Hipospadias(13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

buna ati vazut scandalul de la spitalul Grigore ALEXANDRESCU?
nici nu mai stiu ce sa fac !? sa-l sun sau nu pe prof basca. aceasta este intrebarea!sper ca daca mai stau sa nu am probleme, dar parca nu as merge in plin scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sefuta

buna ati vazut scandalul de la spitalul Grigore ALEXANDRESCU?
nici nu mai stiu ce sa fac !? sa-l sun sau nu pe prof basca. aceasta este intrebarea!sper ca daca mai stau sa nu am probleme, dar parca nu as merge in plin scandal

Buna.
Sefuta am vazut si eu stirile de la tv. Nu le pot comenta pentru ca nu prea stiu despre ce a fost vorba, singurul lucru pentru care dau dreptate parintilor baiatului de 9 ani este acela ca nu exista o foarte buna comunicare doctor-parinte. Mai bine le prezentau toate riscurile parintilor si ramanea la aprecierea lor daca mai vor sau nu interventia.
Si eu trebuia sa ma duc la Bucuresti pe 14 iunie dar baietelul meu a facut febra 39 grade si nu am putut pleca, mai ales ca era suspect de varicela, astept rezultatele uroculturii sa vedem daca a fost infectie urinara. Luni vom merge sigur la control, ne intalnim acolo daca veniti si voi.
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Acum am citit mai multe pe net despre acest incident: www.gds.ro/Eveniment/2010-06-15/Copil din Craiova, in coma la Bucuresti" target="_blank">http://www.gds.ro/Eveniment/2010-06-15/Copil din Craiova, in coma la Bucuresti.
Chiar nu stiu ce sa mai fac. Noi trebuie sa mergem luni la Bucuresti, cred ca am sa sun inainte si o sa intreb daca dl. prof. Basca si-a reluat activitatea (nu stiu nici macar daca a intrerupt-o), poate ne va primi luni. Despre tot ce s-a intamplat nu prea stiu ce sa spun, ma consolez cu gandul ca nu exista doctor care sa nu fi gresit vreodata, excluzand incepatorii, si merg mai departe cu toate ca atunci cand am citit reportajul de mai sus m-am pus in locul mamei lui Sebastian si am inceput sa plang. Cea mai mare suferinta pe acest pamant este sa-ti vezi copilul in moarte cerebrala sau la mai rau nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Sefuta sa-mi spui si mie ce vei hotara, hai sa mergem totusi luni. Ce zici?
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor!
Am citit si eu despre baietelul de 9 ani (of e de o seama cu Adi ), dar nu reiese ca ar fi fost operat de dr. Basca.
Eu spun sa mergeti la spital, ca nu s-a ontrerupt activitatea. Din pacate lucruri din acestea se intampla. Noi ne rugam mereu la Dumnezeu pentru sanatate... este cea mai importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vazut stirea luni seara, initial din ce au dat la tv nu am inteles daca era vorba sau nu de dr. Basca, apoi marti sau miercuri, nu mai retin, am vazut iar la Protv, spuneau de sanctiunile aplicate si spuneau ca dr. Basca a fost suspendat, iar dr. Tanase a fost sanctionat ptr ca nu a spus parintilor riscurile. Acum...dr. Basca nu stiu daca a fost suspendat doar din functia de sef al sectiei, dar banuiesc ca de tot, pana se cerceteaza, ptr ca a fost in operatie. Cat am fost in spital stiu ca astfel de cazuri erau operate numai de dr. Basca, cu alt medic.

Nu vreau sa comentez despre comunicarea dintre medic si parinte, nici despre cercetarile care se fac in astfel de cazuri.
Sa ne fereasca Dumnezeu de spitale si de medici, in general (aduceti-va aminte si de Stefanut, baietelul Gratielei )

Sefuta si Crisandy, eu zic sa sunati inainte sa nu faceti drumul degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu am citit aici:
http://www.citynews.ro/bucuresti/din-oras-10/copil-in-coma-dupa-o-operatie-la-grigore-alexandrescu-84817/
lucrurile sunt prezentate altfel.
Oricum sunati inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

tuturor,

Stiu ca multa lume asteapta vesti legate de venirea prof. Hadidi in Romania, din pacate vestile nu sunt prea bune. Se pare ca la Zalau nu va mai veni (cel putin deocamdata) deoarece nu a fost multumit de colaborarea cu noul dr. Din ofertele pe care le are din partea altor spitale, inca nu s-a gasit un dr. pe care sa se poata baza 100% dupa plecarea lui, asa ca inca nu s-a decis. Deci planul de a veni in iulie nu mai e valabil. Ramane sa vedem ce se mai intampla pana in noiembrie, cand are planificata urmatoarea vizita in Romania. Oricum va tin la curent cu noutatile si daca se schimba ceva in urmatoarele zile legat de vizita din iulie va anunt (stiti ca si in aprilie, practic in ultimele 2 saptamani am stiut concret ce si cum, deci eu inca nu mi-am pierdut speranta)

Noi suntem foarte bine, totul este in regula, operatia nici nu se mai vede, asteptam cosmetizarea. Sper ca si voi toti sunteti ok.

Sanatate multa si

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleccxia spune:

Iti multumim Enni pentru tot si chiar daca vestile nu sunt prea bune sa speram totusi ca pana in toamna d-l doctor sa gaseasca un loc potrivit unde sa ne opereze copiii.Ma bucur ptr baietelul tau ca este bine si tuturor va doresc multa sanatate.
Pupici tuturor!
Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

tuturor,

Iata ca n-au trecut nici doua zile si iar vin cu vesti. De aceasta data mai bune. Prof.Hadidi are o oferta de la Cluj, daca iese treaba si accepta invitatia lor, va opera din nou in Romania in perioada 18 - 24 iulie. Inca nu e nimic concret stabilit (e si perioada concediilor si e putin mai dificila sincronizarea tuturor celor implicati), am zis totusi sa va dau si voua vestea, cei interesati eventual sa nu va faceti alte planuri pt perioada respectiva.
Va si va tin la curent cu noutatile.

Sanatate tuturor

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

eu am fost la bucuresti joi. dar totul era ca inainte doar ca de saptamina asta care vine pleaca dr in concediu

Mergi la inceput