Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Intru si eu sa va felicit pt ambitie si slabit si sa pup fete dragi Maru si Ina,noroc ca au scris aici si am mai aflat si eu noutati despre ele,ca cu telefoanele mai greu
Ina-mai da si tu un semn si abia astept sa ne vedem,Emma ma tot intreaba de Rachie si Bobby

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Azi m-am cantarit si am prins si eu curaj sa intru aici Am dat jos un kilogram in ultima saptamana, si asta cu tot cu tort de ciocolata, cu multa nuca si frisca...

Vad ca avem pe aici cateva campioane la slabit, eu cu 12,5 pounds sunt in coada listei. Felicitari fetelor, Diana, Ina, maru, s-o tineti tot asa!
Eu inca n-am schimbat garderoba, doar ce am mai strans cureaua la blugi.

Diana, eu stiu ca pentru a scapa de pofte trebuie sa mananci suficiente proteine. Iar daca simti nevoia de o gustare, ia ceva sanatos, cateva migdale, un baton de branza, un fruct sa chiar ceva cereale, dar stabileste-ti o portie rezonabila si nu te abate de la ea.
Iar daca trebuie sa mananci ceva dulce neaparat, alege macar ciocolata neagra, sa ai si un beneficiu din dulcele pe care il mananci. Sau 1 muffin mic facut cu tarate. Am cunoscut o tipa care facea muffins cu protein powder si cu tarate, erau un deliciu!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu am dat jos 20 lbs in doua luni. sunt multumita plus ca ma simt excelent. am conditie fizica, sunt mai bine dispusa, super. azi am alergat 2 mile in 21 de minute, am insa emotii pt sambata la 5k. as vrea ca macar sa termin, nici nu ma gandesc sa castig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Wow philip, si tu esti campioana pe lista, mai ales ca te tii si de sport atat de bine! Eu oricum te felicit de acum pentru cursa de sambata, macar pentru ambitia de a incerca. E mare lucru si asta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Bravo Ina! Si succes pentru mai departe!

Felicitari tuturor fetelor! Eu cred ca toate sunteti campioane indiferent de nr. de kg sau lbs. dat jos! Me included! Ce modesta sunt...

Succes in continuare la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc fetelor! +

Merci Pumbitza draga!
sa stii ca mi-era dor de tine, am intrebat in cateva randuri colectia de ce-ai disparut si nici pina azi nu am aflat.

Marutz' as merge la zumba, dar nu am cu cine lasa copiii la ora aia'.
Daca atingem targetu' dam un party ? ( meniul va include 4 seminte de susan , 50 gr. piept de pui si o juma' felie de mar. bonus: o patratica de cico neagra ptr. ridicarea moralului si un ceai verde - cu un asa meniu, ne vom putea permite sa invitam tot orasul ).

Denisa , rabdare si tutun.
sint flatata ca va este dor de noi.

Donia, si cureaua aia strinsa este un semn bun, de progres!

Philip, succes ptr. simbata, participi la vreun concurs?

Piti multumesc!
da, da, bine ai spus, eu cred ca toate sintem campioane pentru ca nu am abandonat cursa. sper sa terminam anul tot impreuna!

succes la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Felicitari tuturor fetelor care au slabit! Ina, cel putin tu m-a dat pe spate si pe mine si pe sotul meu, cica asta vointa, nu a noastra. Eu sint cum ma stiti, poate o idee mai slaba, in sensul ca ieri aveam 73... dar nu se pune, pentru ca oscilez din februarie intre 73 si 75.

Vorbeati pe la inceput de un ceai care te scoate afara... i-am spus atunci cuiva care avea probleme cu constipatia si i-am zis ca ii voi spune cum se cheama si apoi am uitat... Am incercat acum sa gasesc in urma ca m-a sunat sa ma intrebe si nu reusesc... imi spuneti si mie cum se numeste si de unde se poate lua? Poate luam si pentru noi...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

nelia, eu nu-mi amintesc cum se chema ceaiul, dar stiu ca era cu senna si m-a speriat. am vazt ca au si la wal-mart:
http://en.wikipedia.org/wiki/Senna_(genus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Felicitari tuturor! Ina, am ramas cu gura cascata cind am vazut ce mult ai slabit! Bravo!
Eu pot sa spun ca am trecut sub bara celor 60kg, mai am de pierdut 5 si sint ok. La mine merge nemincatul dupa ora 6, zero dulciuri si fainoase, multe proteine slabe. Asta-i "dieta" mea. Cred c-o adopt pe viata, ca ma simt excelent!
In ce priveste sportul, decind a inceput sezonul gradinaritului am lasat-o mai moale din lipsa de timp, dar fac cardio impingind la masina de tuns iarba.
Va pup si we placut, fara excese!

Mergi la inceput

donia, ina, am terminat pe locul 2. am si dovada aici:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput