Insarcinata si in mari depresii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Aysha, nu prea inteleg mare lucru:

ai scris ca ai asigurare medicala? Ce fel de asigurare, ca zici ca lucrai la negru?

Meldezettel ai pe adresa apartamentului? Daca da, nu conteaza daca ai sau nu contract scris.

Cum adica statul austriac iti ia copilul? Nu exista asa ceva!

Intereseaza-te aici: http://www.frauenhaeuser-wien.at/
Aici se pot duce femei abuzate, vor fi ocrotite, cei avea unde sta, nu te lasa nimeni pe drumuri! EL nu va putea intra la tine, adresa nu este cunoscuta.

Nu te lasa, si in primul rand, chiar daca e greu acum, incearca sa ai o minte clara, vezi unde esti, si daca te duci acolo, la linkul dat, nu minti, spune adevarul, vei fi ajutata.

Üersoana cu care traiesti este foarte periculoasa, pleaca de langa el. Oriunde iti va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

inainte de a ramane gravida, nu ti-ai dat seama ce javra e omul tau (( ce urat suna))?

oare chiar asa o fi????
sorry, eu sunt toma necredinciosul in varianta feminina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha_bebe spune:

buna adina....deci..eu am ecard privat la care platesc 150 euro la 3 luni si sunt asigurata total...adik.. la spital nu platesc nimik iar la cabinete private platesc doar 20%..meldezettel am pe casa unde stau..

Mergi la inceput

alinta....nu mi-am dat seama pt k el joaca teatru f bine...am fost despartiti de cateva ori si venea plangand inapoi si ma implora in genunchi sa il iert ca nu mai face...dak ii spun javra stiu eu dc ii spun asa...poate suna urat sau nu dar el fiind austriac in tara lui el nu are nici macar o guma care sa zic ca e al lui...sa nu mai pun la socoteala ca are 35 de ani si eu 22...

Mergi la inceput

Sybille da am fost in romania...m-am intors acum 2 ore acasa...am vrut sa avortez dar nu am reusit...m-a luat pretena mea mai mult cu forta de aici si am stat o saptamana in tara la ea acasa...si abea acum m-am intors...

Mergi la inceput

desprecopii multumesc mult pt ajutor...vb si sfaturile de aici imi sunt de foarte mare ajutor..dar vad k esti admin...as avea o rugaminte la tine...o cunosti pe freya...banuiesc ...ma poti pune in legatura cu ea te rog?

Mergi la inceput

va rog sa nu radeti....am o singura intrebare la cei care locuiesc in viena....cate grade au fost azi afara?pt k am ajuns acasa si iar e data caldura la 26 grade lol...deja nu mai vreau sa ma mai agit ca ma doare ceva cam rau prin burta...incerc doar sa ma amuz cum imi face nenorocitul iar datoriile si mai mari ....si ma mai si intreaba daca sunt nebuna k el are picioarele reci si ca de aia da drumul...pt k inca este frig dar in casa e o caldura de moarte..nu mai stiu ce sa mai zic...e anormal omul........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Aysha, intereseaza-te la nadresa data de mine. Vei fi indrumata si acolo ti se dau si sfaturi, chiar daca nu locuiesti la una din casele lor.

Trebuie sa afli daca ai dreptul la Kindergeld sau nu, tu fiind totusi asigurata.

Prietenul tau are si el Meldezettel la adresa asta? Daca nu, ii pui bagajele in fata usii si chemi politia daca nu te lasa in pace.

Ieri a fost cald, ca si azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Sper sa ma insel dar uite ce am inteles eu pana acum:

- cand Blackgirl ti-a zis pe 24 martie sa iei autocarul catre Romania, i-ai raspuns in aceeasi zi ca nu ai nici un euro in buzunar ca sa faci asta

Citat:
citat din mesajul lui aysha_bebe

Nu stiu daca ma crezi dar nu am momentan nici macar un euro in buzunar...aurul il pot uita k nu am bani sa il scot..ce pot sa spun? M-a distrus complect acest caine

- apoi pe 25 martie i-ai spus lui Sybille ca de doua ore te-ai intors din tara

Citat:
citat din mesajul lui aysha_bebe

Sybille da am fost in romania...m-am intors acum 2 ore acasa...am vrut sa avortez dar nu am reusit...m-a luat pretena mea mai mult cu forta de aici si am stat o saptamana in tara la ea acasa...si abea acum m-am intors...

a_alinta cred ca suntem doua necredincioase!

Aysha sper ca nu iti bati joc de timpul celor care te sfatuim aici si sper ca poti sa luminezi dilema de mai sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Tot pe 24 ii sugera Blakgirl sa mearga la Consulatul Romaniei din Vienna si Aysha raspunde :

--------------------------------------------------------------------------------

Asa am sa fac!! Maine cum ma trezesc ma duc direct acolo!off sunt satula!
-----------------------------------------------------------------------

Mesajul sugereaza clar ca ai fi in Austria si de cum te trezesti te duci la Consulat.
De altfel nici nu exista consulate romanesti in ....Romania....

Sincer nici eu nu pricep cum de pe 24 seara pana pa 25 dimineata ai reusit sa ajungi din Austria in RO si inapoi!!!

Lara w15+ si Huckleberry Errie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India

Mergi la inceput