Sunt disperata! Caut sfaturi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

Eu cred ca fetita ta ar fi mai fericita fara tata decat intr-o familie in care priveste suferintele prin care trece mama ei...de la care i se pot dezvolta multe complexe

Maria

Traume care o vor urma toata viata si pierderea increderii in oameni( asa cum am fost eu ), poate si eu-ului de sine.
Conteaza foarte mult aceasta perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ann1907 spune:

anuna, eu nu l-as astepta pe el cu divortul, ca el nu o sa divorteze...divorteaza tu pentru ca ai motive... dupa ce ti-a facut, cum adica sa divortati de comun acord...

Cum a scris si altcineva mai devreme, mai tarziu poti sa-i mai dai o sansa daca chiar crezi ca merita (desi pun pariu ca nu se va schimba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuna spune:

Asa o sa fac, dar sa treaca si pastele si cu siguranta voi contacta un avocat. Eu nu ii voi mai da nici o sansa, nici daca vine in genunchi la mine. Nu-mi trebuie un astfel de om langa mine. Am ajuns la concluzia, dupa numai o saptamana in care am fost singura, ca imi poate fi tare bine. Nu mai plang, nu ma mai consum gandindu-ma de fiecare data unde este si cu cine. Sunt linistita si sper sa ajung sa fiu si fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuna spune:

De Alexia o sa am grija cat pot de bine, o sa o fac fericita atat cat depinde de mine. Ea, scumpa de ea ma intreaba in fiecare seara de tati, dar tot ea raspunde ca este cu nino, nino, adica la serviciu (este politist la rutiera, de asta spunea Alexia nino, nino). Sper doar sa aiba suflet de tata si sa vina sa o vada ca pana acum ( a venit in fiecare zi). Numai asta ma mai intereseaza de la el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Anuna fii [uternica si hotarata. Daca a facut-o o s-o mai faca. Nu pierzi nimic decat suferinta . Timpul pe care l-ai petrecut alaturi de el regreta-l si priveste spre un viitor linistit alaturi de fetita ta. Nu uita, comoara voastra e la tine. Tu esti cea care ramane bogata dupa relatia asta.
Am o rugaminte la tine. Du-te si aranjeaza-te. Schimba-ti culoarea parului, tunsoarea, schimba putin stilul vestimentar, aranjeaza-te, machiaza-te, fii vesela, iesi cu fetita ta la plimbari, radeti impreuna, bucura-te de reusita ta. Fetita este a ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Citesc si parca nu-mi vine a crede ochiilor ce vad.Draga mea daca spui ca iti iubesti copilul atunci ar trebui sa recurgi la masuri,e pacat sa creasca intr-o familie in care certurile,nelinistile si neincrederea sunt prezente."Nu ai fost atenta cu el"dar oare cu tine a fost cineva atent,oare tu nu ai dreptul la fericire la un barbat care sa te respecte,sa te ingrijeasca si iubeasca asa cum meriti.Nu uita ca lumea nu se sfarseste la un singur barbat si nu esti singura femeie din lume care isi creste singura copilul.Eu zic sa nu mai astepti paste,craciun sau alta sarbatoare si sa iei masuri imediat,orice ora trecuta e o ora pierduta in defavoarea ta si a copilului tau.Iti doresc multa sanatate si putere sa te ridici si sa traiesti asa cum orice mamica merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

bine ca ai un copil sanatos! e greu....dar nu sta lumea intr-un singur barbat. e greu singura, dar nici ceea ce traiesti tu acum nu e viata....daca isi lasa copilul pt o parasuta, inseamna ca nu e tatal langa care sa creasca copilul tau!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

eu zic sa divortezi,multa sanatate si ai grija de printesa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

anauna, nu ma simt in masura sa-ti zic eu daca sa divortezi sau nu, tu esti cea care trebuie sa decizi. insa, daca decizi sa divortezi, sa stii ca nu e mare lucru procesul, adica n-ai nevoie de "un avocat foarte bun", situatia voastra e foarte simpla, teoretic orice avocat te poate sfatui, iar daca te sfatuieste foarte bine, nici n-ai nevoie de prezenta lui la proces. si sa stii ca nici costurile nu sunt atat de mari, sau cel putin n-ar trebui sa fie...
daca mai e pe rol dosarul deschis de el (il poti verifica pe http://portal.just.ro/InstantaDosareLista.aspx?idInstitutie=212 - am vazut ca esti din constanta, ar trebui sa introduci numarul de dosar, e trecut in citatia pe care ai primit-o), poti sa faci tu cerere reconventionala (adica sa ceri tu divortul din culpa lui, pt infidelitate). daca dosarul lui nu mai e pe rol, poti face tu cererea de divort, din culpa lui exclusiva.
sfatul meu este sa ceri sa fie data hotararea fara motivare (oricata ura ai avea acum fata de el), nu se stie niciodata cand va avea acces fiica voastra la hotararea de divort, e mai bine pentru ea sa nu afle cat de mizerabil s-a purtat tatal ei cu mama ei...
daca vrei mai multe detalii, putem discuta pe PM.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

vivela - divortul e usor si merge orice avocat, e drept. dar partajul nu e acelasi lucru

Mergi la inceput