Propuneri indecente
Nu stiu daca aici e locul subiectului, dar m-am tot uitat orin forum si nu am gasit loc mai bun.
Am vazut ieri la tv o emisiune in care era invitata o femeie - scriitoare am aflat, nu i-am retinut numele, care poveestea despre relatia ei de 5 ani cu o alta femeie. Cu destule amanunte, cu povesti din trecut, etc etc. Am inteles ca a scris si o carte despre asta. In fine.
Acum seara cand ma frunzaream netul mi-au cazut ochii pe aceeasi stire, si gandindu-ma cat e de normal sau nenormal, posibil sau imposibil sa existe asa ceva, si cat din astfel de povesti sunt reale sau cat sunt rod al imaginatiei. Ma mai gandeam ca poate e si o "moda", o metoda de a fi excentric sau mai stiu eu cum.
Insa mi-am amintit ca acum ani multi in urma, eram prin clasa a 12-a, am avut o colega care facuse un obicei de a sta mult pe langa mine, de a ma copia, etc. Nu i-am dat importanta, dealtfel era o tipa super ok, inteligenta, insa destul de "altfel" ca si manifestari: era indragostita f tare de Michael Jackson (povestea ca la fiecare aniversare a lui era musai sa-i faca tort, lipea/dezlipea afisele cu el de pe pereti in functie de starea pe care o avea, o "dureau" cantecele lui, si multe altele), in plus, era practicanta de yoga, citea filozofie, ezoterism si alte de-astea. Noi fetele faceam o companie buna cu ea, glumea mereu si ne distram super. La un moment dat o buna prietena de-a mea, colega cu ea de banca dealtfel mi-a spus ca tipa ii marturisise ca e indragostita de mine!!! Am avut un soc. M-am speriat, nu stiu nici acum de ce am reactionat asa, cert e ca din clipa aia am evitat-o cat am putut, chiar si dupa terminarea liceului ocoleam zona in care locuia de teama de a nu o intalni. S-a facut la un moment dat o tabara, in acel an, la munte, unde am fost cu totii, si ea a incercat sa faca in asa fel incat sa ia loc in aceeasi camera cu mine. Mai mult sau mai putin grosolan, am scapat si atunci.
Uitasem cu desavarsire povestea asta, insa mi-am amintit-o acum cand am dat cu ochii de povestea scriitoarei, si ma gandeam, cat de frecvente or fi astfel de lucruri? V-ati intalnit cu o astfel de propunere, apropo sau gest din partea unei alte femei? si cum ati reactionat?
P.S. Vorbeam cu sotul si a zis ca si lui i s-a intamplat ca in troleibuz sa il pipaie un tip, in adolescenta. Apoi acum cateva luni cica la o coada pe la Camera de Comert l-a inghesuit un tip pana al meu nu a mai rezistat si l-a facut de bafta in toata multimea aia
Raspunsuri
Happy_in_TO spune:
Eram in metrou in drum spre munca, era Duminica, acum vreo 18 ani... (actiunea se petrece in Toronto) Nu era nimeni un Metrou, numai eu stateam cuminte si citeam o carte. A intrat o tipa cam de acceasi virsta cu mine, mulatra, frumoasa foc. S-a asezat linga mine, pe o bancheta de doua locuri cu toate ca toate celelalte locuri din vagon erau libere. Si a incercat sa ma agatate asa cum ar agata un barbat o femeie :))
M-a urmarit pina la autobuz cu insistentele, vroia sa ne intilnim.
Anka74 spune:
Se pare ca eu am scapat, pana acum
Si ce e culmea...nici nu m-am gandit pana acum ca m-ar putea "agata" si o femeie!
Povestiti, povestiti, ca-mi place!
monica70 spune:
Acum vreo 15 ani a patit-o husbandu' la solarul de barbati de pe strandul local.Un tip i-a facut complimente ca ce fain are si pe urma l-a intrebat daca nu vrea sa mearga cu el intr-o excursie in Ungaria Imi si imaginez ce mutra o fi facut
Tot cam in perioada de dupa revolutie,mi-a povestit o prietena cum un individ ii facuse avansuri in tren gagiului ei de-atunci.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
Tala spune:
Sotul meu, roaker pletos in adolscentza-i razvratita, a fost agatat de un troleibuzar care l-a lasat sa urce in fata si a incercat sa-l pipaie, asta pana a deschis gurita al meu si l-a tradat vocea. Este frumos al meu sot, dar cu plete si blugi stramti....cred ca era si mai frumos
Eu am primit propuneri de la un cuplu pentru mine si sot la pachet - m-am facut ca nu pricep si am capatat o aversiune extraordinara fata de tipa care a avansat propunerea.
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
rall spune:
Vorbiti despre comunitatea LGBT de parca ar fi ciumati Eu merg des in cluburile destinate lor, imi plac gayii de mor (stiu ca suna a discriminare, insa.. daca imi place un barbat, un pachet de doi barbati e cu atat mai hot ) si am peste 6-7 prietene care sunt lesbiene. Asa s-au nascut, intotdeauna au fost atrase de femei mai mult decat barbati.
Puteti intra pe un forum LGBT aici si veti vedea ca sunt foarte normali cu totii. Bunici, mame, tinere de 18 ani... Nimic iesit din comun.
Va recomand seriale precum "Queer as folk" sau "L word" daca sunteti interesati de subiect
PS: axxa, si eu ii faceam tort lui MJ si ma distram de minune la fiecare 29 august
violetan spune:
Si pe mine m-au agatat doua fete: una- fosta colega de liceu m-a sunat dupa ce am luat bacu' (ca fara studii...deh! ) si mi-a propus sa incercam, si alta- o necunoscuta intr-un bar din Bacau (eram in delegatie cu o gasca de greci). A venit la masa mea, mi-a soptit la ureche s-o sun si mi-a lasat numarul de telefon.
Eu m-am simtit onorata, sincer.
Si, rall, si eu am un prieten gay, un baiat minunat, il ador, e cel mai dulce si mai profi tip ever! N-am stiut multi ani ca e gay, doar banuiam cumva, dar nu m-a socat cand mi s-a confirmat si il iubesc si mai mult. Chiar n-am nimic cu comunitatea, m-ar deranja, insa foarte tare daca vreun reprezentant/a de-al lor ar deveni insistent sau violent sau ar avea vreun comportament neadecvat, Doar propunerile nu ma deranjeaza deloc, on the contrary.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ruxij spune:
Si io is homofila, imi plac gayii, asta de vreo 5 ani si pt. ca sefu' meu e gay si imi place de el f. tare. Inainte eram homofoba. Am patit si eu o propunere acum vreo 8-9 ani.
ladyJ spune:
Prima propunere, aveam vreo 17 ani. Am ras de m-am prapadit, asta a fost reactia. Nu stiu de ce dar mi s-a parut foooarte funny
Nici nu intelegeam ce imi propune, pana nu mi-a spus-o pe sleau
Au mai fost cateva, dar eram deja mare si am refuzam fara sa mai fac haz.
Probleme la modul serios am avut cand o doamna de la o agentie de turism de la care luam noi bilete a facut o fixatie si ma suna si-mi trimitea flori acasa.Ma mir totusi ca nu m-am prins de la inceput, imi facea complimente si eu le luam ca pe un gest politicos fata de client.
balerrina spune:
Adevarul e ca orice fel de propunere poate fi flatanta, sau grosolana, depinde de cum e facuta. Orientarea sexuala nu spune prea multe despre carcacterul omului.
Si eu am primit o propunere cand aveam vreo 17 ani in Romania, si sincer la vremea respectiva m-am cam speriat .... si am evitat persoana pe urma.
-- C.