cheltuielile casei

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

pai andra..daca nu bei un vin rosu bun atunci yo pun pariu ca nici nu maninci bine ....ca astea 2 merg mina in mina.
e o corelare intre masa si vin...este ceva natural..se leaga intre ele. nu poti una fara alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cheltuiesc exact cat castig, si am doar rata la aparatura electrocasnica (150 Ron pe luna)
haine mai putin...
De economisire nici gand, mereu cand reusesc sa pun o mica suma deoparte intervine ceva neprevazut(o lucrare dentara, logoped la copil etc etc)
E mai rau decat acum vreo 2 ani... bine ca macar avem serviciu

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Mai Guestus :), ratele le-am adunat, casa + masina, nu dau atat pe masina doar. Si benzina pun putina pt ca in afara de casa-servici-gradi n-o folosesc. Are sotul masina de servici pt restul treburilor :). Cu taxiul, ia incearca tu - am 15 km de acasa pana pe la munca, din care jumate in afara orasului. E cam cat un drum la aeroport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Guestus, noi, noi cu vinul! In banii aia pe saptamana, mai strecoara sotzul un vin rosu. Vine triumfator la mine cu carnatii redusi si ma uit stramb: o sa facem toxinfectie alimentara sau nu? O fi de la vinul ieftin (ba unul australian, ba unul frantuzesc din 2009- cica daca are anul pe el si dop de pluta vinul e ok, chiar daca-i aproape cat berea la Pet), dar pana acum n-am patit nimic. SI traim asa periculos de ceva vreme.

www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

pai andra..daca nu bei un vin rosu bun atunci yo pun pariu ca nici nu maninci bine ....ca astea 2 merg mina in mina.
e o corelare intre masa si vin...este ceva natural..se leaga intre ele. nu poti una fara alta...

....e posibil ce zici tu.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Asa cum o masina merge cu benzina asa si un om trebuie sa bea un vin bun rosu ....da chiar nimeni nu bea aici sau am nimerit la sedinta musulmanilor?

esti mortal!!!! am acasa cateva sticle de vin , sampanie si coniac....de care vrei? ca trimit una cu DHL-ul. acum nu garantez ca pot oferi si mancare buna, stau prost la capitolul bucatareala. da te descurc eu si acolo.
e valabil numa ptr RO cu cheltuielile?

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Asa cum o masina merge cu benzina asa si un om trebuie sa bea un vin bun rosu ....da chiar nimeni nu bea aici sau am nimerit la sedinta musulmanilor?

esti mortal!!!! am acasa cateva sticle de vin , sampanie si coniac....de care vrei? ca trimit una cu DHL-ul. acum nu garantez ca pot oferi si mancare buna, stau prost la capitolul bucatareala. da te descurc eu si acolo.
e valabil numa ptr RO cu cheltuielile?

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

eu sunt chiar curioasa care-s costurile cotidiene pe alte meleaguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Andra, asa in linii generale o sa-ti raspund
-chirie plus cheltuielile casei aproape 500euro
-mancarea saptamanal intre 80-100 euro, incluzand toate: fructe, sucuri naturale, dulciuri etc
-50-60 euro lunar, diferite produse de curatenie, cosmetice
-asigurarile pentru toata familia( e vb de asigurarile extra platita de noi) spre 500 euro
-benzina costa cam 30 euro, uneori mai putin, folosim masina de la job
-mesele in oras, cam de doua ori pe saptamana intre 60-80 euro
-haine si incaltaminte cumparam cand e nevoie, ptr copii cam in fiecare luna, dar luam din alocatiile lor. tot din alocatii am facut si conturi, cate unul ptr card 30 euro lunar si alt cont de economii 50 lunar, ptr fiecare copil (am doi copii)
-un cont de economii ptr vacante sau alte cheltuieli, intre 100 si 200 lunar

cam asta in linii mari, n-am pus detergentii la socoteala, ca sa nu se inverzeasca guestus!

cred ca cel mai important lucru este sa poti economisi din cati bani intra lunar in casa, multi putini, dar sa pui de-oparte. ai bani multi, mult cheltui, ai bani putini tot cheltui.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Dom'le da' vad ca nimeni nu fumeaza la topicul asta.

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Dom'le da' vad ca nimeni nu fumeaza la topicul asta.

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

Ba da ,eu
le-am bagat la socoteala

Mergi la inceput