cheltuielile casei
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
asta cu reducerile - nu stiu de ce i-ar fi cuiva rusine sa ia la reducere. ma rog, eu asa am crescut, cu buget mic de tot, si daca dincolo e cu un pic mai ieftin de acolo cumpar.
si am uitat sa zic la ce am renuntat: nu mai cumparam dvduri sau cduri, rar haine - oricum avem dulapurile prea pline, nu prea mai mancam in oras, eventual iesim la un suc, dar fara mancare (adica cu pretul unei farfurii de ciorba la un local acasa faci o oala intreaga), nu imi mai cumpar reviste sau ziare ca oricum stirile le gasesti pe hotnews, nici inainte nu-mi cumparam gablonturi sau bijuterii - am setul cercei-verigheta-inel de logodna si e ok pentru orice tinuta. in general nu mai cumparam decat lucruri de care chiar avem nevoie, am renuntat la mofturi.
cumpar in schimb detergent foarte bun si pun putin si spal cu apa la 30 de grade, cumpar intotdeauna cantitatea cea mai mare - adica lapte praf cutie mare, nu din cele mici, detergent cumpar ambalajul cel mai mare nu pungute...
Guestus spune:
Ma innebuniti cu detergentii astia...una doua detergenti. Nu mai aveti voie sa scrieti despre ei...ok?
de ce nu va adunati 30-50-100 de doamne si cumparati 1 masina de 2 t detergent? faceti un mail la ariel si ii intrebati...2 tone = ?
si apoi sa nu va mai aud de asta..ok?
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian special pt guestus - avem si toate tipurile de pensii cu toti pilonii. |
ce piloni vorbesti tu aici...pui 3 euro lunar si crezi ca iti ajung 30 ani.
gabitza2005 spune:
Acum vad ca traiti...dar la pensie ce va faceti?...o sa va scoata la 60 si o sa traiti pina la 90...o sa fie 30 ani grei. |
Lucrezi la asigurari???
Uite eu m-am gandit asa: din moment ce platesc asigurari obligatorii la stat -pai SA MA TINA STATUL.
Si sincera sa fiu la 80 de ani chiar nu vreau sa ma mai plimb , ce naiba sa caut pe un vas de croaziera cu placa in gura sau si mai rau cu pampersul dupa mine.
O sa ma retrag la tara si o sa cultiv legume ecologice pentru nepoti: asta este ideea mea despre pensie.
sdcristian spune:
gabita tu macar esti optimista si crezi ca pe vremea noastra va mai exista pensie. daca mai cresc astia mult varsta o sa-l dea la stiri pe ala care traieste sa primeasca asa ceva
Guestus spune:
citat din mesajul lui sdcristian gabita tu macar esti optimista si crezi ca pe vremea noastra va mai exista pensie. daca mai cresc astia mult varsta o sa-l dea la stiri pe ala care traieste sa primeasca asa ceva |
fara bani si 2 ani e mult....dar sa mai traiesti si pina la 100.
medicamente...cine le plateste? yo?
sdcristian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
fara bani si 2 ani e mult....dar sa mai traiesti si pina la 100. medicamente...cine le plateste? yo? |
de ce nu?
gabitza2005 spune:
citat din mesajul lui sdcristian gabita tu macar esti optimista si crezi ca pe vremea noastra va mai exista pensie. daca mai cresc astia mult varsta o sa-l dea la stiri pe ala care traieste sa primeasca asa ceva |
Pai tocmai asa - o sa ma vedeti la stiri in fata guvernului legata de gardul lor cerandu-mi drepturile.
Guestus spune:
Yo spun ca este perfect sa ridice virsta de pensionare....nasol ar fi sa o scada
te scoate la 55 ani cu 100 euro...ce te faci?