Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

donia, ina, am terminat pe locul 2. am si dovada aici:
www.apha.shutterfly.com

Felicitari!
Esti eroina mea! Esti tare! eu nu pot sa alerg nici dupa...o bucata de friptura, dapoi 5k!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Citat:
citat din mesajul lui philip

donia, ina, am terminat pe locul 2. am si dovada aici:
www.apha.shutterfly.com

Felicitari!
Esti eroina mea! Esti tare! eu nu pot sa alerg nici dupa...o bucata de friptura, dapoi 5k!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

imi venea sa plang de fericire, n-am castigat in viata mea o medalie, fie ea si cheap made in china

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Felicitari Philip ! I know the feeling !

Si felicitari tuturor participantelor la grupul acesta de sustinere, cu sau fara prea multe kg pierdute.

Eu ma gandeam sa facem un total cu kg pierdute pe grup, atunci sa ne dam pe spate si poate participam si la concursul ala in lupta cu kg.

Ina, waw, continua tot asa ! Urmeaza partea mai grea pentru mine cel putin, mentinerea greutatii ideale. Si eu mai am 9 kg de dat jos, alaptez in continuare iar gustarile low fat nu-mi prea tin de foame . Trucul cu apa il folosesc, cand ma loveste foamea beau o cana de apa mai intai, poate-mi trece

Multumesc fetelor care mi-au raspuns, am incercat cam toate sugestiile (parfum nu mai am in casa ca am ramas cu o sensibilitate de la greturile de sarcina, sper sa mai pot vreodata sa folosesc, merge si cu parfum de barbati ?)
Cel mai bine ma "umplu" o bucata de cascaval cu nuci/migdale, sau si mai bine kefir din ala facut in casa. Dar eu il fac cu lapte integral ca sa iasa mai gros

Hai ca eu vorbesc la subiectul de slabit tocmai azi cand am spart regimul, am sarbatorit Constantinii si printre altele, am devorat un tort Diplomat ca la mama acasa. Nu singura, marturisesc, am incalcat regimul cu doua prietene de suferinta in ale curelor. Sa ne fie de bine doamnelor, aratam foarte bine, adevarate campioane !

Noapte buna !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

eu vad ca orice as face nu cobor sub 140, ba ma invart pe la 142 spre necazul meu.
Dar am ales sa nu ma mai enervez...
Asa ca am sa incerc ce scrie una din fete la americance, si sa iau benefibre, cica ei i-a dat un boost metabolismului, exact ce cred ca am nevoie!

Deci la numaratoare, pe mine treceti-ma cu 28lb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- felicitari!

ina- esti un munte de ambitie!
eu abia reusesc cu mandra mea in carut, tu ai doi......dar,la mine merge chestia cu carutul ,se cunoaste bine la brate

pt picioare(pt cine are nevoie) eu mi-am luat o perie ,o folosesc inainte de dus ..s-a mai dus din celulita si sunt foarte fericita.

nu stiu daca ati folosit pana acum - spaghetti squas- e un deliciu,calorii putine si tine de foame

spor la pierdut kg -ma duc la culcare ,am avut o saptamana incarcata si un week-end pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

nu mai slabeste nimeni?

eu am mers astazi 6.5miles si ma simt de milioane
am ajuns ....123pounds
va pup si o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu ii dau inainte cu eliptica mea, de slabit n-am mai slabit dar ma mentin, ceea ce e de bine.

Mergi la inceput

mai, nu scad de 140 deloc!
rar vad pe cantar 139, dar revin imediat!
am inceput sa iau benefiber, am o saptamana deja, daca nu si mai mult, si abia astept maine sa ma cantaresc sa vad ce si cum!

am participat la o licitatie la munca, si cred ca voi castiga o ora cu un nutritionist bun. Poate imi da vreo idee!

incepe sa ma frustreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, eu! Am reusit si eu sa mai dau doua kilograme jos, m-a ambitionat Ina. Mi-am propus sa ajung macar la 70 pina la sfirsitul lunii, macar! Ca plec in Romania si a doua zi dupa ce ajung, direct pe plaja. Mi-am luat un costum de baie M si nu L, am pretentii de la mine sa incap in el pina pe 1 iulie. Adica sa incap bine, ca asa incap daca ma fortez si nu respir...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Andreea felicitari!!! Esti grozava! Eu nu am fost buna niciodata la alergat, la reezistenta, doar la viteza, acolo eram si eu o campioana pe vremuri!!

Bravo Nelia pentru rezultate!

La mine situatia nu a fost nici macar stationara din pacate. Saptamana trecuta mi s-a terminat bateria la cantar si nu am stiut ce se-ntampla... Apoi am avut ceremonia de inmanare a diplomelor la master vinerea trecuta si seara ne-am destrabalat la un restaurant... si bine-nteles ca nu m-am putut abtine de la nimic. Si apoi a urmat w/e-ul unde nu prea am fost cuminte... Dar am luat-o de la capat ca mi-am cumparat baterie noua pentru cantar si... ! Noroc cu inotatul ca altfel cred ca era si mai tragica situatia!

Succes tuturor!!

Mergi la inceput