O zi din viata lu'....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Xio daca iti place asa de mult sa ingrijesti animale poti merge si ajuta la un adapost de caini, intr-o gospodarie in care nu sunt destule" maini " pentru cate animale au sau chiar la o stana.
Nu este acelasi lucru insa si de aceea alegi virtualul.Intelegi sau nu, nu se satisfac aceleasi nevoi personale.

In privinta faptului ca si DC ul ar putea fi acelasi lucru, poate asa e daca lipsind un user, prietenii sau stiu eu alti useri ar avea de suferit virtual vorbind.Insa din moment ce deschid Dc ul doar o data la doua zile sau doua saptamani sau vara de exemplu cand mergem in parc mai rar si nu mi se spune: de ce ai lipsit, X ulescu a crapat de foame, bineinteles ca nu mai e acelasi lucru.

De altfel, chiar si aici pe net prieteniile cu useri, cu gaini, cu cai sau capsuni se pare ca trebuie intretinute( de aceea nu am eu prieteni ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Xio eu as lasa copilul ala in plata netului, este virtual, nu exista! Nu am facut misto, am incercat doar sa inteleg ce faceti.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pe DC conversam cu persoane reale, vii! Le cunoastem bucuriile, tristetile, activitatile, ne ajutam intre noi, etc.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Desi stau cu PCul deschis non stop si stau pe Internet aproximativ 10 - 14 ore pe zi, n-am depasit niciodata nivelul de jucator-de-Tetris-de-30-minute-pe-saptamana Cu toate acestea, ii inteleg pe cei care fac asta. Unii se uita la telenovele, unii impletesc, altii mananca seminte sau hranesc gaini. E un mod de relaxare, iti iesi un pic "din creier".

Cum spune prietenul meu "am inceput sa joc Diablo si m-am trezit 3 ani mai tarziu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bea_Special spune:

Un joc de cultura generala,gen...QUIZ ,cred ca ar avea mult succes la site.

Eu l-as juca cu placere,daca e posibil tehnic.

Off-topic,cu scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Radeti voi radeti dar se ajunge si la tribunal pentru pierderea de castiguri virtuale

http://www.technewsworld.com/story/32441.html?wlc=1269777370

Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu stau cu PC deschis toata ziua,dar nu m-am bagat niciodata la un joc de genul asta .Ar trebui sa am foarte mult timp liber si mai ales sa fiu plictisita in ultimul hal ca sa ma apuc de asa ceva ... ca doar abia apuc sa mai citesc o carte,sau sa vad un film .E drept ca imi mai papa din timp si cititul pe DC sau pe la revista presei. Dar pentru cine are timp,presupun ca o fi distractiv si relaxant ... si poate pe respectivii nu ii interseaza lectura,filmele,sportul,iesitul cu prietenii sau alte modalitati de petrecere a timpului liber.Fiecare cu modul lui de viata,cu "lumea lui".
Si da DC e cu totul altceva.Multe am devenit prietene si in viata reala,ne cunoastem bine,ne vizitam,vorbim la telefon etc.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Xio daca iti place asa de mult sa ingrijesti animale poti merge si ajuta la un adapost de caini, intr-o gospodarie in care nu sunt destule" maini " pentru cate animale au sau chiar la o stana.
Nu este acelasi lucru insa si de aceea alegi virtualul.Intelegi sau nu, nu se satisfac aceleasi nevoi personale.

In privinta faptului ca si DC ul ar putea fi acelasi lucru, poate asa e daca lipsind un user, prietenii sau stiu eu alti useri ar avea de suferit virtual vorbind.Insa din moment ce deschid Dc ul doar o data la doua zile sau doua saptamani sau vara de exemplu cand mergem in parc mai rar si nu mi se spune: de ce ai lipsit, X ulescu a crapat de foame, bineinteles ca nu mai e acelasi lucru.

De altfel, chiar si aici pe net prieteniile cu useri, cu gaini, cu cai sau capsuni se pare ca trebuie intretinute( de aceea nu am eu prieteni ).

Ei , daca ai intra sa vezi despre ce este vorba ai vedea ca nu-ti moare gaina , purceul sau lebada.
Este un alt mod de joaca , asa cum unii intra pe DC , altii fac mancare , altii tricoteaza , altii se uita la TV , altii asculta muzica samd.
De-aia spun ca nu inteleg ce e cu "isteria" asta din randul celor care nu se joaca . Va ocupa timpul voua?
Va tine pe voi de la vreo munca sau placere? Cred ca mai degraba e placerea aia primara a omului sa se lege de face vecinu'.
Ioanadara, multam de ideea cu adapostul. Daca as putea sa fac asta in cele 15 minute dimineata de Farmvile m-as duce , da' nu pot.
Cand pot insa merg la Muzeul Satului sa hranesc animalele de pe acolo , da' tot imi ia mai mult timp decat jocul virtual , ca mai stau , le mai scarpin , ma mai plimb pe acolo , fac poze .

Acelasi lucru cu aceasta joaca pe Farmville este si forumul: intri ca sa te relaxezi.

Si pentru Monica , care spunea ca
"poate pe respectivii nu ii interseaza lectura,filmele,sportul,iesitul cu prietenii sau alte modalitati de petrecere a timpului liber".
Acest joc nu este o modalitate de petrecere a timpului liber asa cum intelegi tu , adica sa te priveze de celelalte insirate de tine.

Am mai auzit povestea asta cu pierdutul timpului in discutiile in contradictoriu cu diverse persoane de pe aici care erau intrigate de timpul meu liber , cand mai am eu timp sa invat sau sa fac altceva.
Atunci m-am intrebat cat timp le ia lor sa scrie , ca la mine e gata tot DC-ul in 15 minute maximum. Dupa aia mi-am amintit ca eu frec menta acasa si invat , dar pers. respective au sot , catel , purcel , copil , mancare ,r ufe de spalat , haine de calcat , mancare de facut , praf de sters , manichiura , pedichiura si altele.
Asa e si cu Framvilul , intrebati toti de timpul liber

Incursiunile pe Farmville dureaza 15 minute dimineata in timp ce beau nessu/ceaiu si mananc pt. a pleca la facultate si cand ma plictisesc seara .
In rest , culmea , merg la cumparaturi , invat , merg la facultate , merg la spital , stau cu prietenul , fac sport zilnic minimum 1 ora , dorm minimum 1 ora, ma uit la seriale si emisiuni, ies in oras samd.

Deci puteti sa nu va ingrijorati , noi , ciudatii nebuni de pe Farmville suntem in regula Si avem si timp destul , si nu ne mor animalele, daca nu intri se poate doar sa ti se strice recolta , atat.
Si daca nu avem prieteni nu-i bai , ca oricum nu vorbim cu ei pe facebook , si nu avem de suferit virtual
Dar voi , cei care va umpleti alea 15-30 de minute de pe zi cu TV , carti , tricotaje, retete de mancare, net , cum sunteti? E bine la voi?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu am ingonrat toate invitatiile de a ma alatura "comunitatii facebook", pentru simplul fapt ca pentru mine nu are nici o utilitate acest site. Nu am nimic cu cei care socializeaza astfel (sau ce fac ei), insa eu sunt mai de moda veche si prefer alte modalitati de comunicare.
Interesant a fost, insa, cand am primit un mail in care mi se confirma inscrierea mea pe facebook, desi eu nu facusem niciodata asa ceva. Atunci am pus eticheta de spam, si nu am mai fost deranjata. Dar tot nu imi e clar cum ajunsesem si eu membra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

acuma imi amintesc ca nu m-am jucat de mult cu broasca! aia de la zuma o chinui pe biata broasca, cam 20 de minute pe saptamana.

cred ca ar trebui sa fim realisti, ca fiecare din noi avem micile noastre placeri cu care ne pierdem (oare) ceva din timpul nostru.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput