Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ralaaa, uite asa un ranjet am pe fata de ieri , mi-ai facut ziua frumoasa si ne-ai dat o raza de speranta, noua, vechiturilor, care nu mai stim ce sa facem sa-l ademenim pe bebe sa vina la noi . Felicitari inca o data, o sarcina usoara ca un fulg si un bebe absolut perfect care sa mosteneasca firea mamei .
Uite cum apar fetele mele dragi la asa vesti . Doamne ajuta, sa se umple prima pagina de noi gravidutze , ca prea am somat.

O zi frumoasa tuturor .

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mai Ralule cum ne-ai adunat tu pe toate, la burtika

Ilenushule..tu cum esti? esti bine?

multe imbratishari pentru toate

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am facut 3 chisturi de la stimulare cu clomifen, cine a mai facut asa ceva? cum s-au rezolvat? in timp, cu medicamente, punctie ? va rog daca puteti sa imi raspundeti, pana saptamana viitoare la eco este timp mult si vreau sa ma gandesc la ce am de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rezulatte bune se obtin cu tinctura de coacaz negru.Eu asa am rezolvat.
bafta multa

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Felicitari Rala, multa multa sanatate sa aveti. Fetelor am o mare dilema, am fost ieri la monitorizare - z 15 - os 25, nu este prea mare? nu trebuia sa se fi spart deja? Beleaua mare este ca Tutunaru pleaca in strainatate si asa ca nu am cum sa continui monitorizarea, sa ma lamuresc si eu ce se intampla cu foliculul asta. Asa ca am batut drumul constanta bucuresti degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Rala felicitari ! asa veste in asa o saptamina.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanab04

Felicitari Rala, multa multa sanatate sa aveti. Fetelor am o mare dilema, am fost ieri la monitorizare - z 15 - os 25, nu este prea mare? nu trebuia sa se fi spart deja? Beleaua mare este ca Tutunaru pleaca in strainatate si asa ca nu am cum sa continui monitorizarea, sa ma lamuresc si eu ce se intampla cu foliculul asta. Asa ca am batut drumul constanta bucuresti degeaba.

oana am intalnit fete care aveau foliculul mai mare 27 si nu se sparsese si cand a venit dupa 2 zile nu mai era
poate sa se produca ovulatia in 2 zile
voi sa faceti o zi da una ba sau asa cum ti-a zis doctoru
nu te supara ca intreb dar cand pleaca dr. si cand se intoarce?
bafta multa si sa fie cu luna asta

Mergi la inceput

si pe mine ma intereseaza cand se intoarce, pe 6 aprilie trebuie sa ma duc sa vad ce fac chisturile. sa nu ma duc degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Pleaca miercuri dim la 8, dar din pacate nu stiu cand se intoarce.

Mergi la inceput

multumesc mada,
cum facem sa aflam cand se intoarce dr.? eu imi iau o zi concediu si nu vreau sa o iau degeaba, voi avea nevoie de multe drumuri la buc.

Mergi la inceput