BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Andre_lina spune:
NU VREA NIMENI INFACOLUL?
VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
iulenca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 iulenca, alexutza aveti niste baietei f draguti si smecherasi . cat are fetita ta iulenca? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Multumim. Maria are 3 ani si 7 luni.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
Beatrice1982 spune:
Lapte de pasare
se face in felul urmator............
pui un litru de lapte la fiert.........intr-o oala mai mare, sa ai loc in el, cam 10 cm sa fie portiune goala unde nu ajunge laptele........
pui in el zahar dupa gust si esenta de vanilie........
intre timp............
spargi 3 oua.,.........separi albusurile de galbenusuri, si galbenusurile le freci bine, pui un pic de lapte, si o lingura de faina, daca nu vrei poti sa nu pui faina............
apoi lasi laptele la foc mic, si bagi galbenusurile.........sa fie foarte bine frecat cu faina.sa faca cocloase..........
apoi bati albusurile cu aprox 5 linguri de zahar si le bati bine bine cu mixerul sa fie tareeeeee..........
albusul batut il iei cu lingura.......mare, si iei asa in lingura, cat cuprinde.......si pui asa cam 5-6 din alea, guguloashe.............asta cand le pui, focul il tragi la minim.......................apoi dai focul la maxim pana se ridica laptele ala cu ele, si dai odata la maxim, apoi la minim, si iar la maxim, si intorci chestiile alea(ca nu stiu cum sa le zic....) si iar dai la maxim focul sub el, si apoi le scoti frumos cu lingura intr-o oala..................
tot asa pana se termina tot albusul....si ultimele le lasi in oala si apoi torni restul inapoi langa celelalte, si mai dai odata la maxim focul, si apoi il inchizi.,
si gataaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mie imi place foarte mult...............e bun in loc de ceva dulce si e si lapte deci e si sanatos..........si cica babele din sat ca face si lapte la mama.......so./..............
zic eu ca nu e mare lucru.......numai ca na tre sa va obisnuiti
eu acum v-am scris toate secretele
dar am facut de nush cate ori pana mi-a iesit....................
sporrrrrrrrrrrrrrrr
si pofta buna
sa imi ziceti daca v-a placut
v-am pupat!!!!!!!!!!
alexxuttzaaaaaaaaaa.................mersi
dar numai luni dimineata o sa pot lua, ca atunci imi vine...........................
na il sun eu luni dimi pe gine sa vad ce zice..............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
xela_07 spune:
bea - e super laptele de pasare. imi facea nasa mea cand ma duceam vara la ea . ce bine ca mi-ai amintit de el
andre-lina - ce activa ai fost astazi ....
gata, am facut si eu o baie fierbinte si astept sa se trezeasca piciul sa-i fac baie si sa ma culc ca sunt zombie ... of of mai mai
noapte buna, aveti grija sa nu trebuiasac sa activati la schimbul trei (ceea ce-mi doresc si mie )
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Noi ieri am ajuns la dr, dupa inca o zi cu multe reprize de plans neconsolat. Nu mi-a spus nimic nou, are colici pt ca papa prea des. Asa ca, alternam cu speranta sab simplex cu bonnisan si spatiem mesele la 2 ore, in masura posibilitatilor (sa nu credeti ca o sa-mi las copilul sa urle de foame). Am pregatit si eu suzetele precum cris.d. Acum doarme la mine pe burta, mi-e frica s-o pun jos. M-au terminat psihic zilele astea, s-a vazut un pic si la (in)activitatea mea pe forum. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
incearca iubito Potiun epentru colici ,e produs de farmacie dar iti spun de pe acum ca are putin fenobarbital in ea! pupam sa treaca colicii rapid
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
alexutzzza spune:
Beatrice poi atunci le iei ca pe pastilele anticonceptionale obisnuite si gata.
Andrelina vai de tzatzele tale! si Yannis a dormit azi in timpul zilei vro 3 ore, ideea e ca in total era nemancat de 6 ore!!! si cand s-a trezit a fost vat de tzatzele si biberoanele mele, Intre timp ma storsesem cu pompa, i-am dat si ce o mai fi ramas in san ideea e ca atunci cand in sfarsit s-a declarat multumit dupa ce am mai facut inca putin biberon am tras linie a, adunat si omu avea 6 minute de san plus 240 de ml de lapte dat cu bibe (LM vro 40 si restu LP) asta in decurs de o ora! de regula mananca 130-170 la o masa....niciodata nu a mancat 240!!!
de Yannis
decenuela spune:
citat din mesajul lui alexutzzza xela si eu astept cu fasiile alea de vita sa stii! de Yannis |
eu fac asa: carne vde porc, vita sau pui , taiate fasai subtirele, cam juma de cmgrosime si cam 2 lungime....pun tigaia la incins cu unt, nu mult, pun carnea, cam 2-300 gr si mestec incontinuu, vreo 5 min, fiind subtire se face repede, nu tre sa se prajeasca....cateva ciuperci, rondeleapoi pun juma de ceapa pestisor...invart incontinuu, juma de ardei, si morcov + telina taiate ca scobitorile..si rondele....invart ncontinuu. pun sare si sos dee soia...toata treaba asta dureaza vreo 10-13 min cred. o mananc cu orez cu ou. iese aproape ca plita incinsa de la chinezi
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....
decenuela spune:
[quote]citat din mesajul lui Beatrice1982
Lapte de pasare
se face in felul urmator............
pui un litru de lapte la fiert.........intr-o oala mai mare, sa ai loc in el, cam 10 cm sa fie portiune goala unde nu ajunge laptele........
pui in el zahar dupa gust si esenta de vanilie........
intre timp............
spargi 3 oua.,.........separi albusurile de galbenusuri, si galbenusurile le freci bine, pui un pic de lapte, si o lingura de faina, daca nu vrei poti sa nu pui faina............
apoi lasi laptele la foc mic, si bagi galbenusurile.........sa fie foarte bine frecat cu faina.sa faca cocloase..........
apoi bati albusurile cu aprox 5 linguri de zahar si le bati bine bine cu mixerul sa fie tareeeeee..........
albusul batut il iei cu lingura.......mare, si iei asa in lingura, cat cuprinde.......si pui asa cam 5-6 din alea, guguloashe.............asta cand le pui, focul il tragi la minim.......................apoi dai focul la maxim pana se ridica laptele ala cu ele, si dai odata la maxim, apoi la minim, si iar la maxim, si intorci chestiile alea(ca nu stiu cum sa le zic....) si iar dai la maxim focul sub el, si apoi le scoti frumos cu lingura intr-o oala..................
tot asa pana se termina tot albusul....si ultimele le lasi in oala si apoi torni restul inapoi langa celelalte, si mai dai odata la maxim focul, si apoi il inchizi.,
si gataaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mie imi place foarte mult...............e bun in loc de ceva dulce si e si lapte deci e si sanatos..........si cica babele din sat ca face si lapte la mama.......so./..............
zic eu ca nu e mare lucru.......numai ca na tre sa va obisnuiti
eu acum v-am scris toate secretele
dar am facut de nush cate ori pana mi-a iesit....................
sporrrrrrrrrrrrrrrr
si pofta buna
sa imi ziceti daca v-a placut
v-am pupat!!!!!!!!!!
alexxuttzaaaaaaaaaa.................mersi
dar numai luni dimineata o sa pot lua, ca atunci imi vine...........................
na il sun eu luni dimi pe gine sa vad ce zice..............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
[/qu
am fc si eu...cum stiam., eu am fiert bulgarasii in lapte. dupa ce i-am scurs...am pul laptele peste oua si faina si ce mai trebuie ..si crema fiarta am turnat-o peste guguloaie.
nu se ard daca le fierbi in crema? sau am inteles io gresit
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....
adina_bulina spune:
Super muzica lui raimond lap. Am citit aici pe forum despre muzica lui si m-am uitat din curiozitate pe youtube. Ii place si Mariucai.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fost afara, repetat experienta: stat 2 ore, facut sufleu despanac intre timp, iesit rapid la carucior, bagat plimbare pana la 13. am facut sufleu, ca placinta are faina: spanac, branza, oua (albusurile spuma, ofc). bun, cam sarat, ca asa era branza. acum a papat si scoate aer/kk pe din dos. am reusit sa papam la 2-3 ore, fara urlete, dar cu "entertainment" serios: wrap, plimbat, leganat, schimbat locul si jucariile la 10'+ fenomenalul plimbat 2 ore afara. Nikole, Irina cum e afara? eu ma mut afara daca doar asa mere.eu doar am sunat dr. la fel: sa spatziez mesele. acu' sa vedem daca ma/ne tzine figura. ea zicea sa ii sar o masa cu ceai indulcit , dar nu i-am dat deloc... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
si mie mi-a spus pediatra sa-i spatiez mesele.
i-am spus ca vrea non stop la san si a zis sa-i las macar o ora intre mese ca sa se digere lapticul. a folosit o expresie care mi-a placut : "se incaleca laptele"
Acum incerc sa fac chestia asta, azi mi-a reusit, suzeta ma ajuta mult si plimbarile pe-afara ca doarme!
despre ceai: data trecuta cand mi-a facut program cu LP mi-a dat si niste pliculete de Babay Drink sa-i dau pt colici. Am zis multumesc, dar nici gand sa-i dau. Si nu i-am dat!
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)