lume...

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Hristos a inviat!, va dau binete (asa se da binete pana la Inaltare) iarasi si va citesc cu inima plina de bucurie.
Nikole nepotica mea e adorabila, cea mai adorabila si frumoasa fetita nou nascuta (ca am pus si io un pic umarul si faceam 13-14 prin casa dupa ce ai zis ca pleci sa nasti).
La ortodocsi poti intra in biserica inainte de 40 de zile, cum sa nu, doar ca la noi se duce sotzul si vorbeste cu preotul, el vine in pronaos, mami sta cu bebelina in brate si preotul citeste o rugaciune de dezlegare (e mai mult o binecuvantare). Dupa aceea e totul ok.
Kariguld ce rumos povestesti, da' cred ca io eram socra ta, imi intepenea inima sa vad copiii in piscina la 4-5 grade celsius. Si stai asa, ca imbratranesc, ma fac si mai si. Si eu am fost tot asa ''la locuinta ma de vara de la tzara". Vorba vine, orasul find mic, mama mea locuind la casa, cu toilleta in curte, ma intelegi, nu stiam cum sa vin mai repede acasa, primul lucru in dus la spalat.
Crinuta iubita mamii, pey la TV nici nu ai ce vedea, nicicand, nu ca acuma ca-i post sau ba. Eu nu ma uit, am ajuns la niste chestii paradoxale, habar nu am ce se intampla in lume. Dar intru pe forum, mai intru tot asa intr-un lobby si aflu in direct ce se intampla, fara modul socant si pompieristic in care se prezinta ''stirile''. Cat despre varietati si emisiuni...long time no see. Io am cateva din cele vechi cu Toma Caragiu, Dem Radulescu, toti cei mari si grei, cand mi-e dor ma uit la ei. Am pierdut pe toate planurile de cand cu gestionarea vietii noastre de catre slehte de incompetenti a caror randuri se ingroasa an de an. Sunt cam prea multi pentru o tzara asa de mica, prea multi cu averi uriase. Cineva munceste ptr banii aia, si nu sunt ei. Nu ma intereeseaza ce principiu se aplica, ei tot pe o gura baga mancare.
Gandeste-te ca multi ori n-au copii ( ca nu e moda, draga), ori fac unu asa... (Vorbesc de cei bogati care-si permit sa faca vila pentru 10 copii si sa creasca 200)
Cum crezi tu ca se tzine prostimea in frau? Ii culturalizezi? Ii faci sa gandeasca? Neeee Le zici sa...''gandeasca liber'' dar asta insemnand sa gandeasca ''desfranat", sa accepte ca normalitate pe toti anormalii care zgarie retina (si in muzica si in film, si in orice).
Eh, nu mai bine nu ne uitam? O carte de de sute de ori mai buna, iar cartile scrise de sfinti sau despre sfinti, deschid ochii asupra lucrurilor.

Si acuma sa va spun o chestie din cuvantarea Patriarhului in noaptea de inviere: Hristos a inviat multi oameni, dar aceia n-au inviat ca El, aceia ulterior invierii au murit. De inviat cu adevarat, a inviat numai Hristos, care nu a mai murit apoi. Si noua tot nadejdea asta ne-o da: de a invia ca El, pentur vesnicie si intru vesnicie.

Mamabear LA MULTI ANI, iubitei tale mici!!!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mamabear, La Multi Ani sarbatoritilor!

Nikole, io te pup pe unde te vad, ma tin scai. :-))

Iasmin, bine ai revenit, iubita.

va multumesc si eu tuturor pentru gandurile bune si cuvintele frumoase.

Mergi la inceput

Conchita, ati mai avut replici?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hristos a inviat! Adevarat a inviat!

Multumesc pentru urari , fetelor. Noi ne pregatim sa stam la masa, dar asteptam sa ajunga si bunicii. Printesa mea s-a aranjat de dimineata, iar acum isi face bratari si coliere cu un set de margelute pe care l-a primit cadou. Tortul l-am facut pana la urma inimioara, dar roz, ca trebuia sa pun toata sticluta de colorant sa iasa rosu, si apoi printesele poarta culori pastel, nu?

Nikole, e asa de frumoasa printesa mititica. Si eu care am bebe mic, parca mai vreau unul, dupa ce am vazut pozele cu minunea ta.

Crinuta, are dreptate Iasminuta noastra, nu prea ai la ce te uita la tv in general, nu doar in post si de Pasti. Eu am fost socata sa vad in Vinerea Mare , ca dadeau un film cu Banderas, cum chipurile gasisera osemintele lui Hristos, iar in zilele de Pasti, pe National Geographic erau niste "documentare", despre "gasirea" ramasitelor lui Hristos, alaturi de ale sotiei si copilului, prezentand argumente pro si contra acestei teorii.Nu stiu la ce "concluzie" au ajuns, ca nu m-am uitat la asa o bataie de joc !
Mai bine fara prea mult tv, mai bine un dvd sau si mai bine o carte buna.

Va pup pe toate si mai vorbim dupa ce termin de sarbatorit.

Mergi la inceput