Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111
Raspunsuri - Pagina 20
georgia_c spune:
tot io ..deh roza .. machus si felicuta , cu intarziere va urez LA MULTI ANISORI dragutelor , sa se prinda numai binele de voi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
bellla77 spune:
Georgicule ajuta-ma si invatama cum sa pun o poza.Sa-mi vedeti cu toti minunea Cam greu cu tehnica asta
monicabo spune:
Salut!
N-am mai intrat demult pe aici, si ce sa vad, o gramada de fete gravide!
Ma bucur mult de tot 

Chiar, ce mai face dl doctor? Parca mi-e dor de el, doar a facut parte din viata noastra![]()
din ian 2007 cand m-a preluat cu prima sarcina, pana in nov 2008 cand am nascut a doua oara..de fapt putin dupa, in ian 2009, la controlul de 6 saptamani. Deci 2 ani...
Machus, ce mare s-a facut Bogdan! La fel ca Ana Maria, ca-s de-o varsta! De altfel suntem si in aceeiasi odisee, n-ai mai scris pe acolo deloc... (si eu scriu rar, din lipsa de timp)
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
machus spune:
Bella mi-au dat lacrimile si imi tresalta sufletul sa te simt atat de fericita si implinita. Cred ca am mai zis, ca finutul meu este adoptat, prietenii mei foarte buni avand probleme de infertilitate. Atunci am inteles, ca poti iubi orice copil. Iar daca o intrebi pe prietena mea, iti va zice ca este copilul ei, ca faptul ca nu l-a purtat in pantece nu are nici o insemnatate. Ma bucur sincer pentru voi si va admir. Si asta am mai zis-o, atunci cand ma pregateam de fiv, ma detasasem oarecum cu gandul ca indiferent daca voi reusi sau nu sa raman gravida, nu ma vor apuca 40 de ani fara copil.
Georgic, multumesc din suflet de urari. Te pup.
Monicabo,asa este , nu stiu cand a trecut timpul. La odisee cred ca nu am mai scris de cand am nascut. Acum sunt o idee mai libera la munca..
Felixut, la multi ani!
Magditza 
Rala, Tamy pupici pe burtici
elly_me spune:
Bella- felicitari
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
Cand am citit mi s-a facut pielea gaina de emotie.
Si eu voi lua in calcul - pe viitor - o adoptie daca nu se poate altfel. Dar mai incerc 5 ani.
Daca nu iese nk- vom lua masuri. Nici eu nu pot trai fara un copil.
Imi plac mult prea mult copii- imi doresc mult prea mult .. si nu as putea trai fara un sufletel mic.

Georgia 
ce mai faci??

Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)
felix76 spune:
Fetele mele dragute, va multumesc de urari! Sa dea DD la toate sa fiti fericite si sanatoase!
Machusica
sa va dea DD o surioara pentru Bogdanelul frumusel exact cand va doriti voi! Si acum mi-l aduc aminte cand am fost in parc la intalneala, o minunatie de copil!
Aditu
cine stie? Poate nu va mai fi nevoie de nici un FIV!
Jorjic
, uite ca ma prinse gravida aniversarea asta, cea mai frumoasa sarbatoare dintre toate de pana acum!
Madutule, asa este, suntem la aceeasi odisee, cine si-ar fi imaginat??? Sper din suflet sa fim bine si noi si bebeii nostri, pana la capat!
Bellla, m-ai emotionat! Sa-ti traiasca comoara! Am citit undeva o maxima: copiii adoptati nu sunt crescuti in burta ci in inima, asa e Cristinela ta! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de alta! 
Elly felictari pentru kg pierdute, sttiu ca de multa vreme faceai eforturi sa le dai jos! Poate asa se regleaza si organismul tau si va face fata cu brio unui FIV. Sper din suflet sa fie unul singur si norocos, indiferent unde te hotarasti sa mergi!
Rala
ma bucur ca te intelegi bine cu Tutu-limbutu! Cred ca abia astepti sa-ti vezi rozalia care te apasa pe vezica! Eu inca ma gandesc sa-mi cumpar echograf sa vad gazuta de fiecare data cand mi-e dor, adica cel putin zilnic ![]()
Monicabo
tu esti printre veteranele lui T! Sa-ti traiasca mununile!
Magditule, stiu ca esti tare ocupata cu servicul dar macar asa, un ochi pe aci sa mai dai si tu! Te pupicesc si sa stii ca te voi suna curand!
Va pup pe toate si indiferent pe unde mai sunteti, imi face placere sa ne mai intalnim aici!
Felix
16 fix
monicabo spune:
Felix, felicitari pt sarcina! Cum ai reusit? Stiu ce incercai de mult...Ceva investigatii noi sau vreo interventie, sau asa pur si simplu a venit momentul? Cum te simti, esti bine? Ai facut morfofetala la Iosup, ti-a zis ce ai in burtica?
Vis a vis de fete, iti multumesc mult, cresc cu o viteza ametitoare...
Cu cea mare incepem gradinita acum in septembrie, vorbeste o gramada, ii vine tot felul de idei, coloram, desenam, citim povesti..cea mica si-a dat si ea in ultima vreme drumul si ea la vorba... in rest, impreuna fac tot felul de prostii, te multe ori casa arata ca dupa bombardament
, dar viata e intr-aevar frumoasa cu copii
Rala, stiu ca si tu ai trecut prin multe cu sarcina...stiu ca ai avut o extrauterina.. Ma bucur mult ca ai reusit de data asta
Machus, hai mai treci cu 2 vorbe si pe la odisee.. Nici eu nu scriu mult, dar se bucura fetele cand mai scrie cineva care nu a mai scris demult...
Bella, feliciari pt adoptie! Sa va traiasca micuta!![]()
Salut toate fetele si va doresc mult succes pe toate planurile si visele sa devina realitate

Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
felix76 spune:
Monica, puiul meu e conceput prin FIV, primul si cel norocos, facut la Budapesta. Sper sa ca primele vorbe ale lui sa fie pe ungureste ![]()
Investigatii am facut cu carul, si laparo si histero si hematologie unde mi-am descoperit "frumusetea" de mutatie care da infertilitate... Oricum, nu stiu cat a fost asta problema noastra dar stiu clar ca gigeii sotului nu se pupau cu inaccesibilele mele de ovule, la FIV fara ICSI nu a functionat treaba.
Morfofetala am facut-o dar dr la care am fost nu mi-a spus ce este minunea, a zis ca e prea devreme si riscul sa se schimbe pana la final e mare. Asa ca asteptam 17 septembrie cand il vom vedea pe bebe din nou si sper ca atunci vom sti ce ascunde burta mea. Eu simt ca e baiat, sa vedem daca nu ma insel...
Ce frumoooos, prima zi de gradinita! Sa fie intr-un ceas bun si sa-i placa micutei tale intre copii si jucarii! Nu conteaza ca e casa in dezordine, puii sa fie fericiti!
Va pup pe toate si o sa mai trec pe aici chiar daca nu mai sunt pacienta lui T de ceva vreme. Mereu mi-a placut atmosfera de pe subiect si acum e super ca au iesit fetele din barlog!
Felix
16 fix
mada23 spune:
Felixule...

am uitat de tine,neuron gravid
sa te uite relele, sa ne traiesti si sa faci bb sanatos la multi ani
Bella...
m-a emotionat tare povestea ta, DD lucreaza prin orice cale, ma bucur tare mult ca v-ati gasit linistea si implinirea, sa va traiasca minunea
,ma inclin in fata voastra
.pt poze tre sa-ti faci un cont pe site-urile de poze si apoi sa pui acolo, iar aici copii linkul.
Machushic..si tu te-ai sarbatorit, dar am uitat si de tine, noroc ca ne mai trage Georgi
de maneca, sa fii sanatoasa , multe 

Dudu..tot asa se asteapta, vinerea nu prea este, 150 e costul consultatie+eco.
Brotacel....ar trebui sa mergi la dr tau sa vezi ce-ti recomanda, si eu am balarii si am facut pregnyl de la 4s, dar din fericire nu am avut sangerari, nu stiu sa-ti zic daca ajuta sau nu in cazul tau, mergi la dr cel mai bine, poate ca ar trebui sa faci clexane, dar la indicatia medicului.Sanatate multa si sarcina usoara
Poti mari cantitatea de utrogestan, eu am luat 800mg pe zi.
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
dudu200705 spune:
Chiar nu mai merge nimeni la Fortis? Ma puteti ajuta cu cateva informatii, va rog mult!
multam!