Insarcinata si in mari depresii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Sincer nici eu nu pricep cum de pe 24 seara pana pa 25 dimineata ai reusit sa ajungi din Austria in RO si inapoi!!!

A pai stai asa ca in Romania a stat o saptamana dupa cum ii zice lui Sybille, vezi in quote mai sus...zau asa mai Aysha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sybille spune:

Tocmai de aia am intrebat si eu pana la urma in ce tara este, ca ceva nu se leaga in ceea ce scrie.
Iar faptul ca statul asutriac iti va lua copilul ca nu ai serviciu deja mi se pare aberant.
Ceva e putred in Danemarca, parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Aysha, eu te cred ca esti insarcinata, ca esti in Austria, si ca ai momentan mare nevoie de bani. Ai pe cineva apropiat sa-ti verifice povestea? Cineva de la Ambasada? Pentru ca povestea ta deja ridica motive de suspiciune si ar fi pacat, mai ales de dragul copilului tau, sa nu fi ajutata caci tu te-ai incurcat in detalii.

Deci, haide incearca un drum la Ambasada. Si de acolo, cu cineva oficial, fa plangere si la politie, daca acum ai motive (unul ar fi faptul ca are pistolul fara acte, al doilea ca ai spus in alt topic ca ar vinde si ar consuma droguri). Sunt niste acuzatii extrem de serioase, ceea ce demonstreaza ca prietenul tau este foarte, foarte periculos!!!!

Insa nu aici pe forum vei gasi ajutorul, ci in tine! Poate aici sa ti se prezinte situatia in asa fel incat sa fii motivata sa faci primul pas spre eliberare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Sincer nici eu nu pricep cum de pe 24 seara pana pa 25 dimineata ai reusit sa ajungi din Austria in RO si inapoi!!!

Hai mai Lara, da-o incolo de treaba, tu de teleportare nu ai auzit?!?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Uite aici linkuri ale unor organizatii de ajutor din Wien

http://www.caritas-wien.at
http://www.neustart.at/
http://www.vinzi.at/vinzenz/frames.html
http://hilfe.wien.gv.at/content/de/10/Institutions.do?senseid=188

In Germania exista organizatii de ajutor care te ajuta sa nu mori de foame si sa dormi cu copilul pe strada. La fel si in cazul nasterii. Sunt convinsa ca si In Austria exista ceva asemanator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

in primul rand in romania la 5 luni nu ai cum sa faci avort, decat eventual ilegal la ceva macelar.

in al doilea rand cred ca ai probleme si esti disperata. probabil ai intrat aici vazand ca alte fete au primit ajutor financiar de la membri forumului. si sperai ca daca ai o poveste cumplit de trista si de disperata cineva iti va oferi si tie un astfel de ajutor fara sa puna multe intrebari. dar de prea multe ori au fost cazuri false ca sa nu punem intrebari. ca sa primesti ajutor trebuie in primul rand sa spui adevarul si sa si dovedesti cumva ce spui. sunt multe cazuri reale care au nevoie de ajutor, care au si facut dovada, nimeni nu innoata in bani ca sa poata ajuta cu ochii inchisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poate fi sprijinita cu informatii, nu?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

sigur marius, informatiile sunt gratuite

dar si daca spune adevarul tot le primeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha_bebe spune:

da...se pare sa am fost inteleasa total gresit..am spus asa ...am fost in Romania cu o prietena cu masina...sa incerc sa fac avort..si aseara pe la 0:00-1:00 am ajuns inapoi in viena..si mai precizez...eu sunt din bucuresti iar prietena mea din oradea..2 nu am intrat aici sa cersesc bani sau altceva de la nimeni ...pur si simplu sunt intr-o tara straina si chiar nu am cu cine vorbi despre problemele mele..nu am dc sa mint sau sa pacalesc pe cineva..poate ca din cauza agitatiei mele v-am zapacit un pic in ce am scris si de asta nu ati mai inteles nimik.cat despre ce faca prietenul meu eu nu pot deschide gura sa spun nimik pt k este mult prea riscant pt mine...tot ce pot sa fac e sa sper k va fi el prins...dar eu nu il pot da..

Mergi la inceput

daca mergi la autoritati sigur ti se poate asigura sa stai undeva a nu stie nimeni unde esti, sa fii ferita de el

Mergi la inceput