Felicitari Hera&Alysa!!!Aspirante optimiste(464)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

KatyCe pot sa-ti zic...fii tare dragutzo,capul sus ca vine el si bebe,ai sa veziLa Tutunaru nu ai incercat sa mergi,din cate am citit pe forum ar fi un medic bun,Camcris merge la el din cate stiu,poate te ajuta ea cu mai multe informatii.Te si nu-ti pierde speranta!!!

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Katy tb sa fii tare, eu astept in fiecare luna de vreo 2 ani si n-am ramas niciodata insarcinata, fara a avea probleme majore, ba chiar am facut o laparo care a curatat tot si degeaba!
As vrea sa te pot incuraja mai bine, dar nu pot decat sa-ti spun ca tb sa avem incredere ca intr-o buna zi ne va da si noua Doamne Doamne un bebe.
Si eu caut un medic bun, am fost deja pe la destui, vreau sa trec la IA ca vad ca vorba buna nu vrea si pace

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
hera 25 e graviduta??

heraaaaaaaaaa
noua cand ne zici??????????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Da e gravidutzaTu ce mai faci Cami,nu ai mai fost demult pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cami Hera ne-a zis in capitolul trecut parca! Tu ce mai faci?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele multumesc de sustinere! Voi asteptati mai de mult si tot v-ati pastrat optimismul. E bine cand are cine sa te sustina ca altfel o iei . Soacra mea e o fem buna dar nu o data mi-a spus ca ea daca se potrivea facea o echipa de fotbal. Parca e jignitor, parca eu nu mi-as dori. Una e sa nu vrei, altceva sa nu poti. Haideti ca astazi sunt ultra-sensibila si va incarc negativ cu povestile mele.

http://lt2f.lilypie.com/a6XVp2.png
sa devin !

Mergi la inceput

fetele nu va faceti griji pt mine, ca-mi revin eu. ma duc sa ma culc, o fi si de la oboseala. Vorbim mai tarziu.

sa devin !

Mergi la inceput

Bebelu eu tot sper ca la tine e prea mica sarcina si de aceea nu iese la test, ce bine ar fi sa vi cu vesti bune de la doc si sa pui poza cu samburelul.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Gata fetele mi-am facut si azi un BetaHCG. val 964. Deci apropae s-a triplat de vineri. Acum m-am mai linistit. Am avut niste emotiiii cat Casa Poporului, pt ca ma durea in partea dreapta. Probabil sapt asta se va vedea si la eco. Am facut eu o socoteala, astazi as fi in 5 sapt. Cred ca asa e.

Bebelu fa repede BetaHcg si afli ce se petrece la tine in burtica.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Katy spune dragutzo ce simti,de aia suntem aiciOdihna placuta
Hera felicitari pt beta.Inca odata sarcina usoara,bebe sanatos si la termen

Mergi la inceput