Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Azi noapte Daria a facut un pic de febra (din aia parsiva, putin pana in 38). Are rosu in gat si vad un punct alb pe amigdala dreapta. I-am dat cu albastru de metilen, sperand sa scapam de antibiotic. Credeti ca functioneaza?? Sau ma duc iar la dr si servim antibiotic? M-as risca sa o mai las 2 zile doar cu albastru... Ce ma sfatuiti?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, offf, incearca si cu un tantum verde spray pt copii; nici noi n-am luat antibiotic prima data pt pata pe amigdala si dupa cateva zile tot la el am ajuns, din pacate (toata noaptea a plans c-o doare in gat)...de asemenea, sunt la farmacie pastilute homeopate pt rosu in gat, raguseala amigdale.."homeogene 9"; si din acesta i-am dat fetei; se da cam din ora in ora, cu 15 min inainte si dupa nu se bea, nu se mananca;

Mergi la inceput

Anasia, mersi mult. Am sunat si la dr si mergem dupa masa cu ea, ca nu am liniste sa o tin asa. Maine dimineata are serbare si tare mult mi-as dori sa nu ratam... Ii dau si antibiotic daca zice doctora, asta e...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

doniro rares a scapat de rosu in gat de cateva ori cu tantum sau cu spray cu propolis, foarteeee bun, de la farmaciile help net...eu zic sa incerci macar o zi si poate reusiti sa scapati de atb. spray-ul asta cu propolis e super, l-am incercat si eu si a functionat
sanatate mult piticelor bolnavioare!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

doniro rares a scapat de rosu in gat de cateva ori cu tantum sau cu spray cu propolis, foarteeee bun, de la farmaciile help net...eu zic sa incerci macar o zi si poate reusiti sa scapati de atb. spray-ul asta cu propolis e super, l-am incercat si eu si a functionat
sanatate mult piticelor bolnavioare!

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mersi mult, il iau!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Multa sanatate la piersicutzii/ele bolnavioare.
Noi suntem ok sorry ca nu am mai apucat sa scriu. Am avut musafiri din Franta pt o sapt o colega de la pepenasi cu pepenasa si eu busy cu scoala, am avut tot felul de examene, ieri am dat ultimul la science si un test pe calculator care dupa ce raspunzi la 170 de intrebari iti zice ce meserii ti se potrivesc si cele care mi le doream au fost in top 4 deci e f bine. Acuma urm doua sapt au loc interviurile pt cursul urm, sper sa reusesc sa intru la cel full time timp de un an, un lucru bun am aflat ca vacantele fetelor de la scoala coiincid cu cele de la colegiu deci nu trebuie gasit childcare si pt vacante ci numai pt perioada cand studiez, deci tre sa ne punem pe cautat sa gasim solutia cea mai buna pt noi.
Ami va incepe mai devreme gradi ii ia de la 2 ani acuma deci incepe din sept si am inteles ca ofera si trei zile pe sapt dupa amiaza deci poate se nimereste sa fie si dintre cele trei care tre sa le fac eu full time si poate sta pana mai tarziu la gradi, o sa vedem cum reusim sa le combinam pe toate.
pupam livada mai revin eu zilele astea.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mada foarte dragute pozele. Ce fete mari ai. Cete invidiez. Cand o sa le vad si eu pe cele mici asa de mari. Uneori simt ca timpul sta pe loc ca nu mai vrea sa treaca mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mada sunt mortale piticele tale
sabina, lasa ca se fac ele mari si frumoase, sa-l vad pe silviu atunci
vreau si eu o fetitaaaaa

doniro ce face pitica? cum mai e? ce ati reusit cu spray-ul sau pana la urma tot atb?

noi am fost la mare in weekend sa se mai intalneasca fratiorii si rares a facut baie sambata...desi apa era cam slor ...dar nu am avut cu cine sa ma inteleg...ma asteptam sa raceasca rau...nimic nu a avut ...e din ce in ce mai incapatanata piticania mea, frati-su a priceput ca e apa rece si nu a intrat dar domnu' lali a intrat imbracat daca a vazut ca nu il las asa ca l-am dezbracat de tot si a intrat linistit pe urma

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Multumim fetelro de complimente.
Sabina te cred si eu abia astept sa ajunga Ami cum e Ari acuma, bine abia astept sa fie amandoua mai marisoare 6-7 ani sa ne putem intelege klumea, da o sa vina si vremea aia.
Bulinutza belea gagiul. Mai si Ari e incapatzanata, da mai mult defiant, ca sa zic asa. Cea mai mare problema o avem de unde pana acuma asculta daca o rugam ceva acuma eu zic eu aud si apoi daca se loveste sau ceva tot ea vine si se plange ca x si y si z. Sincer m-am saturat sa ii tot zic de npe mii de ori acelasi lucru Ari te rog frumos Ari etc ca nu asculta.
Da na or creste si-or trece si astea.
In rest am depus si noi actele pt mine si fete, ca Flo le are deja facute si speram sa mearga rapid si sa nu ceara alte acte in plus, cel mai frica mi-e cu pasaportul lui Ari ca e inca valabil da expira la sf lunii, da na cand l-am depus era valabil nu e vina mea ca lor le ia o luna sa citeasca un dosar nu? Avocata a zis ca ar trebui sa fie ok, numai sa nu nimerim unu de cauta nod in papura. Sper sa avem noroc totusi si apoi mai ramane dupa sa schimbam toate trei pasapoartele ca nu o sa mai avem domiciliu in ro ci uk si in 2012 putem depune pt cetatenie. Abia astept, ca mult mai e pana atunci.
Cam asta de la noi pe scurt.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Salutare livada!
Suntem bine, dar nu am scapat de antibiotic. Pana sa iau spray-ul m-a speriat doctora care a spus ca la asa puroi e riscant sa nu ii dau antibiotic. I-am dat Klacid (maine terminam) si sa speram ca va fi bine.
La serbare a fost frumos tare. Am ras, am plans, a fost superb. S-a numit "calatoria marinarilor"; marinarii (costumati desigur ca atare) calatoreau in jurul lumii si ne prezentau dansurile specifice fiecarei zone (dans popular romanesc, tigani, spanioli, japonezi, mexicani etc). Costumele superbe, copiii deliciosi. Daria a fost chinezoaica. O sa pun poze cand descarc.
Bulinutza, nu am prins faza cu fratiorul. Scuze, nu vreau sa fiu indiscreta, dar sunt curioasa... Bulinel are un fratior?
Mada, esti 100% diferita de ceea ce imi imaginam. Eu de cand te stiu de pe forum nu te-am vazut in poza si imaginatia mea te-a "construit" total diferit, habar nu am de ce. Pe scurt, esti mai tanara si mai frumoasa. Sa nu te superi, nu ai dat impresia unei babe urate, dar stii cum functioneaza mintea omului... mai ales cand e si un pic bolnava, ca a mea . Iar fetitele sunt superbe!
Va pupam!

POZE

Mergi la inceput