Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Doniro uff imi pare rau ca nu ati scapat de antibiotic, da macar bine ca ati terminat tratamentul. Ce frumos tre sa fi fost la serbare, f faina ideea cu marinarii.
Stai linistita nu ma supar, ma bucur ca nu e invers.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada, ce frumoase sunt surioarelelasa suncile, arati foarte bine....succes cu scoala!
doniro, imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic, acelasi lucru mi l-a spus si mie dr....
noi din pacate, am facut o forma atat de urata de varicela, am zis ca nu se poate....se chinuie cu sute de bubite, am dat-o cu de toate, bine mancarimea a mai disparut, febra ne-a tinut in sah 4 zile....imi pare rau ca n-am vaccinat-o inainte, am zis ca fiind copil, va face o forma mai usoara, dar este mai rau ca la noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

mada, ce frumoase sunt surioarelelasa suncile, arati foarte bine....succes cu scoala!
doniro, imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic, acelasi lucru mi l-a spus si mie dr....
noi din pacate, am facut o forma atat de urata de varicela, am zis ca nu se poate....se chinuie cu sute de bubite, am dat-o cu de toate, bine mancarimea a mai disparut, febra ne-a tinut in sah 4 zile....imi pare rau ca n-am vaccinat-o inainte, am zis ca fiind copil, va face o forma mai usoara, dar este mai rau ca la noi....

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Off, saracuta! La noi a fost ff usoara varicela, in iarna trecuta. Febra doar cateva ore (dupa primul antitermic a scazut fara sa revina), iar bubite avea si in fund, dar suportabil dupa mixtura mentolata...
Sa va faceti bine repede si sa nu va scarpinati pe fatza

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Anasia imi pare rau de varicela. tare pacatoasa mai e. SPer sa va treaca repede.

Doniro ce faina ideea cu marinarii. Cred ca a fost frumos si tu foarte emotionata.

Si noi avem rosu in gat, eu am bagat-o pe antibiotic fara discutii. Urla de durere, nu putea sa inghita, nimic, asa ca nu am riscat. Acum e mult mai bine. Nasol ca cele mici imi sunt mucioase iar si lor nu le pot da nimic.

Mada va doresc din suflet, sa va iasa cu actele. Va fi o mare realizare pentru voi, chiar daca v-ati chinuit o vreme, dar dupa ce veti avea cetatenia cu siguramta lucrurile se vor schimba, copiii au alte sanse si perspective. Sa stii ca si Ale a mea e incapatanata si mai nou minte. Si nu stiu cum s ao dezvat de obiceiul asta. Ai vostri se tin de minciunele?

Noi ne pregatim de botez pe 19 iunie. Am mari emotii. Ma agit cu pregatirile. Pe Silviu nu prea il prind, ca e mereu mai la tara, construim acolo sa avem si noi o baie si inca o camera in plus, sa ne putem bucura si noi de casuta peste vara, mai ales copiii. Abia astept ca nu mai suport etuva asta de Bucuresti.

Mergi la inceput

Sabina, intr-adevar am fost emotionata, desi Daria a fost cam pe dinafara, dar e micuta... majoritatea colegilor ei de la gradi au 6 ani, a fost serbarea de adio. Sper ca la anul sa fie si ea in rand cu ceilalti, sa participe mai activ... Oricum a fost superba serbarea. S-a ras in hohote, s-a aplaudat in picioare la sfarsit...
La dansul popular romanesc s-a dansat in perechi (fata cu baiat) si la un moment dat, in coregrafie, baiatul trebuia sa se invarteasca destul de mult. Unul din baietei a ametit si cand a vazut ca nu se mai poate tine pe picioare, s-a prins de perechea lui si a tinut-o strans in brate. Era agatat de ea si nu ii dadea drumul. Va dati seama cat erau de dulci. I se invarteau ochii in caput baietelului... super haiosi.

POZE

Mergi la inceput

doniro, imi inchipui ca a fost f frumos...trebuie sa facem rost de costum popular din timp, ca sigur o sa avem nevoie..
azi , la 10 , avem si noi serbare..de la care lipsim, bineinteles, nici nu i-am mai amintit fetei ca ar fi plans...era garofita, aveam in plan sa-i fac un costum frumos...asta este, ne consolom ca o sa mai fie si alte serbari
sabina,multumesc, sanatate Alexandrei si gemenelor! succes la constructie!
peste 2 saptamani plecam la tara, in vacanta, apoi vreau sa ajungem la praid macar o saptamana prin iulie, poate o mai ajuta sa nu mai raceasca atat de urat;

fetelor, vreti sa facem un album aniversar de 4 ani? ca deja vin primii sarbatoriti...si in curand ne vom muta ....

Mergi la inceput

norocutza, , foarte frumoasa noua "fatza" a blogului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Anasia multumim mult de complimente. Ei tare as vrea sa reusesc sa fiu mai slaba da e tare greu cand tre sa tot gatesc nspe mii de feluri de mancare dulcirui si etc, sper cand ma apuc full time de scoala toata alergatura si invatatul si streusl si etc o sa mai dau jos mai usor.
Multa sanatate la piersicutza. E tare aiurea cu multe bube asa a avut Ami si mult am mai tras.
Sabina multa sanatate si voua. Ce super, botez, asteptam poze multe cu printesele. Foarte fain ca o sa aveti unde sa mergeti la aer curat, spor la santier sa terminati repede sa puteti sa enjoy.
Multumim mult, abia astept sa vina ziua sa stiu ca am terminat cu toate hartoagele si sa ne relaxam oleaca.
Da si Ari te minte da pe fatza asa o vezi ca face si intrebi tu ai facut aia zice ca nu ca sister sau ca nu stiu cine sau ceva da nu ea. De ex erau niste dulciuri pe dulap in bucatarie si s-a dus a luat fara sa ceara si stie ca nu are voie si cand a venit o intreb ai luat dulciuri nuuu ca ea na luat si ca nu stiu ce da asa cu o seninatate. I-am tot zic ca nu-i frumos sa spuna minciuni ca una ca alta da vb ca si cu un perete cu ea in ultima vreme, parca se prosteste din ce in ce mai mult, stie sa se dezbrace/imbrace se face ca nu poate se alinta tranteste, e din ce in ce mai spoiled o apuca asa cateodata, mai ales cand te sfideaza, ma calca pe ultimele bataturi, da na explic frumos de nspe mii de ori, de ma doare gura.
Doniro creca erau superbi astia micii, is atata de dulci.
Anasia uff, stim si noi cum e ca asa a pierdut ea de Craciun de la chicken pox. Pupam garofita frumoasa. Concediu placut.
Noi anu asta concediu pas, o sa avem musafiri de ziua lui Ari si poate daca reusim o sa mergem in oct de ziua noastra, ca amandoi suntem nascuti in oct, putin in Belgia, da mai vedem cum stam cu bugetu'.
Noi avem costum popular, Ari are din maramures si Ami din moldova. Am zis sa le facem niste poze faine o sedinta din aia impreuna si sa le imbracam si cu astea, mai prin toamna/iarna asa.
Da e fain sa facem album si de 4 ani, eu inca nu am trimis poza de trei, o scot azi de pe hd extern si o trimit.
Pupam livada va uram o zi frumoasa si ne auzim mai incolo.

Edit: am trimis mailul cu poza pt 3 anisori si inca doua din vara 2008 plus doua poze pt link unu a lu ari si unu a lu ami.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

off anasia...imi pare tare rau, nu te ajuta nici solutia aia de care ti-am zis?...mi-e o mila de pitica
doniro imi pare rau ca ati ajuns la atb...sanatate multa
iar cu bulinel...da are un fratior mai mare de 9 ani care sta la constanta, stai linistita ca nu esti indiscreta
sabina spor la treaba...cred ca o sa fie super la botez cu 2 printese
norocuta multumim mult
mada si rares minte cu dezinvoltura...v-am [povestit faza cu Mos Craciun caruia ii spunea cat ii place lui la gradi, ce face acolo etc si el nu merge la gradi
eu i-am tot explicat si in ultima vreme parca minte mai putin...

azi am fost sa vedem 2 gradi..surpriza...a fost incantat de una din doamnele de acolo dar e insarcinata si nu mai vine din toamna ..asa ca mai cautam, dar vestea buna e ca a vrut sa stea, cu mine ce ii drept dar e un pas inainte caci de dimineata cadn am plecat de acasa a plans rau...pe urma s-a calmat si a inceput sa mai vrea sa stea acolo...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

si rares minte cu dezinvoltura...v-am [povestit faza cu Mos Craciun caruia ii spunea cat ii place lui la gradi, ce face acolo etc si el nu merge la gradi
eu i-am tot explicat si in ultima vreme parca minte mai putin...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ziceai ceva ca vrei o fetita. Mai, ti-o imprumut pe Daria, numa' da-mi-l si mie pe Bulinel, pt ca e delicios!!! Cum mai, sa ii treaca prin cap sa il abureasca pe Mos in halul asta??? Super tare baiat ai! Sa-l vezi pe asta pe la 10-15 ani... Pe bune, e demential; mi-l imaginez cum il vrajea pe Mos si ce convingator trebuie sa fi fost...

POZE

Mergi la inceput