O zi din viata lu'....
Raspunsuri - Pagina 6
Daria_Ioana spune:
Nu vad nimic rau in facebook.
Ba din contra,poti tine legatura cu fostii colegi de generala,liceu , de facultate.poti impartasi un site interesant, un blog bun,o melodie frumoasa..si tu la randul tau poti accesa linkuri trimise de prietenii tai...si poti vorbi cu ei pe pagina de facebook in timp real in casuta de chat...si chiar poti trimite mesaje pe care le pot vedea si alti prieteni ..saupoti trimite mesaje private.
O alta parte buna este ca facebook te tine in contact cu actorii ,cantaretii ,sportivii tai preferati,cu stiri de la posturile tv preferate, poti deveni fan al unei reviste preferate,sau fanul unor ziare ...al unei biblioteci ,librarii ori muzeu ,cinema,teatru ... sau poti sa devii fan al unui lant de magazine si sa primesti noutati despre reduceri sau oferte speciale...
De asemnea, prin facebook poti sa fii instiintat de un anumit eveniment, o expozitie ,spectacole sau cauze umanitare la care poti participa.
Sau poti face parte din grupuri de discutie pe o anumita tema care te intereseaza ,ori poti sa te uiti la poze din anumite orase ..in cazul meu cand mi se face dor de constanta intru pe facebook constanta ...si uneori incarc si eu poze cu orasul sau pur si simplu admir ce poze au mai pus ceilalti membrii din grup.
In legatura cu Farmville, da am jucat si eu la insistentele verisoarei mele si in acest mod tin legatura cu ea mai bine..vorbim de recolte...si avem in comun ceva, ea imi trimite cadouri si eu la fel,insa nu sunt atat de infocata precum este ea.
Oricum e un joc nevionavat si pe unii ii relaxeaza ...deci ce este rau in asta?!
XIO spune:
Panteruto, eu nu apar jocul, spun doar ca este penibil sa mori de grija altuia.
Hai , inteleg daca era vorba despre ceva important , da' sa nu ai loc de jocul altuia pe care nici nu-l cunosti , asta mi se pare pierdere de timp. Si sa te si apuci sa cataloghezi oamenii dupa cum ai tu chef , sa ii faci loseri sau mai stiu eu ce .
La urma urmei nu este nimic nociv , este ceva ce fiecare face in casa lui , in timpul lui , asa ca nu vad care e problema.
Acusi o sa ne frece grija pozitiei sexuale adoptate si o sa facem articole de luat la misto adeptii misionarului
Daca nu iti place Farmville nu joci , da' chiar sa te apuci sa-ti bati joc de aia care joc mi se pare o plictiseala debordanta in momentul X al vietii.
Adrianka , sigur Trimite-mi PM cu numele tau de pe facebook , ca eu am doar prenumele si am impresia ca suntem multe care il impartim
Eu tocmai mi-am marit cotetul de gaini si merg sa-mi recoltez ceaiul alb . Tha tha!!
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADRIANKA Am considerat intotdeauna jocurile pe calculator, pe playstation, si pe orice altceva o pierdere de timp si o copilarie. Sotului meu ii place sa se joace, in schimb, na, fiecare cu defectele lui... Ei, s-a inscris el pe Facebook si ma anunta bucuros ca si-a gasit rudele pierdute prin America si ca au reluat legatura...Si, m-a pus necuratu' de m-am inscris si eu, deh, mi-oi gasi si eu ceva rude pe undeva...Nu gaseam nici un scop in a vedea ce se mai plictiseste unu' si scrie pe home page, in a primi inimioare si pupicuri (nu am raspuns niciodata la ele, stiu, sunt o rea). Asa... pana tot al meu sot incepe sa joace Farmville si m-a batut la cap sa ma bag si eu, si am cedat, cum sa-i rezist....Asa ca am inceput timid sa joc si am vazut cam despre ce e vorba...pentru ca m-am trezit ca am decorat ferma exact asa cum mi-as dori sa am in realitate, adica in loc sa fac o schita pe foaie, vad in 3D cam ce vreau eu sa fac. Pe zi, pierd maximum, asa cum zice si Xio 15 minute sa imi bag nasu' in Farmville. Altii pierd mut mai mult pe zi cu fumatul tigarilor... Si mi-am gasit si colegi de care nu mai stiam nimic de peste 15 ani, si ma bucur sa vad poze cu ei si cu familiile aferente, prin diferite colturi ale lumii. Ce e rau in asta? Xio, vrei sa fii vecina mea? Ca imi mai trebuie niste materiale pentru Maison si poate ma ajuti... .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea... |
Si a meaaaaaa!
De obicei nu sunt absolut deloc o fana a lui Xio dar de data asta nu pot sa nu-i dau dreptate !Nu fumez ,ies in fiecare vineri seara,sambata si duminica deci socializez din plin , sunt membru activ al acestui forum si cand sunt acasa pagina DC sta non stop on ,gatesc mancare familiei mele zilnic desi as putea fi satula de atata gatit la munca,curatenie in casa este,de citit citesc inainte de culcare shpe pagini ,cu kupilu ies in parc in fiecare w/e ca in timpul saptamanii e la scoala de la 8 jumate am pana la 3 jumate pm si ajunge acasa la 5 pm ,rufe spal de trei ori pe saptamana si nu doar cate o serie,curat in casa este ca ma apuca bazdacii daca nu e si totusi metoda mea de relaxare este sa ma joc pe FarmVille,pe ZooWorld,pe PetVille si FishVille .Pe FishVille si PetVille imi ia fix cate 5 minuti sa-mi hranesc pestii si monstruletul,sa curat acvariul si casa .La ZooWorld sunt de 2 saptamani la ultimul nivel si ma oftic de mor ca nu gasesc sa adopt hiena aia noua in rest le am pe toate ,la FarmVille colectez de zor acu oua si am 2 castele ,shpe animale,15 pisici ,2 tzestoase etc .
Si uite ,draga,ca nu-mi neglijez nici familia si nici nesocializata nu sunt !Ba mai "chat-uiesc" si cu neamurile si prietenii din toate colturile lumii,inclusiv cu sefa mea care imi spune ultimile barfe din bar via FB .
Cum spunea cineva,daca pui cap la cap cate minute consumi fumand sau privind la TV tot felul de emisiuni idioate,cat pierzi timpul taind frunza la caini ,e cu mult mai mult decat timpul pe care-l pierdem noi cu aceste jocuri !Si de fapt care e treaba de va legati de capra noastra?Nu doriti sa primiti invitatii sau sa va jucati pe jocurile respective?Yahoo si MSN au optiunea de a bloca anumite adrese de email.De ce nu o folositi?Si pe FB puteti bloca aplicatiile pe care nu le doriti si nu va mai deranjeaza nimeni !Hai serios ca sunt lucruri mult mai importante de pierdut vremea cu ele decat de ce jucam noi ce jucam sau cand!
Deci care ma ia de vecina?Sunt Nicky Laura pe FaceBook .Iete-asa ca sa-mi traiasca capra!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
blackpanterro spune:
Xio, cred ca m-ai inteles gresit, eu in nici un caz nu mor de grija altuia, aia sa fie clar, sunt atat e miserupista de nu iti poti imagina :D, fiecare isi pierde timpul cum are chef si nu cataloghez pe nimeni.Mie personal mi s-a parut ff plictisitor motiv pt care am renuntat, am vrut si bebe, am ramas gravi, nu mai am eu chef de d-astea.Am fost putin prinsa, la un moment dat, apoi m-am gandit ca sunt tare fraiera sa intretin eu traficul companiei respective ca ei sa faca bani, bani adevarati nu am cheltuit niciodata. Prietenii mei inca joaca, treaba lor, eu am dat hide la tot ce tine de asta si cu asta basta, daca nu vad nimic, nu ma deranjeaza nimic, ei isi vad de joc, toata lumea e hepi :))
Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
XIO spune:
Panteruto , nu la tine ma refeream ci la modul general , la tipul asta de gandire , de superioritate atunci cand nu este cazul.
E ca si eternele discutii despre cat de prosti sunt aia care se uita la fotbal si prezumtia ca orice microbist sta cu semintele-n gura , berea langa injura si ragaie, de fapt toate generalizarile astea .
Aici le includ pe cele cu telenovelele si multe altele.
Nu pot intelege isteria asta care se creeaza in jurul lucrurilor atat de putin importante.
Daca se vorbea despre ce a spus Maraki , cu nebunii aia care si-au lasat copilul sa moara de foame mai intelegeam , dar sa discuti despre placerea altuia de a face ceva legal , fara repercursiuni asupra altora e prea exagerat.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Bee spune:
Eu recunosc cinstit ca am o problema cu jocurile si deci niste prejudecati impotriva celor care-si ocupa timpul cu asa ceva. Pai si eu am auzit chestii de genul: 15 minute dimineata si seara, sa-mi spal creierii, ma destresez. De la sotul meu. Ok. Nu spun la cat a ajuns, ca ma enervez da? Nu cu Farmville, ca ash face mai usor mishto de el (noi avand o ferma reala). Dar la el toate-s virtuale: copii, casa, etc. Vin copii peste el, "ce draguti sunt", dar "nu ma deranja ca-s ocupat" (ocupat sa construiasca ziduri, sa hraneasca armata, sa faca resurse, sa se lupte) Bleah. Da e adevarat ca de la job nu intra ca-i ocupat pana peste cap. Dar acasa......Acum ca e week-end: merge sa se joace cu copii.........si-l gasesc la PC si pe cei mici la desene animate. Merge apoi sa inchida TV-ul si se intoarce peste 45 de minute, ca doar ii statea laptop-ul in drum si i-a pus piedica. Sau se duce sa....si tot asa se joaca in nestire. Si ce-mi aud urechile: numai 2 minute si gata. Cand ii zic ca-s 2 ore, se uita la mine stramb. Inutil sa spun ce face acum, de numai 2 ore.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
ADRIANKA spune:
Citat din mesajul lui Bee Eu recunosc cinstit ca am o problema cu jocurile si deci niste prejudecati impotriva celor care-si ocupa timpul cu asa ceva. Pai si eu am auzit chestii de genul: 15 minute dimineata si seara, sa-mi spal creierii, ma destresez. De la sotul meu. Ok. Nu spun la cat a ajuns, ca ma enervez da? Nu cu Farmville, ca ash face mai usor mishto de el (noi avand o ferma reala). Dar la el toate-s virtuale: copii, casa, etc. Vin copii peste el, "ce draguti sunt", dar "nu ma deranja ca-s ocupat" (ocupat sa construiasca ziduri, sa hraneasca armata, sa faca resurse, sa se lupte) Bleah. Da e adevarat ca de la job nu intra ca-i ocupat pana peste cap. Dar acasa......Acum ca e week-end: merge sa se joace cu copii.........si-l gasesc la PC si pe cei mici la desene animate. Merge apoi sa inchida TV-ul si se intoarce peste 45 de minute, ca doar ii statea laptop-ul in drum si i-a pus piedica. Sau se duce sa....si tot asa se joaca in nestire. Si ce-mi aud urechile: numai 2 minute si gata. Cand ii zic ca-s 2 ore, se uita la mine stramb. Inutil sa spun ce face acum, de numai 2 ore. |
Bee , mai am si eu un caz din asta..Al meu sot, Doamne, ce lupte grele duce el, e general de razboi, duce tratative, e tare ocupat omu'. De aia aveam si am si eu o aversiune fata de jocuri in general.
Si totusi, m-am apucat si eu de ferma virtuala si da, stau 15 minute, nu vreau sa stau mai mult...Nu sunt o impatimita, nu e dependenta, daca maine nu mai pot juca, nu ma afecteaza cu nimic. Dar, sa recunoastem, articolul lui Exarhu este exagerat. Si de ce s-o fi legat tocmai de Farmville, nu inteleg, ca este chiar o chestie nevinovata.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui maraki Chiar asa: cum gasiti voi prietenii si colegii vechi ca la mine nu a dat nimic la search. Chiar niciun prieten vechi nu s.a inscris la facebook? Am eu ghinionul asta? |
Din contra, nu e ghinion. E noroc chior: toti prietenii si colegii tai sunt oameni normali!
ioanadara spune:
Xio, eu nu am spus nicaieri ca sunt superioara altora pentru ca nu joc sau ca altii imi sunt superiori mie pentru ca joaca FV.
Si nici altii care au scris aici nu au spus asta.
S-a spus doar ca se pierde timp, s-a spus ca nu este normal, s-a spus ca este o forma de manifestare (psihologic vorbind) nestudiata foarte mult si care da, in anumite cazuri s-a demonstrat ca duce la probleme ce necesita tratament psihiatric.Altfel nu pot numi cazurile (extreme probabil) in care le-a murit copilul in casa pentru ca ingrijeau unul virtual sau cazurile in care mor de grija unui castravete.
Am spus ca lumea este inaintea psihiatriei pentru ca probabil inca nu exista tratament si studii comportamentale asa cum exista in alte boli(vezi, schizofrenie, bulimie, etc) .NU pentru ca toti cei ce joaca ar fi bolnavi.Nimeni nu a spus asa ceva.
ioanadara spune:
Deci, eu nu spun ca este rau sau ca este bine sa joci.Spun doar ca la un moment dat poti ajunge sa nu iti mai tii in control sentimentele diin cauza implicarii, asta se pare ca are clar efecte in viata reala si mai spun ca in general cei care ajung aici sunt cei mai multi dintre cei care subestimeaza pericolul.