Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Machushicule.. in josul paginii este o fata Monalac, care are aceeasi boala ca si prietena ta, a trecut prin multe dar are doua minuni ( sunt linkuri catre povestile ei)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150957&whichpage=2

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

ANACONDA, pentru cele 7 lunitze ale lui Daniel-Paul si sa fie SANATOS, VOIOS SI MANCACIOS PANA LA BATRANETE

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
stie cineva daca dl dr vine azi la cabinetul din Sandu Aldea? mai functioneaza la acest cabinet? sau e la clinica tot timpul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Multumim Loredana , asemenea !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CDS spune:

Multumesc mult Rala pentru incurajari. Sper sa fie bine in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

intrebarea serii! valabila doar astazi.
dr. matei mi-a dat de facut analize in z.21;progesteron, testosteron, prolactina, dheas, d-androstendion.
la mine in oras nu se poate face d-androstendionul.
astazi am facut o eco abdominala si am constatat ca pe ovarul drept iar am un folicul/chist de 12mm.
am trei posibilitati;
-sa fac analizele la mine in oras fara androstendion, ce valoare au fara androstendion?
-sa vin in bucuresti sa le fac, dar din cauza chistului nu vor fi concludente,
-sa nu le fac luna aceasta.
ce sa fac?
astazi este z.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

draga,CDS
ti-am trimis un pm dar cred ca nu l-ai citit...
te rog sa-mi spui si mie unde te-a operat dl doctor,la spital sau la clinica?
multumesc
tutunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

se poate folosi gonasi pentru spargerea foliculilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Georgicutz LA MULTI ANI!
La multi ani tuturor Georgianelor, Georgetelor precum si sotilor, prietenilor care poarta acest nume sfant de Gheorghe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, vin cu o rugaminte:
Daca nu v-ati hotarat inca unde sa donati cei 2% din impozitul pe salarii puteti sprijini proiectele derulate in cadrul parohiei Poienarii Burchi din jud. Prahova.
CIF 13786962
IBAN RO52RNCB0295099343380001

Aceasta donatie nu va costa nimic, datorita prevederilor Codului Fiscal care ofera tuturor cetatenilor posibilitatea de a directiona 2% din impozitul pe venit catre o organizatie nonprofit sau catre o unitate de cult.

Tot ce trebuie sa faceti este:
> sa printati formularul care se gaseste la adresa: http://doilasuta.ro/pagini/resurse/decl_230_2008.pdf - pt cei care au doar venituri din salarii
http://doilasuta.ro/pagini/resurse/decl_200_2008.pdf - pt cei care au si venituri din alte surse
> sa il completati cu datele voastre
> sa il depuneti personal sau sa il trimiteti prin scrisoare recomandata la organul fiscal în a carui raza teritoriala aveti domiciliul.

Termenul limita de depunere al formularului este 15 mai 2010.

Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.

Multumesc anticipat celor care în acest mod dau o mana; de ajutor acestei parohii !

Mergi la inceput