Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Elly.. mersic mult , doamne ajuta sa ma urmezi cat mai curand, ce ne-ai strans tu , chiar imi e tare dor de zilele de "vorbareala". Bravo pt kg date jos, tinem pumnii sa fie fiv-uletzul norocos, dar poate te orientezi spre alta clinica, decat giulesti, multe
Rocsy..off iubita imi pare tare rau, multe condoleante...e mult prea grea durera ca s-o alinam cu vorbe, cea mai mare imbratisare DD nu te-a uitat sa fii convinsa de asta, doar ca uneori tre sa asteptam prea mult minunea, dar cu siguranta va veni
Felixule... sunt cu ochii pe tine si pe Tamytzu ma gandesc mereu la voi, asa ca de la burtica la burtika, sa ajungem cu bine la finish, cine ar fi crezut ca vom fi la aceeasi odisee, chiar daca nu suntem active, ne vom reveni spre final
Machushicule... fata si Bogdanelul drag, hai vino la buc rezolvi problemutzele si faci o surioara nu mai astepta, nu avem timp de asteptat.Si din experienta mea medicul bun din GL e "trenul de bucuresti",vezi sa nu strice treaba pe acolo medicii din GL, eu mi-am pierdut toata increderea in ei.
Rala.. burtika frumoasa de Maia am tras cu un ochishor la pozele surioarei(o pup tare) si ti-am vazut burtika
Adriana..fata tare si tinem pumnii sa ma urmezi, ce planuri mai ai?
Georgi, Magdi.. stiu ca sunteti ocupate rau dar poate mai dati cate un semn
Anaconda.. mamica
Aerlilian..sper ca esti bine,

Noi suntem bine, multumim lui DD, crestem, avem 366g, am ajuns la jumatatea drumului, speram s-o tinem tot asa, mai cu piticii pe creier,da noroc ca ma shuteaza si ii mai goneshte.Stau mai mult in casa, tre sa stam cumintei, da avem cu ce ne umple timpul si trece repede.

poop toate fetele

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada ca te vazui pe aci

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adriana- nu mai stiu unde am scris ca ai fi gravi- dar daca am scris poate in curand ne dai o veste buna.
Majoritatea fetelor sunt gravidutze - asa ca urmam si noi in curand

o sa-mi fac toate analizele ca s afiu linistita.
Oricum analizele hormonale le am facute de vreo 7-8 ori si majoritatea analizelor le-am facut anual. HSG, histeroscopia operatorie si laparoscopia le am facute doar 1 data.

Oricum voi repeta analizele si asa cum m-au sfauit mai multe fete voi face si analizele de trombifilie- sa elimin orice cauza.

Tu te duci la dr. Albu parca- sau l-ai schimbat?
Nu prea mai sunt la curent cu toate ... sau te duci la unguri???

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Madaun pupic mare pt tine si unul pt bebe cel luptator . Ma bucur ca sunteti bine, si ma rog la Dzeu sa fie asa pina la final. Meriti minunea asta cu desavarsire
Eu sunt bine, multumesc lui Dzeu, am avut o periada grea dupa fivul nereusit, dar m-am ridicat si mergem inainte. Culmea acum sper din suflet sa raman natural ( s-a intimplat o data, poate sa se intimple si a doua oara nu?), sunt mai linistita, mai calma, ma inteleg mai bine cu al meu sot ( cred ca Dzeu mi-a dat un sot bun, intelegator si f cald, mereu ma sprijina si ma intelege). Deocamdata nu am planuri de un alt fiv, m-a costat enorm, a fost un efort financiar imens pt noi, dar am credinta ca se va gasi o cale si pentru noi atunci cind Cel de Sus va crede de cuvinta.
Elly ai scris la subiectul cu felicitarile pentru nasterea fetitei Catalinei. Probabil a fost o confuzie, nu e bai.
Eu fiv am facut la clinica dr greci, care sunt niste profesionisti si niste oameni extraordinari. Nu as avea ce sa le reprosez. Mai merg si la Albu la Medlife, pentru ecografii sau diverse probleme.
Decizia unde vei face fiv e f grea, dar va trebui sa fii impacata cu tine insuti ca ai luat cea mai buna decizie. Daca te pot ajuta cu ceva, sa imi spui.
Va pup pe toate, aici au scris multe fete dragi mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Buna, mamicilor si viitoarelor mamici!
Am nascut cu dr. T in 2007 si acum sunt proaspat graviduta cu al 2-lea bb. M-ar interesa cateva informatii despre dr. T. In ce zile este de gasit la cabinet; daca se asteapta tot asa mult la coada pana intri si care este costul consultatiei cu sau fara eco pentru sarcina la el?
De asemenea, orice alta info este binevenita.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adriana- cand ma voi hotari cu cine - ce ..... voi intreba pe toata lumea.
Conteaza experianta voastra- de aceea intru pe forum
Am recitit si eu subiectul si unde am facut postarea respectiva- si am vazut ca facusem o afirmatie ca sunt multe fete cunoscute gravidute si apoi am insirat fetele pe care le mai stiam si eu pe forum si o felicitasera pe CAtalina si le pupaceam- nu neaparat pe gravidutze .
Dar eu sper sa se-ntample cat mai repede minunea

PS- o sa am mai multe sa te-ntreb - dar pe PM

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna dragelor, sunt noua aici la voi si vin cu o mare rugaminte. sunt insarcinata in 8 saptamani (sarcina naturala), am o mutatie de trombofilie, am pierdut 2 sarcini tot in sapt 8 iar acum de duminica am inceput sa am niste scurgeri maronii-rosiatice. iau utrogestan 600 mg pe zi (cantitate maxima). pt trombofilie iau aspenter + medynforte + o gramada de vitamine.
s-a mai confruntat cineva cu acest scurgeri urate si infricosatoare? a facut cineva pregnyl credeti ca ajuta?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Salut toate tutunicile.
Cam slaba miscare.Ce animatie ierea pe vremuri.De intilneli ca pe vremuri nici nu crez ca incape vorba.La drept vorbind motive am cam avea din belsug.Este vorba de Rala,Mada care fac parte din categoria veteranelor.Felicitari fetelor sunteti niste invingatoare.
Despre mine va pot spune ca am abandonat lupta cu balariile de la semnatura inseminari si tot tacimul.Punct si de la capat ,de asta data pe alt drum cel al DGPC-sector 4.Pe 1 MARTIE cu sotu de mina si toate actele necesare m-am prezentat la serviciu adoptii.Pe 5 MAI ne-a iesit atestatul ptr adoptii. Pe 21 MAI am fost sunata sa vin sa vad o fetita si sfatuita sa nu-mi fac prea mari sperante.
La 2 zile ieream la Bacau de acolo este fetita.A meritat cele 4 ore de condus .Ne-am adorat reciproc.Dupa 2 zile de vorbit la telefon deja ne spunea mama si tata.Totul a mers super repede pe 19 iulie deja ieream citati la tribunal ptr a o lua acasa.Pe 26 iulie ne-am adus copilul acasa .Este o scumpete de fetita face 4 ani in octombrie .Toata lumea care o vede are un soc seamana izbitor de bine cu mine.O cheama Cristinela,pe mine chemindu-ma Crisina la fel ca pe mama ei nat.I--mi spune din 5 in 5 min mami te iubesc,este super cuminte.Sunt in al 9 lea cer.Sunt convinsa pina in pinzele albe ca totul este de la Dumnezeu.Dupa 7 ani de chin ,3 sarcini pierdute in numai 2 luni sa reusesc sa am un copil al meu.Asta mi-a fost destinul.
Sper ca nu v-am plictisit prea tare .Este strict o experienta de viata pe care am tinut sa o spun si sa dea de gindit celor care cred ca numai este nimic de facut .Eu mai am 7 ani pina la 40 ani si poate o sa-ma vaz si eu gravi.Daca nu am deja o minune de fata.Nu pot vede viata fara copil.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna zanici

ha..asta da mana lui DD ... n-am mai trecut de multa vreme la acest subiect ... heheee ce vremuri ..dar nah uite ca bellla77, m-a scos din barlog .. felicitari mamico sa-ti traiasca gaza si sa va bucurati de tot ce e mai bun alaturi de ea

va pupacesc pe toate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput