Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

oana de la cine stii ca pleaca in strainatate? nu poti intreba si pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Dragele mele multumesc tuturor pentru urari, stiu ca va bucurati pentru mine asa cum si pe mine m-a bucurat fiecare reusita si cum urmeaza sa ma bucure cat de curand si ale voastre.
Cea mai mare bucurie a fost sa vad inca o data subiectul nostru pe prima pagina, ba chiar primul.
Ana, Camcris, Mada draga, Ileana, Adriana... tuturor . Magditule multumesc mult pt urari si sustinerea de-a lungul timpului si pentru modificarile de pe prima pagina. Primesc cu drag dedicatia si vreau neaparat sa o fac mai departe fetelor care simt azi ca au ajuns la capatul puterilor, care se simt singure si triste, le spun sa nu isi piarda niciodata optimismul, stiu ca suna ca din carti si tampit, dar pe asta nu ni-l poate lua nimeni si este cel mai ieftin tratament pe care ni-l putem aplica singure.
Cum am reusit? Aproape ca nici eu nu-mi imaginez. N-am facut niciun tratament, nu am luat niciun fel de pastila. L-am crezut pe T cand mi-a spus ca "sigur ca ai sanse sa faci copii, trebuie doar sa schimbam abordarea". Am cunoscut in ianuarie o tipa extraordinara cu 3 extrauterine la activ si nicio trompa care isi doreste cel de-al doilea copil si este la fel de optimista ca orice incepatoare si la fel de puternica ca orice veterana. M-am bazat pe sotul meu care in fiecare luna ii dadea un nume copilului nenascut (si chiar neconceput) si vorbea cu el/ea in fiecare seara. Si in plus, intr-o doara, am inceput sa imi masor temperatura bazala. A devenit un fel de hobby si cred ca toate combinate si un strop de ajutor de sus au dat rezultatul scontat.
Va pup pe toate ca fug pe la medici de familie si alte laboratoare...

6+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Pt cele interesate .....se intoarce luni pe data de 5 domnul doctor ......am vb mai devreme cu dansul la telefon.

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

buna fetelor,
va rog sa imi spuneti si mie unde anume il gasesc pe dr. Tutunaru.
eu am facut 4 IA,din care 3 au fost cu doua liniute dar din pacate am pierdut sarcinile.
acum vreau sa aud si alta parere si citind aici am vazut ca este un doctor cu multe reusite,asa ca va rog sa imi dati o adresa unde il pot gasi.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumim arianna, pentru informatie
bine ai venit oana 26 . sigur ca trebuie sa ceri si alte pareri. cabinetul dr. tutunaru este pe strada constantin sandu aldea dar nu stiu numarul. este prima strada langa agronomie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

numarul 86 ......c-tin sandu aldea nr 86.

simona ....nu ai pt ce

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Arianna ....bafta maine !!

Oana , ai un link mai jos, cu harta. Nr 86 e pe stanga , cam pe la jumatatea strazii .

Pune 3 de w in fatza si scoate ghilimelele..... "giftededu.org/wp-content/uploads/2009/04/harta.jpg".
Activeaza-ti PM .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor eu trebuia sa merg la monitorizari luna asta dar daca dr. a plecat sa dus si posibilitatea de IA
asta este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Camcris , cum spunea si Arianna , dr T se intoarce luni . Tu cand zici ca trebuie sa incepi monitorizarile ? Inca nu s-a terminat luna , abia a inceput....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Ralaaaa, ce veste extraordinara! Ma bucur enorm pentru tine ! Doamne ajuta! Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos!

Mergi la inceput