Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111
Raspunsuri - Pagina 6
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Arianna ....bafta maine !!www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze |
Merci

Viitoare
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui simonia ce se va intampla maine? ![]() |
Am facut inseminare
Viitoare
camcris spune:
| citat din mesajul lui anaconda2 Camcris , cum spunea si Arianna , dr T se intoarce luni . Tu cand zici ca trebuie sa incepi monitorizarile ? Inca nu s-a terminat luna , abia a inceput.... www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze |
tr. sa merg vineri 02.04.2010 Z10
anaconda2 spune:
Cami , nu e tarziu nici daca incepi din ziua 11-12 , chiar 13 . Marti probabil ca o sa-l gasesti la cabinet . Da-i un mesaj luni pe seara , si vezi ce-ti raspunde . Totusi , nu cred ca vine de luni , in a doua zi de Paste !
camcris spune:
am zis ca dac tot nu am cum sa incep monitorizarile din Z10
iau tratamentul ptr. stimulare usoara CLOMIFEN sa vedem ce o iesi
mai am 1 pastila maine din 5 cate mia dat sa iau
MACARIE spune:
fetelor , ma puteti ajuta cu nr de tel al lui dr.T , trebuie sa ma programez la dansul .Cum se procedeaza....trimit mes sau sun? ma programeaza dansul sau ma duc direct la cabinet.
multumesc mult ..va 
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
camcris spune:
| citat din mesajul lui MACARIE fetelor , ma puteti ajuta cu nr de tel al lui dr.T , trebuie sa ma programez la dansul .Cum se procedeaza....trimit mes sau sun? ma programeaza dansul sau ma duc direct la cabinet. multumesc mult ..va ![]() --------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
te duci direc la cabinet
primul venit primul servit
nu se tine cont de programare
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui simonia arianna, spunem pentru tine in noaptea de Pasti ![]() |
Multumesc !...esti o draguta !
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa devenim mamici

Viitoare

pentru tine in noaptea de Pasti