Hipospadias(13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Am intrat sa pup pe toata lumea si sa urez succes celor care vor merge la Cluj. Gandurile mele sunt alturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

theooo iubita, ti-am trimis pm.
Nu am alte noutati, prof. Hadidi va fi la Cluj din data de 18 iulie si va opera in data de 19 si 20. Sunt 9 pacienti pt operatie si vreo 6 pt consultatie (in afara de cei operati in aprilie). Doamne ajuta sa fie bine pt toata lumea.
Din cate stiu eu cu hs penian se sta cam 5 zile in spital, acum vezi tu ce zice cand va vede duminica, dar dupa parerea mea nicidecum nu veti sta 2 sapt.

tuturor
Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

SI eu urez mult succes celor care urmeaza sa fie operati.
Ma bucur mult ca dr.Hadidi va opera din nou in Romania,sper ca la Cluj sa-si gaseasca echipa pe masura celei pe care a avut-o cu regretatul dr.Toth.Ma rog pentru asta.
Avem luni bune de la operatie,Alex e f.bine,face pipi din picioare si ii urmaresc zilnic jetul,ma declar f.multumita,sa-i dea D-zeu sanatate dl.dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Bafta tuturor, sa veniti cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliaco spune:

Buna.

Am citit postarile voastre despre operatie (aproape toate, ca am inceput cu cele din 2008 :)). Am si eu un baietel de 5 luni si in sept (cand o sa aiba aproape 8 luni) o sa mergem la operatie pt hipospadias la dr Basca. Vroiam sa va intreb cam cat dureaza operatia , ce poate manca dupa (borcanele de Nestle, lapte praf, cereale, pireu de fructe?), cum e recuperarea, si desigur, care sunt "atentiile" pe care tr sa le dau pe acolo. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

S-a mai auzit ceva de Basca dupa incidentul acela ? Nu era suspendat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

Buna tuturor.Am intrat doar sa va urez bafta celor care v-or merge la operatie in iulie si sa ma spun ca totul este foarte bine cu baiatul meu .Urineaza bine ,in varf,si inca ceva i s-a dezvoltat glandul de nu imi vine sa cred.Cum v-am mai spus cu cateva postari inainte despre faptul ca nu s-a dezvoltat glandul normal acum se adevereste ceea ce am citit si aunme ca asta s-a datorat operatiilor nereusite in care niciunul nu i-a rezolvat curbura care nu permitea sa se dezvolte penisul normal.D-l profesor Ahmed a facut ceea ce nu a facut nimeni iar acum pot zice ca sunt linistita si in privinta dimensiunii penisului care s-a dezvoltat de la operatie cat nu s-a dezvoltat in atatia ani.Asa ca este foarte important sa se faca operatiile mai devreme la o varsta cat mai mica. Inca odata bafta tuturor si sa va vedeti copii bine si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

buna, nici nu stiu cm sa incepdar se pare ca o ducem destul de rau, a aparut un diverticul care se pare ca trebuie operat ,pentru ca urineaza picatura cu picatura. pr Basca a spus sa ma duc la bucuresti sa vada daca s-a vindecat sau asteptam pina la 6 luni de la interventie cu sonda ( asta fiind in august). intrebarea mea este oare ce sa fac ? sa incerc la dr hadidi? pina cand o sa am programare nu o sa fie prea tarziu, ? merita sa merg pe acelasi drum adica basca?
sunt complet debusolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

buna sefuta
sunt mihaela, sotia lui paul, si imi pare tare rau ca treceti prin momente mai grele
sfatul meu sincer este sa incerci sa obtii cel putin parerea Prof. Dr. Hadidi.
dupa cum ai citit si in alte cazuri conteaza enorm numarul de interventii si alte lucruri
daca tot trebuie sa ajungi pana la bucuresti de ce nu incerci la cluj si sa afli parerea Dlui Profesor
noi suntem bine, ieri am avut parte de un jet de toata frumusetea, asteptam vizita la cluj pentru a afla si parerea avizata a Dlui Profesor
multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

sefuta, prof. Hadidi consulta luni 19 iulie (dupa ora 15) la Clinica Chirurgie I Cluj-Napoca. Cum spunea si Mihaela, poate te-ar ajuta sa vezi ce zice si el.

si sanatate multa tuturor

Eni

Mergi la inceput