O zi din viata lu'....
Raspunsuri - Pagina 5
AdiS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Exista si nebunie www.flickr.com/photos/fleep/4398596835/" target="_blank">la patrat! |
Da. O sa ajungem sa traim in Second Life si de acolo la jucam FV sau sa ne facem cont pe FB (adica re-loaded cu alt look) sau sa ne gasim job la o firma din Second Life.
Cred ca va fi un bum mare spre aceasta directie.
Dar intrevad aici dezvoltare de bussiness in viata reala: catering, serviciu de dus de colo-colo ceva, serviciu de spalat&calcat rufe (high quality). Toate astea cu sedii deschise, desigur, in virtual.
blackpanterro spune:
Xio, poti sa aperi jocul cat vrei, eu am jucat si stiu exact cat timp mananca, si cat de plictisitor e sa tot dai click.Eu nu am rezistat mai mult de 2 luni jumate, m-am plictisit ingrozitor mai ales ca e un joc fara finalitate.
Partea cea mai proasta este ca cei 80 de milioane de jucatori fac o afacere de 1 miliard de dolari pt organizatori. E o afacere din care jucatorii nu se aleg cu nimic decat bani pierduti si mai si apara afacerea altora :))
Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ADRIANKA spune:
Am considerat intotdeauna jocurile pe calculator, pe playstation, si pe orice altceva o pierdere de timp si o copilarie. Sotului meu ii place sa se joace, in schimb, na, fiecare cu defectele lui...
Ei, s-a inscris el pe Facebook si ma anunta bucuros ca si-a gasit rudele pierdute prin America si ca au reluat legatura...Si, m-a pus necuratu' de m-am inscris si eu, deh, mi-oi gasi si eu ceva rude pe undeva...Nu gaseam nici un scop in a vedea ce se mai plictiseste unu' si scrie pe home page, in a primi inimioare si pupicuri (nu am raspuns niciodata la ele, stiu, sunt o rea).
Asa... pana tot al meu sot incepe sa joace Farmville si m-a batut la cap sa ma bag si eu, si am cedat, cum sa-i rezist....Asa ca am inceput timid sa joc si am vazut cam despre ce e vorba...pentru ca m-am trezit ca am decorat ferma exact asa cum mi-as dori sa am in realitate, adica in loc sa fac o schita pe foaie, vad in 3D cam ce vreau eu sa fac. Pe zi, pierd maximum, asa cum zice si Xio 15 minute sa imi bag nasu' in Farmville. Altii pierd mut mai mult pe zi cu fumatul tigarilor...
Si mi-am gasit si colegi de care nu mai stiam nimic de peste 15 ani, si ma bucur sa vad poze cu ei si cu familiile aferente, prin diferite colturi ale lumii. Ce e rau in asta?
Xio, vrei sa fii vecina mea? Ca imi mai trebuie niste materiale pentru Maison si poate ma ajuti...
maraki spune:
Chiar asa: cum gasiti voi prietenii si colegii vechi ca la mine nu a dat nimic la search. Chiar niciun prieten vechi nu s.a inscris la facebook? Am eu ghinionul asta?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ADRIANKA spune:
Si mie mi-a fost greu la inceput, pentru ca fetele s-au inscris cu numele de dupa casatorie, dar a fost de ajuns ca o prietena veche pe care o am si cu care tin legatura pe alte cai sa dea de 2 colegi. Acestia aveau in lista lor alti colegi si uite asa...inca nu i-am gasit pe toti...
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui maraki Chiar asa: cum gasiti voi prietenii si colegii vechi ca la mine nu a dat nimic la search. Chiar niciun prieten vechi nu s.a inscris la facebook? Am eu ghinionul asta? Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Depinde daca stiu de FB si daca folosesc, din liceu nu am gasit pe nimeni dar fostii colegi de lucru ii am pe toti in lista plus prietenii care au plecat in alte tari si de aici din Germania.Mie imi place FB pt ca nu trebuie sa le scriu mereu sa vad ce fac, vad direct pe wall ce face fiecare, care mai e gravida, care a avansat in job, al cui copil merge anul asta la scoala.
viviana spune:
E cam prea rautacios articolul.
Si FB si FV chiar mi se par activitati dragute si inocente.
Reprezinta o modalitate perfecta de relaxare.
E teribil de puerila catalogarea si imi aminteste de ce imi strigau babele de la bloc cand ieseam sa-mi plimb setter-ul: "mai bine ti-ai face un copil sa-l plimbi decat sa te fatzai cu o sula moarta"
Asta se intampla acum 20 ani.
Azi difera doar limbajul - e mai elevat - dar principiul de etichetare nu s-a schimbat.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
eloise spune:
Feisbucu' e ca omu'. Pe pagina mea de Home vad doar ce-mi mai fac prietenii de departe si impartasim numai chestii de un snobism rafinat.
marimar spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Eu am jucat FV 2 luni jumate si am lasat-o balta. Cel mai boring lucru din lume, click-uiesti pana ametesti fara nici o finalitate. Unde pui ca mai sunt si cei care isi cheltuie banii(adevarati nu farm cash :D) pe porcaria asta de joc. Ma bucur insa ca acum exista optiunea hide si am facut asta cu toate posturile legate de orice joc, quiz, horoscop si acum traiesc fara bruiajul miilor de postari de joc pe wall. Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Pantero, nu stiam de optiunea "hide" si eu n-o gasesc. Unde e ????
blackpanterro spune:
Marimar, in dreapta fiecarui post de pe wall e optiunea Hide, ascunsa, trebuie sa te duci cu mouse-ul pe ea ca sa apara. Cand ai dat de ea dai click si acolo ai aptiuni Hide persoana, Hide Farmville sau orice alt joc sau aplicatie enervanta ce nu o vrei pe wall la tine si Cancel. Eu am dat la toate Hide aplicatia si acum am wall-ul curat fara bruiaje de genul asta. Aveam sute de posturi aiurea ca mai toti prietenii joaca 2, 3, 4 jocuri si fac quiz-uri si horoscoape si citit in palma si alte chestii.