Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111
Raspunsuri - Pagina 12
rala spune:
Of Madutule, multumesc de lamuriri, sper ca nu te-a suparat sa trebuiasca sa relatezi din nou, dar si pentru mine si poate si pentru alte fete e folositoare informatia.
Eu ma bucur ca ai descoperit cauza. Nimic nu mi se pare mai crud decat "inexplicabilul", macar asa stii ce ai de facut. Bafta cu tratamentul si astept curand vestea cea buna.
10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
mada23 spune:
fata si burtika
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
rocsy2007 spune:
mada te rog explica-mi mai exact despre ce este vorba si ce analize trebuie sa fac. unde? eu nu am pierdut nici o sarcina. doar daca nu cumva a fost avort menstrual. nu stiu ce sa zic. te rog spune-mi mai multe.pupici
rocsy2007 spune:
eu am facut in noiembrie 2008 analize la fundeni la valentina uscatescu si mi-a iesit APS (SAFL) slab pozitiv. mi-a zis sa iau aspenter. am luat. nu stiu cu ce m-a ajutat. in fine . nu s-a intamplat nimic.
dalailana spune:
Salutare fetelor am si eu o intrebare la voi: stiti cumva sa fie Dr. T in concediu? - ieri cabinetul a fost inchis si nu stiu daca sa incerc si miercuri sau nu.
Multumesc
mada23 spune:
Rocsy..
scuze acum am vazut mesajul tau deci pana la urma ti-a iesit ceva, din pacate dr Uscatescu nu face toate analizele, la Synevo sunt doua pachete profil antifosfolipidic este -210 si profil trombofilie ereditara II-690 care cuprind mai toate cele mai importante(intra pe site-ul lor sa vezi ce contine fiecare profil, e un pachet de analize) nu e musai sa pierzi sarcinile, sunt foarte multe fete care nu au ramas niciodata si au balariile astea, uite si Felixutzul drag se "lauda" din pacate cu asa ceva si Georgi
si asa mai departe, Tamy....care s-au mai perindat pe aici.
Eu zic ca merita din plin sa rupi 900 ron si apoi sa iei un trat ca la carte ( aspenter si vit inainte si imediat ce afli de sarcina clexane) in caz de ai ceva.
Pupici si sa auzim de vesti bune.
Madutz
sufletulmeu
days... iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
nuchi spune:
Salut toate fetele si parca cu aceeiasi emotie care ma incerca acum 3 ani, revin pe acest forum. Sunt o fosta pacienta a dr.Tutunaru, sunt mamica unui pitic de 2 ani si o aspiranta infocata a unei mult dorite burtici care pare ca se lasa asteptata asa cum a fost de fiecare data.
Ne-am fi dorit ca lucrurile sa fie mai simple de data asta dar...nu ne iese. M-am saturat de calcule si de grafice urmarite, am vrut sa cred ca povestea nu se va repeta si vorba ca trenul spre Bucuresti e cel mai bun medic nu va mai fi valabila.
Oare de ce pentru medicii din Galati a avea un copil nu-ti mai da dreptul sa ti-l doresti pe al doilea?
Cu sperantele la limita si cu mici sanse sa mai pot urma acelasi drum, am sa va citesc in continuare, am sa ma bucur si am sa va fiu aproape,iar daca rezultatul va fi acelasi....suntem prea hotarati ca sa n-o mai facem odata.
Povestile, de fapt viata multor fete pe care le-am regasit acum s-a schimbat, sunt atat de multe informatii ca nu-mi vine sa ma mai dezlipesc de forum.
mada23 spune:
Nuchi..
si io is fugita din Galati, nu ai cu cine cand sarcina nu vine de la sine, dr cel mai bun din Galati e trenul spre bucuresti.
Sa vii cu vesti bune cat mai curand
Madutz
sufletulmeu
days... iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
simonia spune:
luna aceasta as vrea sa fac inseminare, si din graba am uitat sa intreb cu cate zile inainte/dupa este permis contact sexual.
vineri ma duc la monitorizare este z.11, si nu mai am timp sa intreb.
sau pe cine sa intreb?