Sunt disperata! Caut sfaturi
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
anuna - oricum iti trebuie un avocat pt divort, plus ca nu stii ce-i poate baga respectiva in cap intre timp. acuma va lasa pe voi in casa, dupa ce il educa ea va treziti ca cere te miri ce.
ca poti refuza divortul, si atunci stati cativa ani prin tribunale dar tot la divort se ajunge daca el asta vrea, sau poti sa fii de acord, sa pui tu dosarul sa fie din vina lui, si sa scapati repede si usor. plus ca cu cat se fac toate mai repede si cu cat dureaza procesul mai putin cu atat scapi si mai ieftin.
de tinut cu forta nu il poti tine, ca pt o familie e nevoie sa o vrea 2 oameni.
acuma important e copilul, sa nu simta ca ar fi vina lui, sa nu vada scandaluri - si pt el ar fi mai usor daca ati proceda rapid si fara certuri, fara discutii. daca voi divortati, el tot poate avea o relatie buna cu tatal, asta depinde doar de cat tine el la copil. atata ca nu vor locui impreuna.
anuna spune:
El a inaintat in decembrie dosarul de divort - din culpa comuna a scris el, ptr ca a zis ca nu putea sa spuna ca este din vina lui, dar s-a razgandit atunci. Am avut termen pe 3 februarie, au venit acasa cei de la asistenta sociala si el a spus ca nu mai vrea sa divorteze. Acum oare cum o sa se procedeze? Eu vreau sa divortez, pentru ca nu mai vreau sa am de a face cu un om ca el. Dar e greu sufleteste! Pe Alexia el spune ca o iubeste, dar deja ea il influenteaza foarte mult. Cand vine acasa il suna intr-una si ii da mesaje. Asa ca ma astept la orice din partea lui, chiar sa nu mai vina sa o vada!
sdcristian spune:
verifica daca mai e dosar deschis si daca nu atunci pune tu dosar de divort, din culpa lui. ca motive ai.
Luna1 spune:
Anuna eu as divorta oricum, chiar daca pe urma ii mai poti da o sansa in cazul in care vrei neaparat insa sincer nu vad sa se schimbe.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
szivarvany spune:
Ce trista e povestea ta.
Imi pare tare-tare rau pt suferinta ta.
Si eu sunt divortata. Si m-a durut si ma doare, insa pt casnicie trebuiesc 2.
Degeaba te sacrifici si faci totul cum vrea el, daca el nu mai vrea nici asta.
Mai bine asculti fetele, cauti un avocat foarte bun si te pregatesti sufleteste.
Usor nu va fi, dar nu e capat de drum.
Suntem mai multe fet pe aici care am trecut printr-un divort si avem copii.
Singura nu esti, chiar daca iti putem fi alaturi doar virtual.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ann1907 spune:
Am cunoscut de curand un tip care seamana izbitor de bine cu sotul tau.. si a carei istorie este asemanatoare.. casatorit cu o tipa pentru ca a fost virgina si asta a reprezentat pentru el o provocare, apoi a inceput sa o insele pe motiv ca nu erau compatibili iar ea nu-i satisfacea lui 'poftele'.. pana la urma tipa s-a saturat si a divortat, el 'daramat' a alergat in bratele prietenei din alta tara spunandu-i fostei neveste sa-l caute dupa x ani ca sigur se vor impaca.. dupa care a continuat un lung sir de relatii (nu rezista mai mult de 2 luni cu o tipa, dupa ce trecea la urmatoarea le suna pe fostele sa le intrebe daca il mai iubesc si ar accepta sa ii fie amante)..
ce sa-ti spun, numai un om bolnav ar putea face chestia asta, si asa cum a spus cineva mai devreme, astia sunt genul de barbati care sunt dependenti de sex si lipsiti de sentimente... cu atat mai mult cu cat a fost singurul barbat din viata ta, ar trebui sa te gandesti ca merita sa cauti ceva mai bun.. caci mai rau de atata nu o sa gasesti, crede-ma :))
Mult succes si putere si sa stii ca copilului ii va fi mai bine daca tu vei fi fericita!
ioanamatei spune:
Imi pare rau pt tine si pt copilul tau.O sa treceti peste asta.dupa cum scrii si te descrii, cred ca esti destul de puternica si de descurcareata ca sa treci peste divortul asta cu bine.e normal acum sa fii disperata.ii va fi mai bine copilului asa decat cu un tata de forma, absent emotional, mai ales ca el a decis ca nu vrea viata de familie.nu prea mai ai la ce sa te gandesti, s-a terminat un capitol din viata ta si o sa inceapa altul.nu te gandi prea mult la viitor ca te va apuca disperarea sau depresia.daca esti independenta financiar si ai si persoane care sa te ajute cu cresterea fetei o sa fie ok.omul asta nu merita osteneala, sa se duca ;)tot el pierde....crede-ma...ei pierd intotdeauna mai mult ca noi, totul e sa te tii tare emotional si sa treci cat mai usor peste imensa dezamagire pe care o simti.Big hug!
anuna spune:
Va multumesc tuturor. Conteaza asa de mult sprijinul acordat si sfaturile voastre. Am ajuns la concluzia ca dc eu ma simt mai bine si nu mai im plang de mila si Alexia e bine fericita. Ptr ea voi fi puternica, si uite ca imi ajuta Dzeu sa reusesc. Am toata familia (si alui si a mea) alaturi de mine, prieteni, nasi si fini. Toti sunt alaturi de mine si asta imi da curaj. Simt ca parca incep sa fiu alt om. Asa cum eram eu inainte. O sa reusesc sa duc o viata frumoasa alaturi de iubita mea. Si dc va vrea Dzeu sa am si pe cineva langa sufletul meu bine, dc nu nu! Sunt curioasa ce va face cu divorul. Hainele vad ca nu si le ia de acasa, vine in fiecare zi sa stea cu fata (eu lucrez, el lucreaza mai mult sch. II), asta pana saptamana viitoare cand m-am hotarat sa o duc la cresa. Am observat ca il cam derajeaza ca eu sunt acum indiferenta si chiar fericita. Dar pe mine nu ma mai intereseaza un astfel de om. Vreau doar sa fie un tata bun ptr Alexia.
Amina_Marina spune:
Asa sa fii, fericita si indiferenta , mai ales in fata lui. Poate ca in primele luni iti va fi greu , pina te dezobisnuiesti fara el, dar dupa aceea sa vezi ca va fi bine.Cind ai un pic de timp liber iesi cu prietenele afara la o cafea , un ceai etc.
Sincer, nu te merita acest om .
maria_ene spune:
Eu cred ca fetita ta ar fi mai fericita fara tata decat intr-o familie in care priveste suferintele prin care trece mama ei...de la care i se pot dezvolta multe complexe