Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111
Raspunsuri - Pagina 7
anaconda2 spune:
Paste Fericit va doresc , alaturi de cei dragi voua ! Sa vi se indeplineasca DORINTA
!!
oanab04 spune:
Paste fericit!! Sa dea D-zeu sa ne implim toate dorinta cea mare.
Am si eu o intrebare: ce se intampla cu un folicul care nu se sparge? V-am zis ca ultima oara cand am fost la dr Tutunaru, aveam un folicul de 25 mm, z 15, si daca a plecat nu m-am mai dus peste 2 zile, dar m-am dus in cta la d-na Cocei si mi-a zis ca foliculul meu este in continuare acolo si are tot 25, asta se intampla in ziua 17, mai departe nu am mai avut unde sa ma duc ca e pastele, dar nu prea stiu ce sa fac acum, a avut cineva asa? sa imi dea un sfat?
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanab04 Paste fericit!! Sa dea D-zeu sa ne implim toate dorinta cea mare. Am si eu o intrebare: ce se intampla cu un folicul care nu se sparge? V-am zis ca ultima oara cand am fost la dr Tutunaru, aveam un folicul de 25 mm, z 15, si daca a plecat nu m-am mai dus peste 2 zile, dar m-am dus in cta la d-na Cocei si mi-a zis ca foliculul meu este in continuare acolo si are tot 25, asta se intampla in ziua 17, mai departe nu am mai avut unde sa ma duc ca e pastele, dar nu prea stiu ce sa fac acum, a avut cineva asa? sa imi dea un sfat? |
Dumnezeu ne va ajuta!
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita [quote]citat din mesajul lui oanab04 Paste fericit!! Sa dea D-zeu sa ne implim toate dorinta cea mare. Am si eu o intrebare: ce se intampla cu un folicul care nu se sparge? V-am zis ca ultima oara cand am fost la dr Tutunaru, aveam un folicul de 25 mm, z 15, si daca a plecat nu m-am mai dus peste 2 zile, dar m-am dus in cta la d-na Cocei si mi-a zis ca foliculul meu este in continuare acolo si are tot 25, asta se intampla in ziua 17, mai departe nu am mai avut unde sa ma duc ca e pastele, dar nu prea stiu ce sa fac acum, a avut cineva asa? sa imi dea un sfat? |
Depinde cand are loc ovulatia la tine. La mine e in zilele de CM 16-17 (CM e de 30-31 zile). Se poate sparge atunci, daca nu se va elimina la CM. Se mai poate face si chist, speram ca nu la tine.
MACARIE spune:
am inteles ....acum daca tot mi-ai dat prajitura da-mi si lingurita te rog.....un program al doc cunosti?
iti multumesc mult
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
anaconda2 spune:
Oana , depinde cand ovulezi ...insa deja e prea mare , probabil deja ai ovulat si s-a spart . Ce e important ....macar ai prestat zilele astea
??
Macarie , Dr T e zilnic la cabinet , de pe la ora 13-13:30 , pana in jur de 18:30-19 , depinde de paciente...
MACARIE spune:
va multumesc mult pt raspunsuri.
---------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
georgia_c spune:
am trecut "razant" sa va urez Paste fericit si sa felicit o tutunica pt ziua ei
LA MULTI ANI RALA

SA FII SANATOASA ,FERICITA , iar in nov sa ai parte de marea intalnire a vietii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
rala spune:
Multumesc din suflet Georgia
, a fost cea mai frumoasa aniversare din viata mea.
Saru-mana Machusica pt urari
.
Va pup pe toate si sa va aduca primavara cadoul mult visat.
PS: pont: la magazinele DM se gasesc teste de sarcina "first response", cica sunt mai sensibile, pe ele scrie cu 6 zile inainte de ziua 1, la mine s-a pozitivat in z24 a CM. Iar mie nu mi-a dat niciunul erori, fara "faint lines", fara "evap". Pretul e acceptabil, 16 lei.
7+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
mada23 spune:
Ralaaaaaaaaaaaaaaa..

la multi aniiiiiiiii, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe pe masura

Georgic..
mersic ca ne aduci aminte
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista ![]()
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."