Insarcinata si in mari depresii
Raspunsuri - Pagina 3
aysha_bebe spune:
Nu stiu daca ma crezi dar nu am momentan nici macar un euro in buzunar...aurul il pot uita k nu am bani sa il scot..ce pot sa spun? M-a distrus complect acest caine
sdcristian spune:
acolo nu este asistenta sociala? adica sa ai un loc unde sa mergi sa stai cateva luni pana te pui pe picioare, sa iti dea un pat sa dormi si o baie. intre timp iti vinzi lucrurile alea si muncesti si te pui pe picioare, iti platesti asigurare si ai din ce sa iti cresti copilul.
blackgirl0 spune:
Aysha, in acest caz urgent drum la Consulatul Romaniei sau Ambasada. Ceva trebuie sa existe pe acolo, o institutie care sa te indrume in situatia ta. Iar eu, in locul tau, i-as vinde dobitocului orice lucru de valoare care sa-mi permita sa fac rost repede de banii de drum.
aysha_bebe spune:
Black girl el nu are absolut nimik !!!tot ce e in casa e al meu!asociatii exista dar fiind romanca ii doare fix in dos de mine!!acolo am dreptul doar sa platesc dar sa primesc o mana de ajutor pot sa uit!sunt niste rasisti si jumatate..iar daca voi naste acolo eu neavand acte de munca si nici el nu este angajat Austria ia copilul inca de la nastere!bani de la statul austriac nu voi primi pt k nu am fost angajata si nu am platit impozite si taxe...e Asa o zapaceala acolo de nu pot sa iti spun..Asa k in nici o tara nu am nici o sansa...nu imi vine sa cred k am ajuns sa fiu un nimeni pe lume dupa cate reusisem sa imi strang...ma rog
blackgirl0 spune:
Aysha, eu nu stiu germana. Insa pune mana si da telefon si aici:
http://www.ambasada.ro/ambasada/1/27/austria.html
Imposibil sa nu ai parte de ceva ajutor, macar o informatie, ceva.
LoredanaB spune:
ufff....complicata treaba. Eu sunt de mai putin timp prin Austria si nu prea cunosc legislatia.
Eu totusi as merge la politie, le-as spune ca ma ameninta si ca mi frica sa locuiesc cu el sub acelasi acoperis si sa le ceri sa te duca intr-un centru de ajutorare.Spui ca el e implicat in afaceri dubioase...NU cred ca vor sta nepasatori!
Odata copilul nascut statul austriac poate obliga tatal sa-si caute un loc de munca si astfel sa plateasca pensia alimentara.
Si cu facturile poti rezolva.Mergi la WienStrom si le spui ca nu poti sa platesti si ii rogi sa-ti faca o rata mica. Cu amenzile de parcare la fel.
Locuiesti in Viena? Daca da, Sectia Consulara Romana e pe Teresianumgasse , in apropiere de Sudbahnhof.Cere o audienta si explica-le situatia.ROaga-i sa te ajute cumva.
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
aysha_bebe spune:
Asa am sa fac!! Maine cum ma trezesc ma duc direct acolo!off sunt satula! M- am saturat! Nu am fost niciodata asa! Jur k am turbat..nu stiu ce sa Mai fac
desprecopii spune:
Aysha biata de tine - si tu esti in Austria acum? Cum am putea sa te ajutam concret?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aysha_bebe Asa am sa fac!! Maine cum ma trezesc ma duc direct acolo!off sunt satula! M- am saturat! Nu am fost niciodata asa! Jur k am turbat..nu stiu ce sa Mai fac |
uf, imi pare rau de situatia asta crunta. cunosti limba germana macar cat se te descurci? du-te acolo unde spune Loredana. eu traiesc in Germania, dar din cate stiu legislatia e la fel si aici ca in Austria. fara asigurare medicala nu faci nimik. dar nu asta e prioritatea ta acuma!
trebuie sa alungi ganduriel alea negre, stiu ca nu-i usor, dar trebuie s-o faci ca sa poti face ce-i necesar pentru protectia ta.
ascult-o pe Loredana!
poate mai sunt fete din Austria, care te pot sfatui ce sa faci!
curaj, se vor rezolva lucrurile.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Sybille spune:
In primele mesaje ai spus ca esti in Romania venita ca sa avortezi,pana la urma unde esti acum in tara sau in Austria?
''am venit acum in ro sa incerc sa avortez..nu am stout exact cate luni am...de putut s-ar Mai putea dar nu ma lasa sufletul sa o fac..nu stiu ce sa fac..unde sa ma duc..sunt speriata si Deja am intrat in panica rau de tot''