Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 18
oanagabriela spune:
Nici eu nu am mai facut mare lucru Fiind plecata cam mult prin US, s-au cam repus kg Acum astept sa termin cu drumurile (in august) ca sa revin la un mod de viata mai normal si sa pot sa imi reiau bunele obiceiuri. Nici aerobics nu am putut face de peste 2 luni. Ce mai, dezastru total
Acum sint in cautare de inspiratie. Tocmai am vazut la TV (post local) un interviu cu o vedeta locala despre programul Jenny Craig.
http://quebec.jennycraig.com/ . Acesta este situl din Quebec, dar exista in toata lumea, pentru 500$ pe luna primesti acasa toate mesele gata preparate, doar sa le incalzesti la microwave. Respectiva vedeta parca a slabit 25 pounds in 12 saptamini...
Pe urma mai studiez urmatorul regim:
http://www.regimedukan.com/
Sa ne regasim cit mai "usurele"
maru spune:
oanagabriela, ma bucur mult ca ai scos de la naftalina subectul!
eu is tot la 140, mai in plus, mai tot pe acolo. As vrea sa mai dau jos macar 5 pounds, dar nu merge! Deloc. Incercat orice schema, inercat pacalit organismul, incercat increase pe exercitii, nimic.asa ca ma bucur ca nu arat rau, ca nu m-am ingrasat, si mai spr intr-o minune!
simi spune:
Buna fetelor,
Eu am cam atins tinta, am ajuns la 57kg, acum vreau sa ma mentin.
M-a "ajutat" foarte mult faptul ca mi-a plecat fetita in Rom pentru doua luni si ma topesc efectiv de dorul ei. Nu pot minca, nu dorm bine, mi-e dor tare de ea!
Nu fac cine stie ce sport, merg pe jos pina la gara si inapoi in fiecare zi (adica aproape), asta inseamna cam 1h de mers pe jos pe zi. Merg in pas alert, nu alerg, dar merg repede. Chiar si pe canicula de saptamina trecuta am facut-o, ca ma ajuta sa-mi limpezesc gindurile.
Asta-i tot sportul meu. Sper sa ma mentin, ca de mincat, nu-mi arde de nici un fel. Ieri am mincat pui cu legume la prinz, aseara un pumn de bleuets si atit. Apa nu prea beau, stiu ca nu-i bine dar nu intra.
Va pup
philip spune:
v-o fi fost dor de mine , am revenit dupa o luna de plimbareala. sunt fericita ca dupa toate pastele si risotto mancate in italia sunt inca la 154 lbs. am rein ceput si ellipticalul, acum mai usor asa ca mi-a facut o maseuza observatie in ro ca-mi dezvolt prea tare muschii picioarelor. acum bag si abdominale. sa vedem...felicitari tuturor si spor.
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip v-o fi fost dor de mine , am revenit dupa o luna de plimbareala. sunt fericita ca dupa toate pastele si risotto mancate in italia sunt inca la 154 lbs. am rein ceput si ellipticalul, acum mai usor asa ca mi-a facut o maseuza observatie in ro ca-mi dezvolt prea tare muschii picioarelor. acum bag si abdominale. sa vedem...felicitari tuturor si spor. |
Andreea nu te lua tu dupa maseuzele din ro ca nu dezvolti tu muschi de speriat de la eliptica doar. Eu biciclesc destul de intensiv din 2008 (plus eliptica intercalat cind ma doare prea tare fundul de la sa) si tot nu sunt musculoasa Ca sa dezvolti musculatura de speriat trebuie sa iei suplimente la greu. Doar de la cit facem noi nu ni se intimpla nimic Si oricum ca sa slabim trebuie musai un cardio regulat. Tu macar esti si cu alergatul, eu nu
Chiar ti-am vazut pozele din vacanta si tot ma intreb unde tii tu atitia pounds ? ca arati tare bine
Maru esti grozava ca ai ajuns la 140 lbs doar in atita timp. Felicitari!
PS sper ca nu te-am suparat ca mi-am dat si eu cu parerea
philip spune:
cum sa ma supar? da, si mie mi s-aparut aiurea, ca doar n-oi fi culturista, ma rog, ai vazut pozele si stii despre ce vorbesc. eu daca as scapa de burta as fi fericita. e a doua oara cand mi se spune pe un aeroport ca-s gravida. prima data a fost la prima excursie in romania, dupa ce-l nascusem pe Philip :(
maru spune:
sarut mana aromata de laude!
ma intorc iar la cardio, as fi vrut sa fie tenis in vara asta, dar mi-e prea lene!