O zi din viata lu'....
Raspunsuri - Pagina 7
conchita spune:
eu am interpretat spusele lui Razvan in sensul urmator: facebook e un site de socializare, sa afli ce mai fac prietenii din departari, mai ales, sa tii legatura, sa faci schimb de info si idei, ce mai, sa stai la o cafea cu amicii, sa descoperi altii cu preocupari comune, sa vezi daca andrei codrescu ajunge si prin orasul tau. el se mira ca oameni "normali" sunt invadati de deraierile facebook.
nu-s anti jocuri, dar sunt precauta, caci ma stiu adictiva. adica daca-mi place ceva, pai storc si ultima picatura. asa ca mai bine previn, nu ma bag sa joc, nu ma apuc de droguri, nu beau, etc. de dc nu ma pot lasa, insa, orice-ar fi. :-)) dar dc e tot un site de socializare, informatiile sunt super de multe ori, cunosti oameni deosebiti...da, tot un fel de farmville. :-)) cu diferenta ca aici pestii si oitele si porumbul sunt reale, doar interfata virtuala. dc e media, pe cand la jocurile astea, totul e imaginatie -gaina cotcodaceste sintetic.
nu dispretuiesc jocurile de pe facebook, dar cand oameni pe care i-am regasit cu greu dupa ani de zile n-au alt schimb de vorbe decat haide sa-mi ingrasi pamantul virtual si sa impartim graunte, in rest...nimic, ma apuca rasul isteric, la fel ca pe Exarhu. adica e mai importanta gaina virtuala decat persoana mea?! mai ales daca ne-o fi si legat vreo prietenie speciala?
si cand citesc stiri despre parinti care-si neglijeaza copiii (pana la abuz si moartea copilului) ca sa-si goleasca/umple creierii cu imitatia vietii pe net, na, ma inchin. judec? da si nu, si anume nu in toate cazurile, doar in alea patologice. sau pe cale sa devina. si ii zic voyeurism.
ioanadara spune:
Revin: e vorba si de bani.Acum am citit ca prietenii isi dau intre ei "cadouri" ce pot fi banesti.Reciprocitatea este in general o conditie a mentinerii prieteniei din nefericire si in viata reala si asta e unul din principiile castigului banesc si in cazul virtual de aici.
Deci, exista si castig imediat al companiei nu numai psihologie...
capcaunul spune:
Da' cersetori sa-si faca cont pe facebook sau in second life, sa cerseasca bani virtuali de la altii (pe care apoi sa-i schimbe in bani reali), sunt? Din moment ce am vazut cersetori cu mobil sau laptop, ma gandesc ca nu-i mare filozofie pentru ei ...
conchita spune:
pe-asta cu banii acum o aud prima oara, cum adica se fac schimburi banesti? prin farmville si mafia nush care?? wow.
ioanadara spune:
Am dat o cautare acum cateva minute sa ma dumiresc putin si am citit si eu intr-un articol.L-as fi pus aici dar nu stiu sigur cat de save e sursa ca nu prea cunosc blogurile si site urile din afara si nici chef nu am acum sa caut informatii insa ti-l pun pe pm sa vezi.
oricum nu cred ca e un secret cu banii.
Mai, dar chiar am inceput sa fiu curioasa...
Mai intrati si voi care jucati si mai povestiti-ne
iulicutza spune:
http://www.facebook.com/#!/Iulicutza?ref=profile
Care ma vreti si pe mine vecina pe FV, enjoy!
Facebook si Farmville rullz! Si eu am gasit o groaza de amici
de care nu mai stiam nimic de ani de zile!
capcaunul spune:
In curand programul www.zf.ro/zf-24/bcr-si-a-deschis-o-sucursala-in-second-life-galerie-foto-5374155/" target="_blank">Prima Casa din second life!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara Revin: e vorba si de bani.Acum am citit ca prietenii isi dau intre ei "cadouri" ce pot fi banesti.Reciprocitatea este in general o conditie a mentinerii prieteniei din nefericire si in viata reala si asta e unul din principiile castigului banesc si in cazul virtual de aici. Deci, exista si castig imediat al companiei nu numai psihologie... |
Draga mea,eu nu stiu despre ce bani reali ai citit tu dar cadourile respective in bani sunt cu bani VIRTUALI !Cadourile pe FarmVille NU SE CUMPARA CU BANI REALI .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
XIO spune:
citat din mesajul lui ioanadara Revin: e vorba si de bani.Acum am citit ca prietenii isi dau intre ei "cadouri" ce pot fi banesti.Reciprocitatea este in general o conditie a mentinerii prieteniei din nefericire si in viata reala si asta e unul din principiile castigului banesc si in cazul virtual de aici. Deci, exista si castig imediat al companiei nu numai psihologie... |
?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!Ce?!?!?!??!?!?!?!?!?
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
AB_AC spune:
citat din mesajul lui conchita .... dar dc e tot un site de socializare, informatiile sunt super de multe ori, cunosti oameni deosebiti...da, tot un fel de farmville. :-)) cu diferenta ca aici pestii si oitele si porumbul sunt reale, doar interfata virtuala. dc e media, pe cand la jocurile astea, totul e imaginatie -gaina cotcodaceste sintetic. |
Tzuc Conchi mi-o fost dor di tine si mie. Tu-ti aburesti singurica ochelarii, mey? E asa real un site de socializare? Ca pe peste tot sunt unii care nu cotcodacesc sintetic, dar majoritatea daca nu se reinventeaza, macar ajusteaza realitatea catre ce si-ar dori.
Pe undeva le inteleg fascinatia cu facebook-ul si adjuvantele. Prima oara cand m-am vazut departe de casa, de toata reteaua aceea sociala ioi ce singuratate. Cu pagina mea web personala (e drept ca eram mult mai tanara) am scris, pozat, scanat zeci de dracii despre lucrurile care-mi placeau. Nu ma pasionau, doar imi placeau, ba incercand sa dau "viziunea" mea asupra lor a trebuit sa ma mai instruiesc nitel. Dar mi se parea fain sa comunic asa in necunoscut. Apoi m-am plictisit si-n plus au inceput sa apara profesionisti sau tipi realmente talentati care o faceau mai bine ca mine. A cedat in fata ierarhiei si trecut la wiki unde puteam face eu ceva pro si la site-uri de socializare gen DC.
Totul incepe colegial si ca-ntre prieteni, apoi "evolueaza" catre ierarhia realitatii combinata cu una virtuala. Joculetele in care contactul cu altiii exista, dar e inca lejer is doar the next frontier. Pana s-or ierarhiza si ele complet.
Daca in realitate esti multumit de tine pe toate planurile n-ai ce cauta prin virtual, daca nu, mai suplinesti pana gasesti "poienita cu" satisfactie maxima. Fiecare s-o oprit la poienita lui in care implicarea e minima sau e placuta.