BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

l-am culcat pe pustiulica... si ma uit la dansez pt tine, e cam multa lumina in camera...de la tv, sunt pe silent, le vad toate greselile de sincronizare, ca oricum muzica nu o aud ..haha am invatat sa citesc pe buze.. poate invat sa citesc si ganduri (as vrea eu).

sunt suparata ca m-am certat cu "tati"... ca am mestecat o guma cand vorbeam la tel si l-am lipsit de respect prin asta...

ma deranjeaza starea asta de a fi certat cu cineva, mai ales de la o prostie.

ooooof, va pup, noapte buna... sa stiti ca mi-e greu sa slabesc cu toate retele astea fluturand pe aici... NU E CORECT.

Totusi, nu vrea nimeni infacolul? IL ARUNC?

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Beatrice poi atunci le iei ca pe pastilele anticonceptionale obisnuite si gata.

Andrelina vai de tzatzele tale! si Yannis a dormit azi in timpul zilei vro 3 ore, ideea e ca in total era nemancat de 6 ore!!! si cand s-a trezit a fost vat de tzatzele si biberoanele mele, Intre timp ma storsesem cu pompa, i-am dat si ce o mai fi ramas in san ideea e ca atunci cand in sfarsit s-a declarat multumit dupa ce am mai facut inca putin biberon am tras linie a, adunat si omu avea 6 minute de san plus 240 de ml de lapte dat cu bibe (LM vro 40 si restu LP) asta in decurs de o ora! de regula mananca 130-170 la o masa....niciodata nu a mancat 240!!!

de Yannis

ASA E ... s-a trezit cu o foame... dar i-am mufat o stanga de i-am stins setea pe loc... doamne cum inghite ca haplea se aude asa cum galgaie laptele pe gat... mor de dragul lui!!!

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

al meu suge asa des si de plictiseala cred. suge, scoatem aerul sta si rade ne jucam max 30 min. pe urma incepe caraiala care in 5 min se transforma in plans isteric daca nu-i dau sa suga iar, si o luam de la capat . daca adoarme la supt cum l-am pus jos se trezeste si face ochii cat cepele . deci, nu il mai pun jos si il pun in wrap si doarme acolo, se trezeste se vaita dar se culca repede la loc. pe mine asta ma salveaza sa raresc intervalul intre mese ca altfel ... eu sa fiu sanatoasa

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

eu nu prea reusesc sa-i scot aerul, de multe ori incepe sa sughita in loc sa scoata garrr..

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Am atipit o ora de la 6 la 7 langa bobitza mea si acu nu am somn

so...

Ayanna, multumim de vestile de la Ioana!

Miki, merci

Bea, pe flickr poti sa incarci si filmulete!

Myky, nici eu n-o tin pe Iuria "tuturug" ca mi se pare ca ii fortez coloana!

Gratiana, la multe lunite!

Cristies, merci! Era vorba de bunica Iuriei, adica de mama
M-am exprimat gresit!

Alexutza, merci si tie.Mama ta e nascuta pe 26? Si a mea la fel! SA NE TRAIASCA! Super pozele, mai ales cele in care tu il pupacesti si el sta tzantzos ca si cum e constient ca i se cuvine toata dragostea din lume!

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

l-am culcat pe pustiulica... si ma uit la dansez pt tine, e cam multa lumina in camera...de la tv, sunt pe silent, le vad toate greselile de sincronizare, ca oricum muzica nu o aud ..haha am invatat sa citesc pe buze.. poate invat sa citesc si ganduri (as vrea eu).

sunt suparata ca m-am certat cu "tati"... ca am mestecat o guma cand vorbeam la tel si l-am lipsit de respect prin asta...

ma deranjeaza starea asta de a fi certat cu cineva, mai ales de la o prostie.

ooooof, va pup, noapte buna... sa stiti ca mi-e greu sa slabesc cu toate retele astea fluturand pe aici... NU E CORECT.

Totusi, nu vrea nimeni infacolul? IL ARUNC?

toate pozele

El cere respect? Tot el?????? ...si pt o guma de mestecat??? Aaaaahh...ce i-as face de l-as prinde!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

al meu suge asa des si de plictiseala cred. suge, scoatem aerul sta si rade ne jucam max 30 min. pe urma incepe caraiala care in 5 min se transforma in plans isteric daca nu-i dau sa suga iar, si o luam de la capat . daca adoarme la supt cum l-am pus jos se trezeste si face ochii cat cepele . deci, nu il mai pun jos si il pun in wrap si doarme acolo, se trezeste se vaita dar se culca repede la loc. pe mine asta ma salveaza sa raresc intervalul intre mese ca altfel ... eu sa fiu sanatoasa

eu nu prea reusesc sa-i scot aerul, de multe ori incepe sa sughita in loc sa scoata garrr..

_

pana la 3 luni m-am chinuit si eu cu ragaiala... care nu venea, voma si dadea in sughit... ai rabdare, se va regla, eu il tineam si 30 min ca sa scoata un fasss doua fete frumoase

toate pozele

Mergi la inceput

da, eram in parc, vorbeam la tel, si cand sa zic pa, mi-am permis sa imi bag un orbit in gura, si gata a fost!! au urmat sms-uri urate.. finalizate ca nu mai vine la noi, ca se intoarce la el acasa, si ca imi multumeste de primire... MI-A STAT IN GAT PLIMBAREA...si tot restul zilei de fapt

toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui myky791

alexutzzza frumoase poze cu yanis. tia luat bn in greutate. il tii in body cu maneca scurta in casa?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

DE CE MA INTREABA TOATA LUMEA ASTA CU MIRARE? E cald in casa... io stau in maieu si care cum vin in vizita nu stiu cum s se mai dezbrace, nu il tin mereu asa, numai cand e cald si afara il tin asa, el e f multumit

multzam d aprecieri

de Yannis

nu te supara eu team intrebat ca miar place si mie sa am mai putine haine de imbracat la pui. eu il imbrac cu body si o buzita cu nasturei peste, body maneca lunga.
in noaptea asta raportam primul kk explosiv, din ala care a murdarit si body, schimbat, sters cu mii de servetele umede (am vazut ca unele mamici il spala) eu lam sters bine cu serv, papat si speram dormit la loc

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

am reusit sa ma tund!!!!!!!!uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
mai am de pensat si epilat si poate sa vina botezul.

bravo1 mare realizare. cand aveti botezul?

a doua zi de Paste pe 5 aprilie

Mergi la inceput

am si eu o stea!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput