Propuneri indecente

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Vorbiti despre comunitatea LGBT de parca ar fi ciumati Eu merg des in cluburile destinate lor, imi plac gayii de mor (stiu ca suna a discriminare, insa.. daca imi place un barbat, un pachet de doi barbati e cu atat mai hot ) si am peste 6-7 prietene care sunt lesbiene. Asa s-au nascut, intotdeauna au fost atrase de femei mai mult decat barbati.

Puteti intra pe un forum LGBT aici si veti vedea ca sunt foarte normali cu totii. Bunici, mame, tinere de 18 ani... Nimic iesit din comun.

Va recomand seriale precum "Queer as folk" sau "L word" daca sunteti interesati de subiect

PS: axxa, si eu ii faceam tort lui MJ si ma distram de minune la fiecare 29 august

Da, parca ar fi ciumati asa suna vorbele noastre, insa nu asta era ideea mea, cel putin. Eu insa am avut reactia aceea atunci cand mi s-a intamplat asa, instinctiv, si prin 1990 nu se stia prea bine ce si cum e cu astfel de situatii. Eu m-am lovit de chestia asta si nu am stiut cum sa o "gestionez". Acum privesc problema cu multa detasare, nu ma deranjeaza si nu am nimic impotriva acestor oameni, cu o singura retinere: sunt TOTAL impotriva aparitiei la tv a acestor "persoanaje", mai ales la orele la care copiii se pot uita. Eu imi doresc ca -cel putin acum, cat e crud si nefinisat ca personalitate si educatie, fiul meu sa vada si altceva decat ceea ce pentru noi s-a inscris in "normal" atata amar de vreme. Nu stiu cum sa explic, nu e discriminare, insa nu cred ca suntem inca pregatiti pentru a-i primi cu bratele deschise, cu atat mai mult cu cat cei care apar cel mai adesea in public, pe sticla sau in presa o fac ostentativ, dau de multe ori in ridicol, exagereaza, parerea mea e ca se mascaresc inutil si forteaza putin mana societatii. Trebuie rabdare din partea lor ca sa fie tratati normal, si din partea noastra ca sa ne obisnuim.
Nu ma deranjeaza cu nimic astfel de relatii, dar sa nu fie mascarite si afisate cu ostentatie, nu vad rostul...Dar nu asta era ideea subiectului. Ne povesteam fiecare experienta inedita

rall, nu ma gandeam ca sunt asa multi gay si lesbiene printre noi, eu am un singur amic gay, e super ok tipul. Iar legat de cum se simte o femeie langa doi gay? ignorata cred eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

eu m-am "lovit" ca sa zic asa la praga de o propunere de gen.refuzat politicos pe motiv de heterosexualitate.
nu ma deranjeaza sa fac sex cu o femeie alaturi de inca un barbat dar de aici si pana la inclinatii bisexuale sau homosexuale e mult rau cel putin in cazul meu.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eram cu fostul pe strada, un tip inalt, brunet, nu frumos, dar aratos, pentru ca, pe vremea aia, mergea la sala, i se conturasera fain muschii si asa...

Era vara...

Vin din contrasens doi tipi, unul se uita fix la dansul si spune, nonsalant: "ce te-as f...", dupa care isi continua drumul...

Ne-am blocat amandoi, eu ma uitam la el, el la mine, nu ne venea sa credem ce auziseram si, mai ales, ca ii erau adresate lui vorbele alea...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu nu am primit nicio propunere indecenta. Probabil imbatranesc. Dar cu nu am primit niciodata - ma gandesc ca nu a fost cazul. Asa incat ma uit la filme, sau citesc pe net. Nu astept insa nicio propunere.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cu vreo 4 ani in urma m-am inscris si eu pe un site matrimonial. Am si intrat in vorba cu un tip de varsta mea. Povestim, e dragut, civilizat, incepe sa-mi placa de el. Avand multe in comun, facem schimb de poze. E ok, arata destul de bine. Insa in a doua, a treia poza apare langa o femeie bruneta. Intreb si eu cine e... pai nevasta, draga de ea. Ok, dar care e problema intre voi? Nici una, ne iubim. Si atunci ce dreaq cauti pe site? La care el: vrem s-o facem in 3, cautam partenera pt excursii, etc, platim noi si cazare, si masa, poti sa vii cand doresti pe la noi.

Dupa ce mi-am revenit, am scris un mail frumos de adio... si atat a fost

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu in locul tau luam repede vreo 10-11 prieteni - faceam o poza in grup o scanam si apoi i-as fi spus ca sunt de acord cu propunerea lor dar ai putea sa ai si tu o micuta rugaminte, sa vii cu prietenii tai ca ai fi vrut sa alegi vreo 6-7 dintre ei, dar este asa de greu, toti sunt super Ok in fine cu un sacrificiu, poate poate sa zicem ca ar putea sa ramana 9-10... mai putin e greu.
Desigur o parte dintre ei vor dori sa aiba ceva nou, probabil sotia omului, iar o parte nu l-ar refuza nici pe el, cu speranta ca nu are nimic impotriva, ar fi funnny. Nu? Ce raaau suntt...

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Eu in locul tau luam repede vreo 10-11 prieteni - faceam o poza in grup o scanam si apoi i-as fi spus ca sunt de acord cu propunerea lor dar ai putea sa ai si tu o micuta rugaminte, sa vii cu prietenii tai ca ai fi vrut sa alegi vreo 6-7 dintre ei, dar este asa de greu, toti sunt super Ok in fine cu un sacrificiu, poate poate sa zicem ca ar putea sa ramana 9-10... mai putin e greu.
Desigur o parte dintre ei vor dori sa aiba ceva nou, probabil sotia omului, iar o parte nu l-ar refuza nici pe el, cu speranta ca nu are nimic impotriva, ar fi funnny. Nu? Ce raaau suntt...

Pagina legislativa

Esti absolut demential!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Sa tot fie fo 12-13 de atunci...ea mai pustoaica decat mine.
Propunerea m-a flatat (fata era f frumoasa ) , nu m-a speriat, dar m-a stanjenit.

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Mi s-a intamplat si mie de vreo doua ori cand eram in club, cu o tipa care a incepuse sa danseze pe langa mine si facea tot posibilul sa ma atinga. M-am panicat si ma tot feream, mi-a fost rusine sa-i zic ceva. Am avut noroc cu un prieten din grupul cu care eram care i-a explicat fetei ca nu-s interesata in astfel de relatii.
A doua oara nu scapam de doritoare de loc, chiar cand unul din baietii din grup i-a aratat verigheta si i-a zis ca suntem casatoriti(era o minciuna dar ce conta). Tipa era chiar mai incitata de idee.
Brr, trebuie sa recunosc ca reactia mea la astfel de propuneri e intotdeauna de retragere. Nu ma simt in siguranta cand cineva, indiferent de sex merge "direct la subiect".

Madalina
mami de Isabella Andreea si 8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

Acum 5 ani eram pe un vas de croaziera impreuna cu sotul meu(lucram acolo) si o tipa tot din RO mi-a zis ca ma place.Nu am reactionat crezand ca este o gluma dar intr-o zi m-am trezit cu o mana pein vazul pasagerilor si nu mi-a picat deloc bine. In concluzie putini sunt cei care nu trec prin experiente de genul asta.

aspiranta le bebe

Mergi la inceput