Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei rala fain iti sta cu semnatura asta

cred ca a fost cea mai cea aniversare , sarbatoreati la dublu ..ma bucur , mai ales ca ai o data de nastere pt bb tareeee draga mie... si nu uita tareeee tras de galos ca sa ne urnesti si pe noi

simtesc eu ca ai picior bun ..., asta ca sa nu zic mana ca pe mine nu ma urnesti cu mana

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Georgi draga, nu stiam expresia dar daca trasul galosilor va aduce si pe voi langa mine, pregatiti-va fetelor! De cand nici nu imi iesisera testele parca mi-a turnat cineva plumb in toti pantofii. Cred ca numai picioarele imi cantaresc 3 tone. Eu tare m-as bucura sa facem din capitolul asta de 3 Asi, unul de mare sarbatoare!
Multumesc Madutz drag

7+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

La multi ani, fata draga!
Trage bine galosii aia, ca Georgicu' are dreptate!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am fost la eco, am scapat de chisturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

am fost la eco, am scapat de chisturi!

Hristos a inviat!
ma bucur pentru tine ca ai scapat acum te pui pe treaba la prestat linistita

Mergi la inceput

trebuie sa astept ciclul urmator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CDS spune:

Dupa cativa ani de asteptari si incercari am ajuns la Dr.T.Am facut monitorizarile de rigoare, spermograma nu era prea buna si in final laparo...rezultatul a fost pozitiv, mi-a desfundat trompele, dreapta functiona foarte bine.Pe 9 feb 2010 am facut IA si am ramas insarcinata. Este un dr. exceptional, i-au reusit toate prima din prima.Acum, la 8+ saptamani,chiar si cu tratamntul cu pregnyl sarcina s-a oprit din evolutie si s-a terminat totul foarte repede si trist. E foarte greu, doare rau, nici nu mai am lacrimi sa plang, dar nu imi pierd speranta. Dr.T este singurul care mi-a inspirat incredere si imi place stilul, scurt si la obiect, nu te amageste. Doamne ajuta sa poata sa ne ajute in continuare pentru ca noi nu cedam. Acum inca suntem in stare de soc si incercan sa ne revenim.O sa trecem si peste aceste momente.
Din experientele voastre, la cat timp ati ramas iar?

Mergi la inceput

CDS , regret tare mult ca nu ai ajuns la capat, sigur data viitoare va fi bine.
ai incredere in dr. t.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

CDS imi pare tare rau stiu cum e sa pirzi sarcini si eu am pierdut una de 8 si una de 18 sapt.
Magdita am vazut ca m-ai trecut la mamici Printesa mea Natalia am nascut-o 20 dec 2009 ,51 cm ,3300 g ,cezariana si apgar 10.E o pretentioasa.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
mi se pare mie ca v-ati imputinat? sau e lumea in vacanta? n-am mai scris demult...
ma bucur pentru viitoarele mamici!
ma asteptam sa va gasesc pe prima pagina :)
stiti cumva daca dl dr are joi vreun program special? vreau sa stiu sigur daca il gasesc joi...
sunt trista ca ca e cam putina activitate. eram mai multe candva.
va pup

Mergi la inceput