Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Paste Fericit va doresc , alaturi de cei dragi voua ! Sa vi se indeplineasca DORINTA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Paste fericit!! Sa dea D-zeu sa ne implim toate dorinta cea mare.
Am si eu o intrebare: ce se intampla cu un folicul care nu se sparge? V-am zis ca ultima oara cand am fost la dr Tutunaru, aveam un folicul de 25 mm, z 15, si daca a plecat nu m-am mai dus peste 2 zile, dar m-am dus in cta la d-na Cocei si mi-a zis ca foliculul meu este in continuare acolo si are tot 25, asta se intampla in ziua 17, mai departe nu am mai avut unde sa ma duc ca e pastele, dar nu prea stiu ce sa fac acum, a avut cineva asa? sa imi dea un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanab04

Am si eu o intrebare: ce se intampla cu un folicul care nu se sparge? V-am zis ca ultima oara cand am fost la dr Tutunaru, aveam un folicul de 25 mm, z 15, si daca a plecat nu m-am mai dus peste 2 zile, dar m-am dus in cta la d-na Cocei si mi-a zis ca foliculul meu este in continuare acolo si are tot 25, asta se intampla in ziua 17, mai departe nu am mai avut unde sa ma duc ca e pastele, dar nu prea stiu ce sa fac acum, a avut cineva asa? sa imi dea un sfat?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

[quote]citat din mesajul lui oanab04

Depinde cand are loc ovulatia la tine. La mine e in zilele de CM 16-17 (CM e de 30-31 zile). Se poate sparge atunci, daca nu se va elimina la CM. Se mai poate face si chist, speram ca nu la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

am inteles ....acum daca tot mi-ai dat prajitura da-mi si lingurita te rog.....un program al doc cunosti?
iti multumesc mult

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Oana , depinde cand ovulezi ...insa deja e prea mare , probabil deja ai ovulat si s-a spart . Ce e important ....macar ai prestat zilele astea ??

Macarie , Dr T e zilnic la cabinet , de pe la ora 13-13:30 , pana in jur de 18:30-19 , depinde de paciente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

va multumesc mult pt raspunsuri.

---------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am trecut "razant" sa va urez Paste fericit si sa felicit o tutunica pt ziua ei

LA MULTI ANI RALA SA FII SANATOASA ,FERICITA , iar in nov sa ai parte de marea intalnire a vietii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Multumesc din suflet Georgia , a fost cea mai frumoasa aniversare din viata mea.
Saru-mana Machusica pt urari .
Va pup pe toate si sa va aduca primavara cadoul mult visat.

PS: pont: la magazinele DM se gasesc teste de sarcina "first response", cica sunt mai sensibile, pe ele scrie cu 6 zile inainte de ziua 1, la mine s-a pozitivat in z24 a CM. Iar mie nu mi-a dat niciunul erori, fara "faint lines", fara "evap". Pretul e acceptabil, 16 lei.

7+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ralaaaaaaaaaaaaaaa.. la multi aniiiiiiiii, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe pe masura

Georgic.. mersic ca ne aduci aminte

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput