Felicitari Hera&Alysa!!!Aspirante optimiste(464)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

saluti fetele
ce faceti?? ooooo.....cat ati mai scris, abia am resuit sa citesc tot.
ce ma bucur Hera ca esti graviduta, superabia astept si eu
bebelu tin pumnii, poate s-a implinit minunea si ai un bb mic acolo in burtica
cos_minutza, paula , katy vad ca sunteti pe baricade zi de zi, eu abia apuc sa intru
didi si cami
daca am uitat pe cineva sa nu va supi dar sunt cam aeriana azi, cred ca si de la vremea asta, cand este vara cand este iarna, ma dispera vremea asta

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Roxi ma bucur sa te vadCeva vesti?

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Katy este groaznic sa-ti spuna asa ceva. Eu una am gura mai mare si daca ma calca cineva pe coada una-doua ii pun la punct. Noroc ca neamurile nu ma mai intreaba, sunt oricum niste oameni deosebiti! Dar se mai trezesc tot soiul, cu care nici n-am neaparat vreo legatura deosebita si ma-ntreaba cand facem si noi copii? Si le raspund una-doua, ca cu toate ca nu-i treaba lor o sa-i anuntam primii, numai sa doarma linistiti! a doua oara n-au mai intrebat. Odihna placuta si incearca sa te linistesti, noi suntem aici, poti varsa tot ce te-apasa!
Roxy bine-ai revenit!
Fetele, am plecat la sala, va pup si ne vedem mai tarziu!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cosmy eu abia luna viitoare ma apuc de treaba
dar asa tare imi doresc sa se intample minunea cat mai repede

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Roxy doamne da, ca luna viitoare sa vi cu vestea cea marePana atunci faceti incalzirea la
Didi si eu vreau la sala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

bebelu, eu am citit de duphaston ca nu inhiba ovulatia. Si chiar cred ca eu am ovulat mai tarziu luna aceasta, in timpul tratamentului cu duphaston. Despre ovulatie aproape de z 26 nu stiu ce sa zic, e cam tarzie, dar nu se stie niciodata. Stiu o fata care a ramas insarcinata in dupa un contact in z 3, de exemplu. Deci Dumnezeu e mare.

Katy Eu ti-am trimis un mail la adresa pe care ai dat-o la forumul desprecopii. Sper ca a ajuns la tine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Katy, apropo de soacra, Explica-i ca voi va doriti si incercati sa aveti copii, nu sta totul in puterea voastra. Ar tb. sa inteleaga, altfel

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy burticutza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Joy burticutza!

Dai un pupic si primesti 3, super oferta!

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Soacrele astea,era si a mea tare-n clanta,dar a vazut ca nu are cu cine si s-a dat pe brazda.
Fetele,vb cu vara-mea,cu 5 ani mai mica decat mine,are 22 acum si are o fetita de 4 ani,frumoasa si destepta,imi zicea ca 1 an au incercat pana a ramas gravidutza.Va dati seama ca avea 17 ani si abia la 18 a ramas.la varsta asta ar fi trebuit totusi mai repede sa fii ramas,zic eu.
Degeaba tot vb mamicile noastre ca pe vremea lor se ramanea si se mentinea si se faceau copii cu gramada,aia era atunci,acum sunt alte vremuri.O sa avem si noi bebelusi numai ca trebuie sa avem un pic de rabdare si o sa vina si la noi.

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput