Crestinismul si evolutia spirituala 6

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Adevarat a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Peste o ora jumate incepe si la noi Invierea,va merge sotul si-l voi astepta sa-mi spuna si el Hristos a-nviat!

Am fost aseara la Prohod si a fost tare frumos,biserica plina,doi preoti,am cintat cu totii prohodul Domnului cu luminari in mina,am inconjurat biserica,erau si copii,ba chiar si un bebelus se auzea.In plus,tot ieri a fost la Montreal si o procesiune a Crucii la catolici,am vazut la stiri.Vremea calda,adevarata atmosfera de Paste.

M-am pus sa fac si eu drob,ca prea ati facut toate,m-am dus sa citesc reteta lui mamabear ,asa ca miroase si-n bucataria mea bine,am facut si ciozvirta de miel,ba am cumparat si cozonac,pas de Montignac zilele astea.N-am mai intrat pe net ca n-am mai avut timp,o jumatate de zi am stat in debarale,sa scot hainele de vara,ca n-aveam cu ce ne-mbraca,la noi a fost vara azi si ieri,le-am sortat,am spalat,abia la 14 am intrat in bucatarie.

Dar m-am gindit la voi si ma bucur ca Nikole a scapat de dureri,lumea s-a mai imbogatit cu un crestin!Felicitari si sa-ti traiasca!

Paste fericit cu Domnul in inima!Hristos a-nviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

"ADEVARAT A INVIAT! raspund mameibear si Katyei
Iar pentru restul fetelor noastre, frumoasele crestine care inca nu au intrat sau nu s-au trezit, va spun:

HRISTOS A INVIAT !!

Mamabear, nu mai ai somn, mamico? Ce cautai tu pe la 3 jumate noaptea pe net?
La noi pe la 23.00 s-a facut un frig si a inceput sa ploua de spuneai ca se intoarce iarna. Eu eram in starea descrisa pe pagina cealalta, nu puteam nici sa fac un pas fara sa ma doara tot corpul. Am stat acasa si m-am uitat pe TrinitasTV (nu aruncati cu rosii, chiar nu eram in stare sa stau in frig la ora aia in halul in care eram). Au fost insa baietii mei, mi-au venit acasa amandoi tepeni de frig, inca printul striga de la usa " Mami, mi-e asa frigg". Si-i zic : "Mey ce se zice cand intri in casa?" Bine c-a zis ta'su "Hristos a inviat".
Asa ca trebuie sa fie frumos sa iei lumina pe vreme de vara cum zic Katya si Ana.
Abia astept sa vina Conchi sa ne pove' cum a fost si unde a fost.
Katya, drob bre? Sa ne zici cum a iesit. Dar dupa cum zici de miros e prea clar cam cum a iesit...
Acuma vad ca parca se chinuie sa dea soarele.
Va pup pe toate

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Adevarat A Inviat!

Nikole, felicitari, sa te refaci rapid, si bebelina sanatoasa!

noi acum am ajuns de la Inviere, am adus lumina pina acasa!
sunt bucuroasa ca aveau Pasti in vin, cum se iau la noi in Ardeal, e prima data cind am luat Pasti de cind sunt in Canada.

am bucatarit cit pentru o armata astazi: vinete, oua umplute, oua rosii, ciorba, friptura, placinte cu brinza, pasca si cozonaci, chiar daca suntem doar noi trei; mi-am tinut mintea ocupata in felul asta.

sa aveti Sarbatori luminate, cu pace si liniste si mai ales sanatate!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Adevarat, a inviat!

ma bucur si eu mult pentru Nikole, sa-i traiasca fetita, si sa se mantuiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Fetelor, va spun din nou HRISTOS A INVIAT!

Pai scumpa mea Iasmin, cum sa nu fiu treaza la 3 jumatate, ca doar pe Trinitas nu se terminase slujba (n-ai zis ca ai urmarit-o si tu?), si tocmai ma sunase sotul ca ajunge acasa cu baietii (care au stat asa de frumos la toata slujba, cel mare a mai adormit cate un pic in scaun, dar au reusit sa reziste si s-au si impartasit). Asa ca m-am gandit sa intru doar sa va salut, inainte de a sta la masa . Ne-am culcat pe la 5 fara 10, dar la 7 ghici cine ne-a dat trezirea? Cu toate ca s-a culcat la 12 jumate , puiul mic s-a trezit de la 7 si ne-a trezit si pe mine si pe tati (inca nu stiu ce are de doarme asa de aiurea, ca el avea pana saptamana trecuta alt program).
A fost o noapte frumoasa, chiar daca am urmarit slujba la tv (si la noi a fost frig si a plouat, dar se simtea ca e sarbatoare).

Si eu ma bucur pentru Nikole, sper sa se intoarca repede acasa. Sa dea Bunul Dumnezeu sa se bucure de puiutii ei si sa fie fericita.

Asteptam fetele din diaspora cu impresii, dar si pe cele de la noi, care n-au intrat inca.

Va pup si eu pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cristos a inviat!!!!!!
Acum ma pot relaxa, nici nu stiti ce bine e. Ma doare rau capul, asta e, e firesc dupa ce azi noapte am adormit pe la vreo 4 ( am avut Liturghie de la 12 noapte), iar azi dimineata am avut Liturghie de la 11:30. La ambele m-am impartasit, m-a impartasit preotul in timp ce cantam, si azi noapte si azi :)

Acum nu vreau decat sa ma relaxez, beau sampanie, mananc ceva dulce si ma duc sa ma relaxez.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

La noi a fost vremea superba, macar atat, cu toate ca intelesesem ca va ploua. E soare si acum.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Noaptea Invierii la Catedrala. Imi pare rau ca nu am ajuns, e locul pe care il iubesc enorm. Sunt niste preoti extraordinari.

http://www.arcb.ro/index.php?option=com_seyret&Itemid=248&task=videodirectlink&id=370

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput