Hipospadias(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna.
Am fost si noi azi la Bucuresti. Am fost programati in toamna pentru interventie.
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

tuturor,

Am o veste foarte buna. Este stabilit, prof. Hadidi va opera la Cluj in perioada 18 - 24 iulie . Cei interesati va rog sa ma contactati pt a confirma prezenta.

Sanatate tuturor

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

buna tuturor!

noi ne-am intors din concediu si ma bucur sa citesc vestile despre venirea prof. Hadidi in iulie la Cj.
Noi vrem sa venim la control, as prefera vineri pe 23 iulie, din motive de concediu.

Noi suntem bine, mai avem ceva de vindecat, insa sunt f multumita.

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

ciufik inca nu ii stiu programul, si noi vrem sa mergem la control, sa vedem ce zice si te anunt.

sanatate tuturor

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

Eni, multumesc pt raspuns. ce nu inteleg este faptul ca clinica chirurgie 1 este pt adulti nu pt copii. cel putin asa am gasit eu pe google si am inteles. nu vine la un spital pt copii? daca am citit si inteles eu gresit imi cer scuze .
poate cineva care cunoaste clujul ma poate lamurii si pe mine cum este cu aceasta sectie.
multumesc

Mergi la inceput

theooo, eu nu am fost la Clinica Chirurgie I din Cluj niciodata, deci nu stiu sa-ti spun ce si cum. De ex. nici spitalul din Zalau nu este spital de copii, dar are o sectie de chirurgie pediatrica. Poate e la fel si la Cluj. Ce stiu sa-ti spun sigur e ca prof. Hadidi a pus anumite conditii (sala de operatie echipata pt anestezie pediatrica, anestezist cu experienta in anestezie pediatrica, chirurg pediatru, etc.) si i s-a spus ca va avea tot ce are nevoie. Instrumentarul pt operatii (inclusiv sonde, fire, etc.) isi aduce din Germania, asa procedeaza indiferent unde opereaza.

tuturor

Eni

Mergi la inceput

nu mai stie nimeni nimic de venirea prof hadidi? eniiii, nici o noutate ?
eu sunt singura de pe aici care pleaca acum la operatie?
dintre cele deja operate la zalau a fost cineva cu HS penian? sunt curioasa sa stiu cate zile stam in spital. trebuie sa vb la servici si nu stiu ce si cat.....offfff toata lumea e in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

buna theoo ,noi am fost la operatie in aprilie si avand o forma grava am stat doua saptamani,acum in iulie mergem si noi la cluj pentru ca vrem sa il vada si sa ne spuna cum merge recuperarea si la ce sa ne asteptam la urmatoarea interventie
am luat legatura cu D-nul Profesor Hadidi si am aflat ca va fi in Cluj de pe 18 iulie pana pe 22 iulie, asta ne-a spus noua saptamana trecuta si nu stiu daca s-a mai schimbat ceva
urmeaza sa ii scriem pentru confirmare si asa o sa aflam mai multe date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleccxia spune:

Buna tuturor!Theoo...nu esti singurul care pleaca la Cluj ptr operatie si noi plecam si dupa cate ne-a zis Enni o sa fim 9 si tr sa fim acolo in data de 16 iulie pentru ca asa a hotarat dr pediatru de la Cluj,deci,mai stam 2 zile in plus.
Pupici tuturor si multa sanatate!

Mergi la inceput

multumesc fetelor pt raspuns. acum am vazut si pm de la eni. nu inteleg de ce trebuie sa fim pe 16 si nu pe 17, inca 2 zile de spitalizare cred ca o sa innebunesc.
parca spunea cineva pe aici ca daca ai unde sta ( rude, gazda...) poti pleca " acasa", asa o fi? sotul meu o sa stea la o gazda si ma gandeam sa nu stau chiar 2 sapt in spital . sa vin la control si la antibiotic si ce o mai fi nevoie. sincer, am trecut prin 2 operatii dar tot teama imi este si de operatie si de spitalizare.
tuturor

Mergi la inceput