Felicitari Hera&Alysa!!!Aspirante optimiste(464)
Raspunsuri - Pagina 19
cos_minutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Joy21![]() ![]() Dai un pupic si primesti 3, super oferta! Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Super oferta Joy
Poate ma molipsesc de la tine

Paula

In primavara asta,musai sa vina barza
bebelu86 spune:
Joy 

si eu sa ma molipsesc.
eu am dormit pana acum. si m-am ridicat k am vazut k e 6 ceasul, ca altfel mai dormeam. am visat ca
fara oprire si parca nu mai vedeam , incercam sa deschid ochii si nu reauseam. iar acum am o moleseala si greata incontinuare. am luat niste cavit poate ma mai lasa.
am citit ce ati scris, dar sincer nu le-am retinut la fiecare.
dupa ce imi revin un pic va scriu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
PaulaFrida spune:
bebelu 

sa te simti bine din nou 

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
mersi mult Paula 
offf..eu acum imi dau seama.. nu va suparati pe mine ca ma tot vait de cateva zile.dar simt nevoia sa ma descarc cuiva, si sa gasesc niste rasp.
va rog eu mult nu va suparati pe mine. eu nu sunt de fel o pers care sa se vaite.dar acu nu stiu ce e cu mine.

noi2
nunta noastra
anul acesta
PaulaFrida spune:

si eu de molipsire Joy chiar daca trebuie sa am rabdare pana-n iunie cand ne da nenea dr unda verde.![]()
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
madutza_bra spune:
In sfarsit am reusit si eu sa citesc din urma.
Am fost la vaccin cu baiatul si l-a intepat de 2 ori (2 vaccinuri diferite), a plans
. Mi se rupea sufletul de el, of..
Bebelu, nu stiu ce sa zic de tine..ciclu nu ti-a venit...acum cateva zile aveai ameteli...acum tit este greata...somn mai tot timpul....si totusi testul negativ? Chiar nu mai inteleg nimic. Bhcg-ul nu-l poti face de azi?
Nu e nevoie sa fie facut de dimineata sau pe namancate. 
Am si eu o intrebare: De ce e nevoie sa faci pauza de sex 4-6 sapt dupa chiuretaj? Sunt cam "statuta"
si mi-e ca fac si panze de paianjen daca mai stau inca 2 sapt...![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
PaulaFrida spune:
bebelu noi suntem alaturi de tine cand ai nevoie de noi,poti sa te descarci cat simti tu nevoia.imi pare sincer rau ca nu te simti bine.Doamne da sa fie totul bine si sa vina
cat de repede posibil 
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
Maduta vroiam sa ma duc acu si la Denii si sa fac bhcg, dar sunt asa moale de imi tremura picioarele si nu pot sa stau mult ca simt ca pic. tremur toata si am un mare nod in gat de acu acu imi vine sa fac vizite la wc.
ma duc maine de dim sa fac bhcg cu sotioru ca e si el aksa.
acu chiar mi-e frica sa plec singura pe strada
noi2
nunta noastra
anul acesta
PaulaFrida spune:
madutza si noi am facut pauza dupa nastere de vreo 4 saptamani pana m-am curatat si m-am simtit eu mai bine.ce dor ne era,dar n-am avut ce face.Deci,daca te-ai curatat si te simti in stare atunci nu cred ca trebuie sa mai asteptati ca sa nu trebuiasca sa dea sotiorul tau prea multa panza de paianjen la o parte
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
Katy ce ai facut? au venit uratii?
eu merg la elias la Dl Rotaru Octavia, sunt multumita de el. tot ce intreb ma lamureste, e calm, atent.
eu ma duc mierucri la el, dc vrei mergem impreuna sau dc nu iti dau pm cu telu lui si vb cu el 

noi2
nunta noastra
anul acesta

Anna Sofia
6+ cu