Sunt disperata! Caut sfaturi
As dori si eu cateva sfaturi de la voi toate. Am 32 de ani, o fetita de 2 ani si sunt casatorita de 10 ani (de 18 ani suntem impreuna. Sotul meu vrea sa divortam. Sa va povestesc pe scurt. Ne-am dorit tare mult un copil. Dupa 2 sarcini pierdute, m-a ajutat Dzeu sa raman iar insarcinata si cu multe sacrificii , pe care nu le regret absolut deloc (cerclaj de la 9 sapt de sarcina, fara viata sexuala 9 luni de zile) am nascut-o pe Alexia. O minune de copil care ma face sa simt ca am pentru ce trai! Sotul meu s-a indepartat de mine, avand pretentia din partea mea sa fiu vesnic atenta cu el, oricand dorea, la orice ora. Voi mamicile stiti ca atunci cand apare un copil , viata sexuala a celor doi soti se schimba putin. El nu a vrut sa accepte situatia, a cautat consolare in alta parte, fara ca macar sa vb cu mine, sa imi explice ce il nemultumeste. Adevarul este ca la capitolul comunicare a stat tot timpul foarte prost. Eu vb si el asculta sau ma aproba. Niciodata nu a venit sa spuna nimic. Il banuiam de infidelitate (se mai intamplase de 2 ori) dar el nega, ca de fiecare data, totul. Pana cand in urma cu un an l-am prins si nu a mai avut cum sa nege. De 1 an ma lupt sa incerc sa pastrez casnicia, pentru ca il iubesc, imi iubesc copilul , nu vreau sa sufere, sa creasca fara el. Eu stiu ce inseamna sa cresti fara tata (eu am avut ghinionul ca la 4 ani sa mi-l ia Dzeu).Am facut tot posibilul, am facut numai ce a vrut el, lucruri de care imi era sila si pe care nu credeam ca le voi face in viata mea. Dar nu s-a rezolvat nimic! El a continuat sa ma minta, spunandu-mi ca s-a despartit de ea, mi-a jurat chiar. Dar iar am descoperit ca ma mintea si acum nu mai e cale de intoarcere. E hotarat sa divorteze pentru ca sa se duca la ea: o curva care in 2 ani a despartit 3 familii in orasul nostru. Dar el nu vede asta: spune ca a gasit femeia ideala. Nu stiu cum sa trec peste, cum sa nu sufere fetita mea, care ma intreaba zilnic de el. El vine si o vede, dar nu mai doarme acasa. Ce sa fac? Va pup si va doresc o zi buna
Raspunsuri
Luna1 spune:
Pai nu stiu ce ar mai fi de facut decat sa te obisnuiesti cu ideea ca omul de langa tine iubeste pe altcineva, sa te adaptezi divortului, sa-ti recapeti mandria pierduta, sa ridici nasul in vant in fata vietii si sa mergi mai departe.
Fetita poate avea o relatie minunata cu tatal ei independent de tine.
Iar sacrificiul pe altarul casniciei datorita copiilor nu mi-a suras niciodata.
Succes.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Amina_Marina spune:
Ca e parasuta , ca e maicuta de biserica, durerea tot la fel de mare era .
Citat: |
Sotul meu s-a indepartat de mine, avand pretentia din partea mea sa fiu vesnic atenta cu el, oricand dorea, la orice ora |
Barbatii sunt ca niste copii, emotional vorbind , si, cine ajunge la concluzia asta , inseamna ca intradevar cunoate barbatii.Coco Chanel a avut dreptate.
Cind nu-i lasi sa se joace atunci cind vor ei , si cu ce vor ei, isi cauta alta joaca.Si, nu doar asta, morala e mult mai adinca.
N-ai alta solutie, lasa-l sa plece la ea, daca-l interesa de copil si de tine , nu facea asta .
Un barbat cind a gustat "fructul oprit" e imposibil sa-l obligi sa joace dupa regulile familiei.
dulcetica spune:
Pai el pare sa aiba o problema cu atasamentul.Spui ca ar fi la a treia relatia extraconjugala,cel putin din ce stii tu?Daca era una ar fi fost o greseala,dar la 3, eu cred cael nu se poate opri.Asta ar reflecta si relatia cu persoana "superficiala" care o are acum.Ceilalti trei ,pe care i-a despartit deja,s-au lamurit ca nu merita deranjul si i-au pasat-o lui .Din pacate concesiile la infinit si disponibilitatea maxima au efect contrar.Lasa-l sa se duca si nu-l mai pisa.Se va lamuri repede ce-i cu asta,ca nu degeaba au lasat-o ceilalti ,insa crezi ca se opreste?
Tentatii sint la fiecare colt de strada si lui ii e greu sa se abtina.
E clar ca depresiile postnatale si situatia din timpul sarcinii n-au avut cum imbunatati relatia,plus atentia exclusiva acordata copilului .Nu mai continua sa-l tii cu forta.Lasa-l si o sa se intoarca singur...plus ca intre timp poti sa vezi daca nu vrei cumva sa schimbi yala.
Chuny spune:
In primul rand as vrea sa-ti intre bine in cap ca nu esti deloc de vina pt infidelitatile sotului tau. Nu stiu ce mai speri de la aceasta relatie, cauta sprijin in jurul tau pt a iesi din ea! Nu te izola si nu accepta ca un asemenea om sa te distruga.
Deus spune:
sa faci in asa fel incat sa aveti un divort civilizat si sa vezi de tine si de fetita!
lasa-l si nu te crampona
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui anuna As dori si eu cateva sfaturi de la voi toate. Am 32 de ani, o fetita de 2 ani si sunt casatorita de 10 ani (de 18 ani suntem impreuna. Sotul meu vrea sa divortam. Sa va povestesc pe scurt. Ne-am dorit tare mult un copil. Dupa 2 sarcini pierdute, m-a ajutat Dzeu sa raman iar insarcinata si cu multe sacrificii , pe care nu le regret absolut deloc (cerclaj de la 9 sapt de sarcina, fara viata sexuala 9 luni de zile) am nascut-o pe Alexia. O minune de copil care ma face sa simt ca am pentru ce trai! Sotul meu s-a indepartat de mine, avand pretentia din partea mea sa fiu vesnic atenta cu el, oricand dorea, la orice ora. Voi mamicile stiti ca atunci cand apare un copil , viata sexuala a celor doi soti se schimba putin. El nu a vrut sa accepte situatia, a cautat consolare in alta parte, fara ca macar sa vb cu mine, sa imi explice ce il nemultumeste. Adevarul este ca la capitolul comunicare a stat tot timpul foarte prost. Eu vb si el asculta sau ma aproba. Niciodata nu a venit sa spuna nimic. Il banuiam de infidelitate (se mai intamplase de 2 ori) dar el nega, ca de fiecare data, totul. Pana cand in urma cu un an l-am prins si nu a mai avut cum sa nege. De 1 an ma lupt sa incerc sa pastrez casnicia, pentru ca il iubesc, imi iubesc copilul , nu vreau sa sufere, sa creasca fara el. Eu stiu ce inseamna sa cresti fara tata (eu am avut ghinionul ca la 4 ani sa mi-l ia Dzeu).Am facut tot posibilul, am facut numai ce a vrut el, lucruri de care imi era sila si pe care nu credeam ca le voi face in viata mea. Dar nu s-a rezolvat nimic! El a continuat sa ma minta, spunandu-mi ca s-a despartit de ea, mi-a jurat chiar. Dar iar am descoperit ca ma mintea si acum nu mai e cale de intoarcere. E hotarat sa divorteze pentru ca sa se duca la ea: o curva care in 2 ani a despartit 3 familii in orasul nostru. Dar el nu vede asta: spune ca a gasit femeia ideala. Nu stiu cum sa trec peste, cum sa nu sufere fetita mea, care ma intreaba zilnic de el. El vine si o vede, dar nu mai doarme acasa. Ce sa fac? Va pup si va doresc o zi buna |
sotul tau are o problema : ii place, se pare, mai mult viata sexuala decat viata de familie.
nu a gasit la tine ce isi dorea, a cautat in alta parte.
asta nu inseamna ca este vina ta, ci a lui, sau mai degraba nu (mai) sunteti compatibili dpdv sexual. el are niste asteptari sau dorinte pe care tu, desi te-ai "injosit" sa i le indeplinesti, nu a fost satisfacut sau multumit.
nu cred ca merita sa-ti sacrifici respectul de sine, demnitatea, pentru un astfel de barbat.
nu ati fi nici primul, nici ultimul cuplu in care sotii divorteaza, dar barbatul ramane un tata excelent pentru copilul ramas in grija mamei.
ti-ai dori ca fetita ta sa creasca alaturi de un tata adulterin si o mama vesnic nefericita, neimplinita pe plan afectiv si sexual ?
daca fiica ta ar trece prin aceasta siutatie, ce sfat i-ai da ?!?
fetita voastra va suferi oricum, fie ca divortati, fie ca ramaneti "impreuna" sub acelasi acoperis doar de dragul ei, dar avand fiecare o viata separata...
tu spui ca il iubesti - DE CE ? cum isi arata el ACUM iubirea pentru tine ?!?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
blackgirl0 spune:
Eu zic sa il trimiti la tratament pe sot. Nu-i de gluma, el de fapt sufera de-o boala. Mai multe informatii www.abusetreatment.org/sex-addiction.php" target="_blank">aici. Cred serios ca are nevoie de ajutor specializat.
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Eu zic sa il trimiti la tratament pe sot. Nu-i de gluma, el de fapt sufera de-o boala. Mai multe informatii www.abusetreatment.org/sex-addiction.php" target="_blank">aici. Cred serios ca are nevoie de ajutor specializat. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
O fi ca Tiger Woods
anuna spune:
Amina marina- Il las ca nu-l pot opri, dar ma doare sufletul pentru suferinta copilului meu si nu numai.
dulcetica - Da. De trei ori stiu eu - la un an dupa ce ne-am casatorit, apoi din 4 in 4 ani.Cred ca nu se poate opri. Imi spunea mie in gluma sa il caut peste 3 ani (de 1 an este deja cu ea)ca ne vom impaca sigur. tot el ma intreba dc vreau sa fiu amanta lui. Deci are o problema grava.
Sibylle- M-a distrus deja. Nu ma mai recunosc. eu nu am avut altra relatie cu un alt barbat. M-am casatorit virgina (chiar dc am fost prieteni 8 ani) si el a fost primul si unicul barbat din viata mea.
CorinaDani- eu stiu ca ai dreptate dar inca il iubesc. Nu stiu cum! Ratiunea il uraste, dar ce ma fac cu inima. Ma consum zilnic, plang cand nu ma vede nimeni si ma gandesc de ce mi se intampla mie? Cu ce am gresit eu? El spune ca eu nu am gresit cu nimic, ca l este de vine, dar asta nu ma consoleaza cu nimic. El cred ca nu m-a iubit niciodata. Am fost pentru el doar fructul oprit, pentru faptul ca nu am vrut sa ma culc cu el, deca dupa ce ne casatorim.
Dar stau si ma intreb de ce a fost de acord sa facem un copil? Un sufletel nevinovat care acum sufera! IL URASC
sdcristian - Cu avocatul nici nu stiu cum sa procedez. El a plecat si isi cauta chirie, si ne lasa pe noi in casa!