Crestinismul si evolutia spirituala 6
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta spune:
Uitati dragelor cum s-a celebrat ieri la Catedrala:
http://www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=8169:celebrarea-patimii-domnului-la-catedrala-sf-iosif--video--foto&catid=144:viaa-arhidiecezei&Itemid=247
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
crinuta spune:
http://www.arcb.ro/index.php?option=com_seyret&Itemid=248&task=videodirectlink&id=367
Aici e un filmulet. Eu zic ca merita sa va uitati.
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
mamabear spune:
Iasmin, draga mea, nu ziceam ca trebuie sa ne oprim din treburi. Pe mine m-a oprit cel mic si stau ca pe ace, cand stiu cate mai am de facut (salata de sfecla cu hrean- doar s-o termin, de strans si de intins rufe, bineinteles si de calcat, de dat cu mopul la parter ; mai pe seara, pun friptura la cuptor). Eu ascult cantari de la Utrenia Invierii, ca sa ma mai linistesc, daca tot nu pot sa fac deocamdata nimic altceva. Sper sa nu ma prinda Utrenia live (pe Trinitas) in timp ce termin ce mi-a mai ramas.
crinuta spune:
http://www.arcb.ro/index.php?option=com_seyret&Itemid=248&task=videodirectlink&id=365
Filmuletul din Joia Mare, de la Catedrala. Eu nu am fost acolo, dar va arat sa vedeti cum e.
Crinuta si minunea ei
Second chance
columbiana spune:
Buna dimineata de la mine, ca la voi e deja tirziu!
Crinuta, din pacate n-am prins momentul, erau pe terminate, am prins doar momentul iesirii cu impartasania (cind la noi se cinta Luati Mincati, Acesta este Trupul Meu....) si dupa.
N-am ajuns nici la Prohod, din lipsa de spatiu (slujbele se tin intr-o biserica evanghelica inchiriata) trebuia sa inceapa la 21H Prohodul, dar eu eram acolo la 19H si m-am intors acasa; asta e, nu-s vrednica.
Acum incep cozonacii, mai am ciorba si friptura, mai pe seara sa fie numai bine gata pe cind venim de la Inviere.
mai vin io pe la voi :))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Iasmin08 spune:
Fetelor, is aproape gata si la propriu si la figurat, am limba scoasa afara de 1 metru, ma ia cu lesin din cand in cand, asa o caldura si o durere, os prin os. Abia mai pot inclesta mainile..
Acuma e printul la baie (in cada), pe urma urmez io si e chiar gata, la mine poate sa vina Pastile. Ar mai fi ceva colturi de sters praful, ca de ieri s-a pus evident ceva, dar vreau sa merg la inviere pe picioarele mele, nu cu targa.
Mi-a trecut si de foame, si de sete, si de pofta si de tot. M-as lungi in pat sa-mi admir tavanul, ca nici sa gandesc mare lucru nu pot.
Si apropo de dragostea aia mare mare de care vorbeam azi de dimineata (ce ma gasi tocmai azi?) Ii zic la stimatul sotz: "Ajuta-ma si tu, uite fa aia." El : "Pas, stii ca nu-mi place sa.." Eu plusez, mai ceva ca la poker " Atunci uite aia" El face la mine o fata de zici ca i-am cerut o bucata de luna. Ma resemnez intr-un final si il pun sa stearga pe jos in bucatarie, ca era cel mai usor dintre toate... Si se executa el in doru lelii, dupa care ia o mina de ''mi-e rau" si se intinde in pat. Dar io, ce credeti ca am facut? Scandal? Neeee. M-am dus si eu langa el si tot asa cu un spagat cum statea si el. Si vine baiatu : " Mami?" si io ii zic "Mi-e rau, asa las casa ca nu mai pot". Beyyy, stiti cum a sarit stimatul sotz din pat? Ca ars si s-a dus intins la treaba. Iaca asa am gasit ac de cojoc (altfel ma gasea dimineata si nu terminam)
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Eu tocmai am terminat baia, unghiile, acum ma coafez, dupa care ma apuc sa repet pentru azi si pt maine.
Am lasat multe treburi pt sapt viitoare ( curatenie amanuntita) pt ca sanantatea mea e mai importanta.
Papusa mi-a adormit, dupa ce a pictat de zor, si e bine, ca nu vreau sa adoarma in Biserica.
Sunt sigura ca a nascut Nikole, of si nu stim nimic...
Crinuta si minunea ei
Second chance
Macrina spune:
A nascut Nikole, pe 1 Aprilie. Mai multe nu stiu.
S-aveti o seara placuta fetelor, eu mai am de asteptat. M-am apucat de cozonaci. Cred ca nu voi fi in stare sa merg la slujba diseara, ma duc doar pentru inceput si apoi ma aduce sotul acasa.
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina A nascut Nikole, pe 1 Aprilie. Mai multe nu stiu. S-aveti o seara placuta fetelor, eu mai am de asteptat. M-am apucat de cozonaci. Cred ca nu voi fi in stare sa merg la slujba diseara, ma duc doar pentru inceput si apoi ma aduce sotul acasa. |
Slava lui Dumnezeu c-a nascut. Draga de ea, a trait mai aproape patimile decat noi, ca ea chiar a patimit odata cu patimile Mantuitorului.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate, si printesei, si mamicii, intregii familii, sa se bucure de printesa zile multe, bebelina sa traiasca peste 100 de ani, si noi toate sa traim sa sarbatorim.
Eu abia astept sa vad minunea ei de fetita, ca doar ii nepoata mea (ca si a voastra) Nikole, sanatate si fericire iti doresc din tot sufletul meu
Macrina, esti de rand, dar mai incolo.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Felicitari Nikole! Sa iti traiasca papusa!! Pupam la voi.
Crinuta si minunea ei
Second chance