Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

La multi ani Georgia, sa primesti de la patronul tau spiritual, cat de curand, cadoul mult visat

9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

multumesc mult fete dragute .. rala , machus ,roxy,tamy, feli, adi , magdi , mada ..sper ca nu am uitat pe cineva ... pt urari ..sa dea DD numai bine tuturor , si fiecareia dupa dorinta

cred ca v-ati obisnuit deja , caci eu retin cam tot ce inseamna cifra ..defect profesional ...so ...LA MULTI ANI mada
, sa fii sanatoasa draga mea , sa-ti dea DD fericire , si multaaa multaaaa iubiere de la cei din jurul tau...si nu in ultimul rand , ci chiar in varf de lista ..iti doresc , ca cea mai cea dintre dorinte sa se implineasca

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

La Multi Ani Georgia,sa fii sanatoasa ,si un bb cat mai repede sa il tii in brate!!
Am nascut si eu intre timp o fetita frumoasa si mancacioasa ,prin cezariana si a avut 3450 si 50 de cm.Suntem bn, papa laptic de la mami .

de Natalia Maria(11 04 2010)

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna, fetelor!

Sunt o pacienta mai veche a dr. Tutunaru, care a fost diagnosticata cu endometrioza, pe care am invins-o cu o laparo + diphereline si a urmat o sarcina in urma caruia s-a nascut fetita noastra minunata, sufletul nostru.Dar din nefericire pt mine dupa numai 1 an si jumatate endometrioza a recidivat asa ca din nou sfatul dr. T este laparoscopie ca sa pot tine sub control endometrioza.
Rugamintea mea este daca il pot gasi pe dr. in data de 6 mai la cabinet pt ca nu mai pot ajunge in data de 5 mai cand am programarea si nu pot risca sa bat drumul degeaba pt ca suntem din Cta.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capuccino spune:

Eu am programare pe 3 mai deci e foarte posibil sa nu fie in concediu sau plecat in saptamana respectiva. Cel mai bine ar fi sa dai un telefon ca sa nu bati drumul degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

pamy sa iti traiasca fetita. iaca am intrat si eu sa vad ce mai faceti. la mine nimic nou sub soare. tot fara bebe sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Pamy, felicitari, sa va traiasca minunea mult asteptata si sa va umple viata de fericire.

Sanatate maxima tuturor, e cel mai important lucru din lume, restul vine la timpul lui .

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Georgi.. mersic multsi tu sa traiesti
Pamy.. felicitari sa iti traisaca minunea, sa fie papacioasa si cuminte
Rocsy.. o mare, mare, poate ar trebuie sa faci niste analize mai adanci, iote io ce mutatii mi-am tras (la semnatura)
Magditzu.. fata, mersic mult
Rala... mumos iti mai sade la odisee

pt tutunici, mai mari, mai mici.

Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimista
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Madutz la multi ani iubita si un cadou cu fundita roz cat de curand.
Ce se intampla fetelor cu mutatiile astea pe care le tot vad pe la semnaturi?

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

mersic Ralule , ce sa se intample nimic bun, iti dai seama, iote ce inseamna traduse balariile pe care le am eu "Combinarea ambelor mutatii se asociaza cu un nivel crescut de homocisteina si un nivel scazut de folat, comparativ cu populatia generala.
Deoarece hiperhomocisteinemia este un factor de risc recunoscut pentru tromboze arteriale si venoase si pentru avorturi īn luna mica de
sarcina,se recomanda normalizarea nivelului homocisteinei prin substitutie vitaminica adecvata"
E un pic coplicata treaba dar cu tratament se rezolva , din pacate putini medici ii dau importanta, si daca nu ai un tratament adecvat e destul de nashpa.Pe scurt dau pierderi de sarcina, mai mici sau mai mari, se pot activa numai in sarcina, sunt cunoscute cazurile cand bebelusii aveau retad de crestere din cauza asta si au devenit ingerasi dupa nastere...multe implicatii naspha, poti face hemoragii...cam asta pe scurt dar e mult mai complex subiectul si din pacate analizele mult prea scumpe ca sa le faci preventiv.
Orice infertilitate aparent inexplicabila are o cauza, dovedita prin semnaturile astea "dragute"

Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput